Αυξηση Αυνανισμου
Μήνυμα #125734 από Dieftharmenos στις 03 Μαρτίου 2014, 11:48μμ
![]() |
Τους τελευταιους 3-4 μηνες εχω παρατηρησει(:D) μια αυξηση της διαθεσης αυνανισμου.Αυνανιζομαι 7-8 φορες την βδομαδα(αλλες λιγοτερο,αλλες περισσοτερο) και βαλε μεσα οποτε βρισκομαι με την κοπελα μου που θα ειναι 1-2 φορες την βδομαδα το πραγμα ανεβαινει πολυ.Πριν λιγες μερες εγινα 18 και δινω πανελληνιες φετος αν αυτο βοηθαει.Παντως τετοια διαθεση εχω να δω απο τα 13-14... Καμια ιδεα?Αν και νομιζω τα πραγματα ειναι απλα...οι πανελληνιες φταινε η οτι η κοπελα μου δεν με ικανοποιει οσο θελω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125746 από pi8hkos97 στις 04 Μαρτίου 2014, 10:47μμ
![]() |
Εγώ θυμάμαι ότι από τη δευτέρα γυμνασίου τον έπαιζα πολύ (4-5 φορές την μέρα τον πρώτο μήνα και μετά 2-3 μέχρι που σταθεροποιήθηκα στις 2 τη μέρα). Για 2,5 χρόνια σχεδόν τον έπαιζα 2 φορές τη μέρα και σε κάποιες περιπτώσεις και τρίτη. Τώρα τον παίζω μία τη μέρα (τελειώνω τη δευτέρα λυκείου). Θα σου πρότεινα να μην αγχώνεσαι ειδικά τώρα που δίνεις πανελλήνιες είναι ένας τρόπος να ξεσπάς. Πάντως μην το παρακάνεις γιατί αυτές τις μέρες τον έπαιζα πάλι αρκετές φορές (περισσότερες από μία τη μέρα για 2 μέρες) και σήμερα με πονούσε το αριστερό @ρχίδι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125758 από Dieftharmenos στις 05 Μαρτίου 2014, 7:00μμ
![]() |
Το ξερω οτι το προβλημα δεν ειναι ο αριθμος...το ξερω οτι δεν προκειται να παθω τιποτα απο τον αυνανισμο...το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινω την αποτομη διαθεση ειδικοτερα τωρα που βγαινω απο την εφηβεια... αν εχει καποιος αλλος αποψη ας την πει... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #125771 από panagiotis97 στις 06 Μαρτίου 2014, 3:52μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΜπορεί να είναι το γεγονός ότι βγαίνεις από την εφηβεία και εχεις ένα τελευταίο ξέσπασμα ορμονών. Και σου προκαλούν καύλες. Μάλλον θα πάρεις λίγο ύψος ακόμα για να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη σου. Έπειτα θα τελειώσει η ανάπτυξη, θα βρεθούν οι ορμόνες σε φυσιολογικά επίπεδα και η σεξουαλική σου όρεξη θα είναι ίδια με ενός πλήρως ανεπτυγμένου άντρα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |