Μήνυμα στις 20/5/2007 στις 21:28 @Sex
δεν ξέρω ρε παιδιά... δεν είμαι και έμπειρος... θα κάνω ό,τι μπορώ... το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς μου είναι συνεχώς πάνω από το κεφάλι μου τώρα με τις εξετάσεις... σκέφτομαι να τους διώξω λέγοντάς τους ότι θέλω να διαβάσω με την Ειρήνη (ευτυχώς μάμε στην ίδια τάξη και θα γίνω πιστευτός)... έγω θέλω αυτή να νιώθει άνετα... δεν θέλω να την χάσω κάνοντας καμμιά μαλακία...
Πήγαινε στο θέμα: στύση
Μήνυμα στις 20/5/2007 στις 21:03 @Sex
απο ό,τι φαντάζομαι θα νιώθει μειονεκτικά, την ξέρω πολύ καλά και δεν θέλω με τπτ να νιώσει άσχημα, την αγαπάω πολύ ... όταν θελήσει αυτή και είναι έτοιμη... θα περιμένω όσο χρειαστεί...
Μήνυμα στις 20/5/2007 στις 19:57 @Sex
δεν μου φάνηκε πρόθυμη... αργότερα....
Μήνυμα στις 20/5/2007 στις 12:25 @Sex
ok... ευχαριστώ πολύ για όλα παιδιά και για τις υπέροχες συμβουλές σας... τα λέμε...
Μήνυμα στις 20/5/2007 στις 10:12 @Sex
Από άποψη στύσης όλα πήγαν μια χαρά και ακόμα καλύτερα... Πρώτη φορά σηκώθηκε έτσι (ήταν σχεδόν ολόισιο με μια απειροελάχιστη κλίση προς τα κάτω) και χωρίς να "βάζω δύναμη"... Από τα λίγα που έχω διαβάσει έκανα ό,τι μπορούσα για να είναι η κοπέλα υγρή αλλά όταν μπήκα για πρώτη φορά πονούσα, όπως και αυτή... Και μετά όταν έσπρωξα αυτή έβγαλε αίμα... Είναι κακό; Έκανα κάτι λάθος; Πάντως στην συνέχεια ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου...
Μήνυμα στις 19/5/2007 στις 17:56 @Sex
παιδιά μόνο και μόνο που με βάλατε σε σκέψεις σήμερα που θα λείπουν οι γονείς μου θα γίνει ό,τι πρέπει να γίνει... θα σας πω αύριο πως πήγε... ευχηθείτε μου καλή τύχη...
Μήνυμα στις 19/5/2007 στις 16:40 @Sex
μπα δεν θυμάμαι κάνω γυμναστική από 8-9 χρονών... Πάντως πάντα έτσι ήταν... Καλα μετά τις εξετάσεις θα πάω σε γιατρό και θα δω...
Μήνυμα στις 19/5/2007 στις 16:21 @Sex
ok... θα το κάνω... Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι... Πηγαίνω κολυμβητήριο και γενικώς κουράζομαι πολύ διότι κάνω προπόνηση 2 ώρες την μέρα συν το γυμναστήριο... Μήπως αυτό έχει σχέση; Δεν λέω από εμφανησιακή άποψη μου έκανε καλό (1.87 ύψος, με κοιλιακούς κτλ) αλλά μήπως επηρεάζει;
Πήγαινε στο θέμα: στύση |