Μήνυμα στις 27/7/2009 στις 00:16 @Sex
Έχεις δικιο σε αυτο με το λεσβιακο ομολογώ πως δεν γινετε δουλειά, εν με το hardcore Καγκελο. Επίσης μετα συνηδητοποιώ οτι όντως θα ήθελα την γυναικα αν και υπάρχει μια φωνούλα μεσα μου που μου λέει οτι και με τον ψωλαρα θα πέρναγα καλα δεν ξέρω πια τι να πώ
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι gay;
Μήνυμα στις 1/1/2009 στις 16:21 @Sex
H Βλακεία είναι οτι μένουμε μαζι οι δυο μας και όπως καταλαβένετε φερνει κατα καιρούς διάφορες γκόμενες,έχει έντωνη ερωτικη ζωή,και είμαι αναγκασμένος να τον ακούω καθε φορα που κάνει σεξ.<Και να θέλω να το ξεχάσω το ζητημα δεν μπορω δηλαδή,απο οτι καταλαβαίνω υπαρχει μια περιπτωση να είμαι μπαι ε?
Μήνυμα στις 27/12/2008 στις 21:51 @Sex
Τι να σου πω δεν ξερω της κοπέλας μου ήταν αυτος που χρεισιμοποιουσαμε. Μπορείς να ψάξεις στο ιντερνετ σε κανενα σεξ Shop.
Πήγαινε στο θέμα: paixnidia apo pisw
Μήνυμα στις 27/12/2008 στις 21:46 @Sex
Με την κατάλληλη σύντροφο παντως είναι αρκετα ενδιαφερουσα εμπειρία αλλα μετα απο αυτην τήν σχέση που είχα που καναμε αυτα τελος παντων οταν χώρισα με έπιασαν να υπαρξιακά μου,αν ειμαι gay δηλαδη.και απο τοτε το ψάχνω.
Μήνυμα στις 27/12/2008 στις 20:46 @Sex
Μια ζώνη που έχει πανω ενα ψευτικο πεος που το φορανε οι γυναικες.
Μήνυμα στις 27/12/2008 στις 18:16 @Sex
Νιώθω μια έξαψη είναι η αληθεια.
Μήνυμα στις 27/12/2008 στις 12:29 @Sex
Με λένε μιλτο είμαι 23 και τον έψω 11cm.To προβλημά μου είναι οτιο αδερφοσ μου έχει μεγάλο πέος (20cm απο τι μου έχει πεί) και μια φορά τον είδα γυμνό και ταέχω πάιξει. Απο τότε προσπαθώ να τον βλέπω γυμνο συνέχεια.Το ερωτημα μου είναι οτι θελω να τον βλέπω γυμνο επειδη ζηλέυω ή μηπως τρέχει κατι αλλο και πρεπει να ανησηχώ?
Μήνυμα στις 27/12/2008 στις 12:20 @Sex
Και εμένα μου αρέσει αυτό μαλιστα με μία πρωην κοπέλα μου το είχαμε προχορησει και χρησιμοποιουσαμε strap on.
Μήνυμα στις 12/12/2008 στις 17:50 @Sex
Εγώ είμαι 23 και την έχω 11cm.Είχα σχέδη με κοπέλα που δεν είχε πρόβλημα με το μεγεθός μου και είχα και κοπέλες που με παρατήσαν λογο του μεγέθους μου οπότε φαντάζομαι είναι και που θα πέσεις.
Πήγαινε στο θέμα: Κανονικό μέγεθος |