Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Σοβιέτα φοράνε οι Ρωσσίδες. Στη Σερβία φοράνε σερβιέτα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Μαλακία με προφυλακτικό

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121525 από VaggNM στις 04 Ιουλίου 2013, 12:29πμ

VaggNM

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2013
Γειά σας!
Λοιπόν, πριν λίγες μέρες βρήκα στο σπίτι ένα ξεχασμένο προφυλακτικό και αποφάσισα να τραβήξω μαλακία φορώντας το. Μου άρεσε πάρα πολύ μπορώ να πώ ειδικά την ώρα που το έβαζα.
Γι'αυτό θέλω να πάω να αγοράσω αλλά φοβάμαι μην μου πουν ότι είμαι μικρός ή το οτιδήποτε. Είμαι 15 και μεγαλοδίχνω. Λέτε να μου πουν τίποτα?
Και τί είδος λέτε να αγοράσω? Έχω δει οτι υπάρχουν διάφορα... τί μου προτείνετε?
Έχω ακούσει επίσης οτι υπάρχουν 2 νούμερα...ισχύει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121534 από Gray στις 04 Ιουλίου 2013, 1:51πμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
Μην σε νοιαζει , να πας και να εισαι χαλαρος . Υπαρχουν βεβαια και καποια μηχανιματα σε open 24 που εχουν προφυλακτικα . Απο εκει εχω παρει . Επισης αν εχεις καποιον μεγαλο αδερφο ισως βρεις απο αυτον .

Δεν υπαρχει νουμερο στα προφυλακτικα , τουλαχιστον οχι εδω στην ελλαδα.
ειναι ολα το ιδιο .

Τωρα οσον αφορα τα διαφορα προφυλακτικα , τι να σου πω . ολα το ιδιο ειναι χαχα ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121538 από VaggNM στις 04 Ιουλίου 2013, 11:25πμ

VaggNM

Εικονίδιο
http://www.durex.com/gr-GR/Products/Condoms/Pages/CondomHomepage.aspx
σε αυτην την ιστοσελιδα τον durex έχει πάρα πολλά και σίγουρα διαφέρουν μεταξύ τους. Εσύ χρησιμοποιείς κάποια απο αυτά?

Μεγαλύτερο αδελφό έχω αλλά δεν συζητάμε καθόλου τέτοια θέματα μαζί άρα δεν μπορώ να του πω κάτι τέτοιο (είναι προφανές νομίζω...). Αφού όμως λες ότι δεν μου λένε τίποτα θα πάω εγώ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121541 από XxXGreGXxX στις 04 Ιουλίου 2013, 12:08μμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009
Μα φιλε μου κατσε λιγο για πιο λογο να σου πουνε? Ισα ισα εισαι ειναι κατι καλο. Δν κανεις κακο σε κανεναν και ισα ισα θα προστατευσεις τον εαυτο σου στο μελλον. Καποιοι φαρμακοποιοι οταν ζητησεις θα σε κοιταξουν καπως η θα σου χαμογελασουν δειξε χαλαρος.. Και να λες απο μεσα σου μαγκια μου .. κανω κατι καλο :) Απλα να εισαι χαλαρος γτ οπως θα τα ζητησεις παιζει να τα χασεις λιγο απο την ντροπη σου ( Εμπειρια ζωης ) :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121542 από VaggNM στις 04 Ιουλίου 2013, 12:14μμ

VaggNM

Εικονίδιο
Έγραψε:(XxXGreGXxX@04 Ιουλίου 2013)
Μα φιλε μου κατσε λιγο για πιο λογο να σου πουνε? Ισα ισα εισαι ειναι κατι καλο. Δν κανεις κακο σε κανεναν και ισα ισα θα προστατευσεις τον εαυτο σου στο μελλον. Καποιοι φαρμακοποιοι οταν ζητησεις θα σε κοιταξουν καπως η θα σου χαμογελασουν δειξε χαλαρος.. Και να λες απο μεσα σου μαγκια μου .. κανω κατι καλο :) Απλα να εισαι χαλαρος γτ οπως θα τα ζητησεις παιζει να τα χασεις λιγο απο την ντροπη σου ( Εμπειρια ζωης ) :P

φοβάμαι ρε μην μου πουν οτι ειμαι μικρος ή το οτιδήποτε...και εγω εικει τι 8α τους απαντησω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121544 από VaggNM στις 04 Ιουλίου 2013, 12:24μμ

VaggNM

Εικονίδιο
Έγραψε:(VaggNM@04 Ιουλίου 2013)
http://www.durex.com/gr-GR/Products/Condoms/Pages/CondomHomepage.aspx
σε αυτην την ιστοσελιδα τον durex έχει πάρα πολλά και σίγουρα διαφέρουν μεταξύ τους. Εσύ χρησιμοποιείς κάποια απο αυτά?

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121546 από Gray στις 04 Ιουλίου 2013, 12:29μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
τα λεφτα σου πας να δωσεις , δεν θα σου πουν τιποτα , και αν σου πουν θα τους κοιταξεις καλα καλα και θα πεις " Σιγνωμη ? " ... δειξε οτι σε πειραζει η περιεργια τους .

και να σου πουνε , μην φοβασαι , εσυ εισαι ο πελατης και αυτοι απλα σου πουλανε πραγματα , αν ειναι του το πετας και στη μουρη και πας σε αλλον . σιγα μη σου πουν "εισαι μικρος δεν σου δινω " ασε μας κουκλιτσα μου πες τους .. λες και ξερουν την ηλικια σου !

Εκτος αυτου σου ειπα ηδη , υπαρχουν και open 24 καταστηματα με μηχανιματα που δεν υπαρχει υπαλληλος . Βαζεις τα 3 ευρο σου και πατας 2 κουμπια και Tadaaaaaaaaa ετοιμος .

προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #121547 από XxXGreGXxX στις 04 Ιουλίου 2013, 12:29μμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009

Αποδεκτή απάντηση

Φιλε μου απο την στιγμη που δν χρειαζονται συνταγη γιατρου και ειναι ''ελευθερα΄΄ προς πωληση δεν εχουν δικαωμα να σου πουν τπτ. Αμα τυχον σου πουν που δεν γινεται με τιποτα, πολυ απλα θα τους πεις
- Απο μικροι πρεπει να μαθαινουμε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121548 από VaggNM στις 04 Ιουλίου 2013, 12:33μμ

VaggNM

Εικονίδιο
οκοκ....σας ευχαριστώ πολυ και τους 2...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122585 από XrelaxingEnd στις 25 Αυγούστου 2013, 3:33μμ

XrelaxingEnd

Εικονίδιο
μέλος από: 25/8/2013
Na piasis me gevsi fraula
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login