πρωτη φορα
Μήνυμα #116501 από αννακαπα στις 23 Ιανουαρίου 2013, 9:20μμ
μέλος από: 23/1/2013 μηνύματα: 5 0 |
Γεια σε ολους καλο βραδυ καταρχας;') ειμαι καινουρια εδω αλλα οκαπ... εχθες μηλησα με το αγορι μου το θεμα του σεξ ειμαιστε 1.5χρονο μαζι και μου ειπε πως θα ερθουμε ποιο κοντα αμα κανουμε ερωτα...δεν εχω προβλημα να ολοκληρωσουμε(ειμαι 16 χρονων) απλα ειμαι λιγο τρομορατημενη εκτος οτι δεν ξερω γενικα πραγματα που ισως ζητησει απο εμενα φοβαμαι πως θα ποενεσω γιατι μπηκα να δω μια τσ*ντα για να προετιμαστω ειδα οτι ποναει παρα μα παρα πολυ τρεχει παααααααρα πολυ αιμα και τα ουρλιαχτα ειναι ατελειωτα δεν ξερω τι να κανω δεν θελω να πονεσω...επισεις λενε οτι η πρωτη φορα ειναι απαισια και οχι οσο ονειρικη τη περιμενουμε ετσι ειναι? με αυτα και αυτα δεν θελω να κανω τιποτα ευχαριστω για το χρονο σας:| |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116511 από giannisefoa στις 23 Ιανουαρίου 2013, 11:52μμ
μέλος από: 6/5/2009 μηνύματα: 292 0 |
Κοίτα...Το αν είσαι έτοιμη φαίνεται από τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις.Το ότι μπήκες να δεις αν θα πονέσεις από μια τσόντα μου λέει ότι δεν είσαι 100% σίγουρη.Το ζήτημα είναι να σκεφτείς μόνη σου τα πραγματικά σου θέλω.Και τέλος να σου πω πως σε αυτές τις τσόντες με ξεπαρθένιασμα(αν είναι αληθινό γιατί αμφιβάλλω) το ζητούμενο είναι να φανεί ότι υποφέρουν και βγάζουν πολύ αίμα για να τονισθεί το γεγονός.Δεν ξέρω αν θα πονέσεις ή όχι απλά σου λέω πως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και στην τελική δεν πρέπει ούτε τα θέλω του αγοριού σου να αποφασίσουν αλλά ούτε και μια τσόντα.Εσύ πρέπει να αποφασίσεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116535 από cia42 στις 24 Ιανουαρίου 2013, 4:12μμ
μέλος από: 8/1/2013 μηνύματα: 36 0 |
ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ αν δεν θες πες του πως δεν είσαι έτοιμη ακόμα. μην το κανείς αν δεν θες γιατί δεν θα το ευχαριστηθείς! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116536 από γεωσκώληξ στις 24 Ιανουαρίου 2013, 4:24μμ
μέλος από: 24/6/2012 μηνύματα: 235 0 |
Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη φορά είναι ιδιαίτερη...όχι ότι είναι η πιο ωραία,αλλά αυτός θα είναι ο πρώτος που θα του παραδωθείς,οπότε φρόντισε να τον θες πραγματικά,εγώ αυτό σου λέω,αν αγαπάς το αγόρι σου,θα σου αρέσει που θα είστε ολοκληρωτικά μαζί,η αλήθεια είναι ότι θα πονέσεις,αλλά ο πόνος μπορεί να μειωθεί.Βεβαιώσου ότι θες να είναι ο πρώτος σου όμως,γιατί σε εμάς τα αγόρια δεν είναι τόσο ιδιαίτερα τα πράγματα όσο στα κορίτσια. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |