στύση
Σελ. 3
Μήνυμα #39554 από senza-paura στις 20 Μαΐου 2007, 7:57μμ
μέλος από: 18/5/2007 μηνύματα: 15 0 |
δεν μου φάνηκε πρόθυμη... αργότερα....
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39556 από sonia στις 20 Μαΐου 2007, 8:42μμ
μέλος από: 19/5/2007 μηνύματα: 2 0 |
Άστην απο μονη της να σου παρει π*π*,μην της το ζητας συνεχεια γιατι αν δεν εχει ξαναπαρει ισως να σκαλωνει και να σκεφτεται αν θα σου αρεσει η οχι. (Λειτουργουμε το ιδιο με εσας.) Να την κανεις να αισθανεται ανετα.Κανε αντιστοιχα πραγματα κ αστη να στο κανει οταν θα εισαι ξαπλωμενος η εστω καθιστος. Πολλες κοπελες το θεωρουν υποτιμητικο να ειναι απο κατω κ ο αντρας να τους το βαλει ετσι στο στομα τους. Ελπιζω να σε βοηθησα εστω και λιγο. Να πηρες μια ιδεα κ να με καταλαβες. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39557 από senza-paura στις 20 Μαΐου 2007, 9:03μμ
απο ό,τι φαντάζομαι θα νιώθει μειονεκτικά, την ξέρω πολύ καλά και δεν θέλω με τπτ να νιώσει άσχημα, την αγαπάω πολύ ... όταν θελήσει αυτή και είναι έτοιμη... θα περιμένω όσο χρειαστεί... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39558 από Antre στις 20 Μαΐου 2007, 9:15μμ
μέλος από: 28/4/2007 μηνύματα: 566 0 |
Κάνε της εσύ πρώτος στοματικό... δείχτης ότι δεν είναι θέμα ότι το κάνεις για να τη μειώσεις... αλλά είναι ένα ακόμα παιχνίδι στο sex... Αν της κάνεις... έστω και για λίγο ας μην ολοκληρώσει... στανταρ θα σου κάνει και αυτή... και ως συμβουλή (για να το απολαύσει) με τη γλώσσα σημάδεψε προς τη κλειτορίδα... στο περίπου (γιατί δεν είμαι και γιατρός και δεν γνωρίζω ονομασίες) είναι στο πάνω μέρος του αιδοίου... αν το φανταστούμε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι κοντά στην κορυφή του δέντρου Αν πάλι δεν το βρίσκεις... κοίταζε την καθώς κάνεις στοματικό για να δεις προς τα που της αρέσει περισσότερο... αν δεν είναι ντροπαλή πες της να σου πει που... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39559 από senza-paura στις 20 Μαΐου 2007, 9:28μμ
δεν ξέρω ρε παιδιά... δεν είμαι και έμπειρος... θα κάνω ό,τι μπορώ... το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς μου είναι συνεχώς πάνω από το κεφάλι μου τώρα με τις εξετάσεις... σκέφτομαι να τους διώξω λέγοντάς τους ότι θέλω να διαβάσω με την Ειρήνη (ευτυχώς μάμε στην ίδια τάξη και θα γίνω πιστευτός)... έγω θέλω αυτή να νιώθει άνετα... δεν θέλω να την χάσω κάνοντας καμμιά μαλακία... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39560 από ArkOuDoS στις 20 Μαΐου 2007, 9:34μμ
μέλος από: 13/5/2007 μηνύματα: 49 0 |
τελειωσε με τις εξετασεις κ μετα..εξαλλου μπορει να συμβαινουν ολα αυτα απο το αγχος των εξετασεων... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39562 από sonia στις 20 Μαΐου 2007, 9:46μμ
μέλος από: 19/5/2007 μηνύματα: 2 0 |
Ειδες που τα λες και μονος σου.Οι γυναικες ειναι"εγκεφαλικοι τυποι". Τα περνανε ολα απο "κοσκινο".Αν δεν αισθανονται ανετα κ δεν τους δινεις εσυ δε δινουν ουτε αυτες. Υπαρχει και ενα αλλο ενδεχομενο.Να σε θελει και να σε αγαπαει τοσο πολυ και να θελει να σε ευχαριστησει και να σε κανει να νιωσεις υπεροχα για αυτο να περιμενει τιν καταλληλη στιγμη για να σου κανει κατι τετοιο. Οι περισσοτερες κοπελες δεν κανουν τα ιδια πραγματα στον καθενα.Εξαρταται τι θα κανουν απο το τι αισθανονται και τι τους δινει ο αλλος. |
προφίλάλλα... |