Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ψάχνεις αν κάποιος είναι καλός; Δες πώς φέρεται στους γύρω του.
Σάββατο, 19 Απριλίου

Ειναι το πεος μου φυσιολογικο?..:/

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #119613 από Harris1991 στις 16 Απριλίου 2013, 1:49πμ

Harris1991

μέλος από: 16/4/2013
Καλησπερες, ειμαι 21 χρονων κι εχω το κλασσικο ερωτημα...ειναι το πεος μου φυσιολογικο τελικα?...Προσφατα εφαγα μια μεγαλη απορριψη εξαιτιας αυτου του θεματος. Θεωρουσε οτι ηταν το πεος μου ηταν μικρο. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν το θεωρω φυσιολογικο. Ειναι 12,5-13 cm κ μου εχει δημιουργησει πολλεε ανασφαλειες ολο αυτο. δεν ξερω τι νσ κανω πραγματικα. η προηγουμενη κοπελα μου δεν ειχε προβλημα αλλα η τελευταια μου εφερε πισω ολες αυτες τις ανασφαλειες. Ειναι φυσιολογικο τελικα το 13αρι ή να παω να φουνταρω? (πλακιζοντας φυσικα)
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #119623 από aglina στις 16 Απριλίου 2013, 3:54μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012

Αποδεκτή απάντηση

Μια χαρα φυσιολογικο ειναι! Δεν γινεται ολοι να το εχετε τεραστιο! Αν σε θελει μια κοπελα δεν θα την πιραξει αυτο αν σε χωρισει για αυτο το λογο απλα δεν σου αξιζε πηγενε για αλλη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119652 από Harris1991 στις 18 Απριλίου 2013, 12:39πμ

Harris1991

μέλος από: 16/4/2013
Ευχαριστω πολυ για τη τονωση του ηθικου..χρειαζοταν μετα τη νιλα π επαθα μ τη κοπελια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119679 από giannisefoa στις 19 Απριλίου 2013, 12:56πμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009
Φίλε κοίτα...Το ζήτημα είναι πως όλοι έχουμε ανασφάλειες δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες...Το ζήτημα είναι να μην αφήσουμε τους άλλους να μας τις βγάλουν προς τα έξω...Ξέρω πως είναι δύσκολο να το χωνέψει κάποιος αλλά θα σου πω το κλισέ πως η γκόμενα δεν άξιζε...Δεν ξέρω οι πρώην της αν ήταν όλοι πορνοστάρ αλλά αν έστω και λίγο θες μια σχέση δεν κάνεις τέτοιο σχόλιο...Οπότε τράβα ένα τεράστιο Χ και συνέχισε σαν να μην έγινε τίποτα...Πιστεύω πολύ δύσκολα θα σου προκύψει ξανά κοπέλα που θα θέλει σχέση και θα είναι κάπως μετρημένη και θα σου πει τέτοιο πράγμα...Απλά έπεσες στην περίπτωση...Keep πεφτing!!!!!!!! ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120948 από StsGP στις 11 Ιουνίου 2013, 6:57μμ

StsGP

Εικονίδιο
μέλος από: 10/5/2013
κοιταξε να βρεις καμμια αλλη ...δεν εχει σημασια το μεγεθος αλλα το τι λες και κανεις....μια μπορει να γουσταρει τεραστια..αλλα να της αρεσει να της γαμας πρωτα το μυαλο....ας πουμε εγω την εχω 24 και εφαγα πορτα επδ ηταν πολυ μεγαλο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login