Μήνυμα στις 6/12/2012 στις 02:00 @Sex
Εγω εχω 2 ετεροθαλη και πολυ μεγαλυτερα αδερφια (18+21 χρονια μεγαλυτεροι) και μια μονο φορα εχει τυχει να τους δω ολογυμνους.κατα συνεπεια δεν μιλαω και μαζι τους για γκομενικα..ομως αυτοι μεταξυ τους μιλανε πολυ συχνα και στο πατωμα τους κυκλοφορουν άνετοι ο ενας μπροστα στον αλλο η με μποξερακια η γυμνοι...εγω εχω με τον ξαδερφο μου τετοια ανεση γιατι ειναι συνομηλικος και δεν εχω κανενα προβλημα να με δει ουτε να τον δω γυμνο...και αρκετες φορες τραβαμε και μαλακια μαζι βλεποντας τσοντα
Πήγαινε στο θέμα: αδερφια
Μήνυμα στις 29/3/2012 στις 16:26 @Sex
18 ειμαι, τον εχω 17-18 και εχω τραβηξει με παρεα (με ξαδερφο και φιλους) μερικες φορες Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 25/2/2012 στις 16:21 @Sex
παιδια εγω το εχω κανει αυτό με τον ξαδερφο μου και με 3 φιλους μου (οχι ταυτοχρονα) παλια... τωρα να θες με ολη την ταξη μου φαινεται λιγο υπερβολικο
Πήγαινε στο θέμα: Συμμαθητες
Μήνυμα στις 16/2/2012 στις 19:14 @Sex
εξαρταται απο το τι εννοεις πειραματιστηκες...... Πήγαινε στο θέμα: Μου την πεφτει ο κολλητος μου
Μήνυμα στις 13/2/2012 στις 22:44 @Sex
και εμενα μου εχει τυχει να δω με φιλο μου (και 2 φορες με 3 ατομα). Συνηθως δεν γινεται τιποτα αλλο παρα να παιζει ο καθενας την δικη του. Μια φορα μονο καποιος πεταξε την ιδεα να την παιξει ο ενας στον αλλο και το καναμε για λιγο , αλλα ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. Το αλλο μου φαινεται καπως υποπτο
Πήγαινε στο θέμα: Μου την πεφτει ο κολλητος μου
Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 21:13 @Sex
λογω του αυνανισμου ειναι... οι περισσοτεροι μας εχουμε
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια
Μήνυμα στις 17/7/2011 στις 22:12 @Sex
ο πυρετος ειναι συμπτωμα, απλα ειναι ψηλος συνηθως; Πήγαινε στο θέμα: aids
Μήνυμα στις 17/7/2011 στις 22:02 @Sex
ρε παιδια το aids κανει υψηλο η απλα πυρετο; περιμενω απαντησεις. ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: aids
Μήνυμα στις 3/6/2011 στις 12:51 @Sex
εγω θελω περιπου 10 λεπτα γιατι μολις χυνω νιωθω κατι μεταξυ πονου,ανατριχιλας και γαργαλητου και δεν μπορω παντα αμεσως
Πήγαινε στο θέμα: παίξιμο και μετά από πόση ώρα πάλι
Μήνυμα στις 13/5/2011 στις 19:38 @Sex
εγω τους εχω πιασει 5-6 φορες, αλλα περισσοτερες εχω πιασει τον αδερφο μου να το κανει με την κοπελα του. Αλλωστε εμεις σαν αδερφια μπαινοβγαινουμε και χωρις να χτυπαμε, κυκλοφορουμε ανετα και οσο να ναι εχουμε και απροοπτα......
Πήγαινε στο θέμα: επιασα τους γονεις μου να το κανουν |