Μήνυμα στις 20/9/2006 στις 10:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:transexual shmainei oti exei kanei allagh fyllou!!Htan antras kai egine kopela... An enoouse oti apla einai gynaika kai phgainei kai me kopeles kai me antres tha sou lege oti einai BISEXUAL!! An einai 37 xronwn , den tha kane me tipota ena tetoio lathos se mia tetoia leksh... gia na sto leei etsi tha nai... Ti na pw, egw eimai kopela(100% :P) kai an mathaina oti o filos mou phge me enan 'antra''enxirismeno, den tha mou arese... oxi den exw tipota me aytous tous anthrwpous, exoun ena provlima kai to antimetwpizoun apla den tha marese gia to agori mou kati tetoio... Twra... kane oti vriskeis swsto gia ton eayto sou! Πήγαινε στο θέμα: 17 - 37
Μήνυμα στις 7/9/2006 στις 09:00 @Sex
THODwRI! Δεν είπα οτι εχει καποιο προβλημα στο κρεββατι, κατανοώ το οτι ισως καποιες φορες υπαρχει ανχος απο διαφορες καταστασεις που ισως περναει , ή κουραση ή οτιδηποτε που ισως τον απασχολει. Εκεινες τις φορες καλητερα να πεσουμε για υπνο, το sex δεν είναι υποχρεωση. Φυσικα και δεν θα του προσθετα αλλο ενα ανχος, δεν το κανω αυτο... Μαλλον δεν καταλαβες καλα το τι ζητάω... Να, τις φορες που ειναι ολα καλα ψυχολογικα(δεν περναμε παντως καιρου φασεις,ετσι δεν ειναι?αυτα ερχοντε και φευγουν), τοτε να του χω μια ''εκπληξουλα'', κατι που να τον ξαφνιασει, να τον κανει να χαλαρωσει, να του αναιβάσω την αδρεναλινη... Καταλαβες? Πήγαινε στο θέμα: Πώς να τον ικανοποιήσω
Μήνυμα στις 5/9/2006 στις 14:30 @Sex
Οχι δεν εχω καταλαβει οτι με εχει βαρεθεί απλα επιδη απο τα 3 τα 2 χρονια το καναμε σχεδον καθε μερα με το ιδιο πάθος... τώρα τελευταια νιώθω οτι εχει αρχισει να ρουτινιαζει το πράγμα... Θελω να κανω κατι να αναθερμάνει την σχεση μας, να του κινησω το ενδιαφερον κατα πολυ... να τον ενθουσιασω, να τον αναψω τρελα, να του κανω κατι που δεν το περιμενει!! Καταλαβατε περιπου πως νιώθω? τον αγαπαω πολυ και δεν θελω να μας καταβαλλει η συνηθεια... Για το αν μαγαπάει η όχι δεν τιθεται θέμα,σιγουρα μαγαπαει δεν εχω αμφιβολιες ουτε ποτε μου εδωσε αφορμη να σκεφτω κατι τετοιο... απλα δεν θελω να μαστε σαν παντρεμένοι!! Πήγαινε στο θέμα: Πώς να τον ικανοποιήσω
Μήνυμα στις 5/9/2006 στις 11:21 @Sex
Ειμαι καινουργια στο site , γεια σε ολους λοιπον... Ρε παιδιά, εχω ολοκληρωμένη σχέση εδώ και 3 χρόνια... Δεν αμφιβάλλω για την αγαπη του αλλα φοβάμαι μηπως με βαρεθεί στο κρεβάτι...γιατι οσο να ναι 3 χρονια ειναι αυτα!!! Τι να κάνω για να σπάσει η ρουτινα? εκτος απο sexy εσώρουχα... κανενα ''τρικ'' που σας τρελαινει εσας τους αντρες? Δεκτες ολες οι απαντησεις,ακομα και η αστείες μα μην με παρετε στο δουλεμα :P Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Πώς να τον ικανοποιήσω |