Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 22:01 @IRC admin
ρε παιδια γιατι δεν δεχεται το nickname μου δεν εξερω γτι και δεν μπορω να μπω το τσατ...
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να μπω στο τσατ
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 21:29 @Κλάψιμο
ειναι λογικο να μην ειναι καλα προσπαθηστε να μην της το θυμιετε γενικα σαν θεμα ρειτε παντε να περπατησετε... μεσα στην φυση ειναι και αυτα... Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλές για πολλή σημαντική φί λη
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 21:26 @Sex
εγω εχω παντα πριν και μετα την περιοδο για μερα προς το καφε...
Πήγαινε στο θέμα: προς κοριτσια
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 21:23 @Sex
κοιτα πολλες φορες ειναι και οι ορμονες καποιες φορες εινια φυσιολογικο....το οτι βλεπεις με ενηλικιωμενους ειναι απο απορια;εννοω οτι εινια κατι προτοτυπο και ισως για αυτο να σου αρεσει;θα ηθελες να κανεις ερωτα με την κοπελα σου;βασικα εχετε προχορησει? αμα θελεις να κανεις ερωτα με την κοπελα σου το βρισκω απολυτα φυσιολογικο γιατι ο οργανισμος σου βλεπει καινουρια πραγματα.. ειναι και οτι εισαι σε μια ηλικια λιγο παραξενη Πήγαινε στο θέμα: Τσòντες!
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 21:20 @Sex
Γεια σε ολους καλο βραδυ καταρχας;') ειμαι καινουρια εδω αλλα οκαπ... εχθες μηλησα με το αγορι μου το θεμα του σεξ ειμαιστε 1.5χρονο μαζι και μου ειπε πως θα ερθουμε ποιο κοντα αμα κανουμε ερωτα...δεν εχω προβλημα να ολοκληρωσουμε(ειμαι 16 χρονων) απλα ειμαι λιγο τρομορατημενη εκτος οτι δεν ξερω γενικα πραγματα που ισως ζητησει απο εμενα φοβαμαι πως θα ποενεσω γιατι μπηκα να δω μια τσ*ντα για να προετιμαστω ειδα οτι ποναει παρα μα παρα πολυ τρεχει παααααααρα πολυ αιμα και τα ουρλιαχτα ειναι ατελειωτα δεν ξερω τι να κανω δεν θελω να πονεσω...επισεις λενε οτι η πρωτη φορα ειναι απαισια και οχι οσο ονειρικη τη περιμενουμε ετσι ειναι? με αυτα και αυτα δεν θελω να κανω τιποτα ευχαριστω για το χρονο σας:| Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα |