Είμαι έγκυος; Βοήθεια!
Μήνυμα #119170 από Agapi.Agapaki στις 29 Μαρτίου 2013, 2:58μμ
μέλος από: 29/3/2013 μηνύματα: 5 0 |
Γεια σας. Ειμαι 16 χρονων και εχω αγχωθει παρα πολυ. Εδω και μια βδομαδα προχωρησα με τον φιλο μου. Οχι σε ολοκληρωμενη σεξουαλικη πραξη αλλα κατι παρομοιο. Ημασταν στο σπιτι του και εγω τον εκανα να τελειωσει με το χερι μου αλλα βοηθοντας με και με το δικο του. Δεν χρησιμοποιησε το δεξι χερι με το οποιο επιασε το πεος του σε μενα, αλλα το αριστερο. Ακουμπησε με το αριστερο το πεος του αλλα για πολυ λιγο για δευτερολεπτα πριν τελειωσει και μετα μπηκε με το ιδιο χερι μεσα μου. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος εστω και απο αυτα τα υγρα? Γιατι εδω και μια βδομαδα πριν να ηταν οι μερες που θα μου ερχοταν περιοδος παρακαλαω πως και πως να μου ερθει για να μου φυγει το αγχος. Και τωρα εχω δυο μερες καθυστερηση. Ειχα καποιους πονους στη κοιλια μου και λιγο πρηξιμο στο στηθος αλλα εχω καθυστερηση. Ο φιλος μου εχει παθει πλακα. Βοηθηστε με. Ευχαριστω πολυ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119172 από christos00033 στις 29 Μαρτίου 2013, 3:12μμ
μέλος από: 28/3/2013 μηνύματα: 5 0 |
Το ότι έχεις καθηστερηση δεν σημαίνει οτ είσαι εγκυος. Υπάρχουν μερικές γυναικεσ που έχουν μεταβαλλομενο κύκλο περιόδου. Αν είσαι μια απο αυτες δεν χρειάζεται να ανυσιχεις πολυ. Αν οχι τότε πιστεύω πως υπάρχει αυξημένη πιθανότητα. Για σιγουριά παρτε να κανετε ένα τεστ από το φαρμακείο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119173 από Agapi.Agapaki στις 29 Μαρτίου 2013, 3:18μμ
Αυξημένη πιθανοτητα? Αφου προσεχαμε. Μονο για 3 δευτερολεπτα ακουμπησε το πεος του πολυ πριν τελειωσει στην αρχη.. :( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119178 από christos00033 στις 29 Μαρτίου 2013, 5:26μμ
μέλος από: 28/3/2013 μηνύματα: 5 0 |
Τότε αφού ήταν πριν τελειώσει υπάρχει μηδαμινη πιθανότητα να εκείνες έγκυος . Από προσπερματικα θύρα είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες για να μεινεισ έγκυος , ποσο μάλλον αφού απλά σε ακουμπησε κ δεν μπήκε μεσα σου. Αλλά για πες μου τι περίοδο έχεις σταθερή η μεταβαλλόμενη? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119188 από Agapi.Agapaki στις 29 Μαρτίου 2013, 10:07μμ
Εχω μια εφαμογη στο κινητο που μου δειχνει τις μερες.Ειχα εξι μηνες μου μου ερχοταν καθε φορα στις 14 με 16 του μηνος. Πριν δυο μηνες αλλαξε και μου ερχοταν στις 4 του μηνος. Αλλα τωρα δειχνει πως κανονικα τωρα θα ερπεπε να ειχα τωρα.Δυο φορες τον μηνα μια στις αρχες και μισα στα τελη. Αυριο το πρωι θα κανω το τεστ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119200 από neve στις 30 Μαρτίου 2013, 12:20μμ
μέλος από: 30/3/2013 μηνύματα: 3 0 |
Όντως είναι σπάνιο να έχει συμβεί από προσπερματικά υγρά, αλλά όχι απίθανο. Εγώ θα σε συμβούλευα για αρχή να ηρεμήσεις, μήπως η καθυστέρηση οφείλεται στο άγχος, κάτι που επίσης πολύ συχνά συμβαίνει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119222 από giannisefoa στις 31 Μαρτίου 2013, 4:31πμ
μέλος από: 6/5/2009 μηνύματα: 292 0 |
Παιδιά μην τρελαθούμε...Δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγκυμοσύνης...Εδώ άλλοι το κάνουν χωρίς προφυλακτικό και τελειώνουν απλά έξω και δεν μένουν έγκυοι...Απλά σε άγχωσε η όλη κατάσταση και ίσως να χεις γι αυτό καθυστέρηση...Είναι το πιο πιθανό...Να δεις όταν κάνεις το τεστ και χαλαρώσεις πως δεν είσαι θα σου έρθει και η περίοδος... :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |