Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Ποσά αντιστρόφως ανάλογα: Όσο περισσότερο προσπαθείς να κάνεις παιδί, τόσο λιγότερο θα απολαμβάνεις το σεξ.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πώς να τον ικανοποιήσω

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #36053 από ZeRoChiCk στις 05 Σεπτεμβρίου 2006, 11:21πμ

ZeRoChiCk

Εικονίδιο
μέλος από: 5/9/2006
Ειμαι καινουργια στο site , γεια σε ολους λοιπον...
   Ρε παιδιά,
εχω ολοκληρωμένη σχέση εδώ και 3 χρόνια...
Δεν αμφιβάλλω για την αγαπη του αλλα φοβάμαι μηπως με βαρεθεί στο κρεβάτι...γιατι οσο να ναι 3 χρονια ειναι αυτα!!!
Τι να κάνω για να σπάσει η ρουτινα? εκτος απο sexy εσώρουχα...
κανενα ''τρικ'' που σας τρελαινει εσας τους αντρες?

Δεκτες ολες οι απαντησεις,ακομα και η αστείες μα μην με παρετε στο δουλεμα :P

Ευχαριστώ.
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #36059 από deathsinger... στις 05 Σεπτεμβρίου 2006, 1:57μμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006

Αποδεκτή απάντηση

Καλά λέει ο akatanomastos. Αν σε αγαπάει πραγματικα δεν θα σε βαρεθει ποτε. Μπορείς όμως να δοκιμάσεις πραγματα που δεν έχετε κανει ακομα. (π.χ sex στο αμάξι, στην παραλία, στην κουζίνα ξέρω γω.) Όμως για να ειστε 3 χρονια μαζι παει να πει οτι δεν εχει καποιο παράπονο. Εσύ έχεις καταλάβει κάτι? οτι αρχίζει να βαριέται κτλ?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36060 από ZeRoChiCk στις 05 Σεπτεμβρίου 2006, 2:30μμ

ZeRoChiCk

Εικονίδιο
Οχι δεν εχω καταλαβει οτι με εχει βαρεθεί απλα επιδη απο τα 3 τα 2 χρονια το καναμε σχεδον   καθε μερα με το ιδιο πάθος... τώρα τελευταια νιώθω οτι εχει αρχισει να ρουτινιαζει το πράγμα...
Θελω να κανω κατι να αναθερμάνει την σχεση μας, να του κινησω το ενδιαφερον κατα πολυ... να τον ενθουσιασω, να τον αναψω τρελα, να του κανω κατι που δεν το περιμενει!!
Καταλαβατε περιπου πως νιώθω? τον αγαπαω πολυ και δεν θελω να μας καταβαλλει η συνηθεια...
Για το αν μαγαπάει η όχι δεν τιθεται θέμα,σιγουρα μαγαπαει δεν εχω αμφιβολιες ουτε ποτε μου εδωσε αφορμη να σκεφτω κατι τετοιο... απλα δεν θελω να μαστε σαν παντρεμένοι!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36064 από deathsinger... στις 05 Σεπτεμβρίου 2006, 10:15μμ

deathsinger...

Αυτο το "σαν παντρεμενοι" μου άρεσε...πολυ πετυχημενο...λοιπον όπως ειπες και εσυ πρεπει να κανεις κατι στον ερωτικο τομεα που δεν το περιμενει...θα μπορουσα να σου πω ενα δυο πραγματα....(έχεις πμ...).
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36066 από tHoDwRiS στις 06 Σεπτεμβρίου 2006, 2:01πμ

tHoDwRiS

Εικονίδιο
μέλος από: 18/2/2006
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό που θα σου πω μα αφού έχετε και 3 χρόνια σχέση,να έχεις υπ όψη σου οτι ο σύγχρονος άνθρωπος έχει πολλά πράγματα στο μυαλο του,έχει άνχος για διάφορα θέματα...με άλλα λόγια,το αγόρι σου δε μπορεί να είναι κάθε μέρα το ίδιο στο κρεβάτι,έχει και αυτός τα προβλήματά του,μπορεί κάτι να τον απασχολεί ή να έχει ένα ανχος για κάποιο διάστημα...άστο λίγες μέρες να δεις πως θα πάει....γενικά οι γυναίκες μην αρχίζετε αμέσως την καταστροφολογία γιατί προσθέτετε ένα ακόμη βάρος στο αγόρι σας ίσως χωρίς να το καταλαβαίνετε...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36069 από ZeRoChiCk στις 07 Σεπτεμβρίου 2006, 9:00πμ

ZeRoChiCk

Εικονίδιο
THODwRI!
Δεν είπα οτι εχει καποιο προβλημα στο κρεββατι, κατανοώ το οτι ισως καποιες φορες υπαρχει ανχος απο διαφορες καταστασεις που ισως περναει , ή κουραση ή οτιδηποτε που ισως τον απασχολει. Εκεινες τις φορες καλητερα να πεσουμε για υπνο, το sex δεν είναι υποχρεωση. Φυσικα και δεν θα του προσθετα αλλο ενα ανχος, δεν το κανω αυτο...
Μαλλον δεν καταλαβες καλα το τι ζητάω... Να, τις φορες που ειναι ολα καλα ψυχολογικα(δεν περναμε παντως καιρου φασεις,ετσι δεν ειναι?αυτα ερχοντε και φευγουν), τοτε να του χω μια ''εκπληξουλα'', κατι που να τον ξαφνιασει, να τον κανει να χαλαρωσει, να του αναιβάσω την αδρεναλινη... Καταλαβες?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36072 από honry στις 07 Σεπτεμβρίου 2006, 12:19μμ

honry

Εικονίδιο
μέλος από: 7/9/2006
3 xronia einai polla, einai dyskolo na mhn synhhthisei o enas ton allon. kathe fora vlepete ta idia kai tis idies antidraseis.
zhta na matheis tis fantasiwseis tou an mporeis na tou ekplhrwseis kamoia, kai vale sexy eswrouxa ayto pianei ston diko mou....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36087 από deathsinger... στις 09 Σεπτεμβρίου 2006, 10:50μμ

deathsinger...

Απλα free your mind Zerochick....your friend will follow....οι πιο καλες φαντασιωσεις ειναι να κανεις sex αυθορμητα...οτι νιωθεις να το βγαζεις προς τα εξω (ειπαμε οχι και μεσα στο μετρο ομως...). Οι φαντασιωσεις θα ερθουν και θα πραγματοποιηθουν με βασικο αγωγο τον αυθορμητισμο κατα την διαρκεια της σεξουαλικης επαφης...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36290 από SIRALEX στις 09 Οκτωβρίου 2006, 9:01μμ

SIRALEX

Εικονίδιο
μέλος από: 9/10/2006
ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΜΑΣΑΖ ΟΙΛ?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36304 από deposed_angel στις 16 Οκτωβρίου 2006, 1:59πμ

deposed_angel

μέλος από: 16/10/2006
Εχετε δοκιμασει να πασαλειφτιτε με τζατζικι για ποικιλια?
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login