Μήνυμα στις 29/3/2013 στις 17:26 @Sex
Τότε αφού ήταν πριν τελειώσει υπάρχει μηδαμινη πιθανότητα να εκείνες έγκυος . Από προσπερματικα θύρα είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες για να μεινεισ έγκυος , ποσο μάλλον αφού απλά σε ακουμπησε κ δεν μπήκε μεσα σου. Αλλά για πες μου τι περίοδο έχεις σταθερή η μεταβαλλόμενη? Πήγαινε στο θέμα: Είμαι έγκυος; Βοήθεια!
Μήνυμα στις 29/3/2013 στις 15:12 @Sex
Το ότι έχεις καθηστερηση δεν σημαίνει οτ είσαι εγκυος. Υπάρχουν μερικές γυναικεσ που έχουν μεταβαλλομενο κύκλο περιόδου. Αν είσαι μια απο αυτες δεν χρειάζεται να ανυσιχεις πολυ. Αν οχι τότε πιστεύω πως υπάρχει αυξημένη πιθανότητα. Για σιγουριά παρτε να κανετε ένα τεστ από το φαρμακείο
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι έγκυος; Βοήθεια!
Μήνυμα στις 29/3/2013 στις 14:59 @Sex
Για τεχνική εχω ακούσει πως αν βάλεις και δάχτυλο στον πρωκτο τη στιγμή που την παίζεις θα βγαλεις πολύ περισσότερο πραμα και θα το ευχαριστειθεις διπλα επειδή εκεί λένε πως είναι το σημείο g του ανδρα. Μπορεί να ακουγεται αστειο αλλα είναι αλήθεια. Το κάνω κ εγώ όταν αντιμετοπιζω το πρόβλημα σου. Πήγαινε στο θέμα: Ποσοτητα σπερματος και τεχνικη αυνανισμου
Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 22:56 @Θ. Κλημεντίνη
Γειά σας. Εδώ και ένα μήνα μου αρέσει ένα κορίτσι από την τάξη μου. Παω τρίτη γυμνασίου και δεν τα εχω ξαναφτιαξει πότε . Παλιά δεν μιλούσαμε αλλά τώρα βλέπω μου ανοίγεται πολύ , λέει μόνο σε εμένα(από τα αγόρια) τα προβλήματα της κλπ. Το πρόβλημα είναι πως απ ότι μου έχουν πει οι φίλες τις δεν γουστάρει κανέναν από το σχολειο . Τότε εγώ ρώτησα αν την πιστεύουν και μου είπαν πως αποκλείεται να μην γουστάρει κανέναν απ όλο το σχολειο. Το θέμα είναι πως χαλάει η φιλια μας αν πει οχι. Τέλος να πω πως δεν είναι καμια φαντασμενη. Αντιθέτως ειναι πολυ καλός χαρακτήρας και πολύ ομορφη. Εσείς τι λέτε να κανω?να το διακυνδινευσω η οχι? Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα με κοπελα |