Μήνυμα στις 9/4/2013 στις 23:01 @Flame
Αυτο ειναι οντως ενα αλλο ερωτημα... Κανεις δεν ξερει την απαντηση πιστευω! Πήγαινε στο θέμα: Πεθαινουμε..Και μετα?
Μήνυμα στις 9/4/2013 στις 22:41 @Flame
Τι γινεται αφου πεθανουμε? Το τιποτα? Πεθαινουμε και δεν γινεται τιποτα? Ειναι ετσι? Αμα ειναι ετσι..... Πήγαινε στο θέμα: Πεθαινουμε..Και μετα?
Μήνυμα στις 29/3/2013 στις 22:07 @Sex
Εχω μια εφαμογη στο κινητο που μου δειχνει τις μερες.Ειχα εξι μηνες μου μου ερχοταν καθε φορα στις 14 με 16 του μηνος. Πριν δυο μηνες αλλαξε και μου ερχοταν στις 4 του μηνος. Αλλα τωρα δειχνει πως κανονικα τωρα θα ερπεπε να ειχα τωρα.Δυο φορες τον μηνα μια στις αρχες και μισα στα τελη. Αυριο το πρωι θα κανω το τεστ.
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι έγκυος; Βοήθεια!
Μήνυμα στις 29/3/2013 στις 15:18 @Sex
Αυξημένη πιθανοτητα? Αφου προσεχαμε. Μονο για 3 δευτερολεπτα ακουμπησε το πεος του πολυ πριν τελειωσει στην αρχη.. :(
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι έγκυος; Βοήθεια!
Μήνυμα στις 29/3/2013 στις 14:58 @Sex
Γεια σας. Ειμαι 16 χρονων και εχω αγχωθει παρα πολυ. Εδω και μια βδομαδα προχωρησα με τον φιλο μου. Οχι σε ολοκληρωμενη σεξουαλικη πραξη αλλα κατι παρομοιο. Ημασταν στο σπιτι του και εγω τον εκανα να τελειωσει με το χερι μου αλλα βοηθοντας με και με το δικο του. Δεν χρησιμοποιησε το δεξι χερι με το οποιο επιασε το πεος του σε μενα, αλλα το αριστερο. Ακουμπησε με το αριστερο το πεος του αλλα για πολυ λιγο για δευτερολεπτα πριν τελειωσει και μετα μπηκε με το ιδιο χερι μεσα μου. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος εστω και απο αυτα τα υγρα? Γιατι εδω και μια βδομαδα πριν να ηταν οι μερες που θα μου ερχοταν περιοδος παρακαλαω πως και πως να μου ερθει για να μου φυγει το αγχος. Και τωρα εχω δυο μερες καθυστερηση. Ειχα καποιους πονους στη κοιλια μου και λιγο πρηξιμο στο στηθος αλλα εχω καθυστερηση. Ο φιλος μου εχει παθει πλακα. Βοηθηστε με. Ευχαριστω πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι έγκυος; Βοήθεια! |