μου αρεσει παρα πολυ τι να κανω
Μήνυμα #114477 από karinas στις 16 Δεκεμβρίου 2012, 9:50πμ
![]() |
παιδια καλημερα, λοιπον μου αρεσει μια κοπελα με την οποια δεν μενουμε κοντα...ειναι 3 τεταρτα δρομος με αυτοκινητο και μερικες φορες ερχεται στο χωριο καλοκαιρι πασχα κτλ...το καλοκαιρι που περασε προσπαθησα νακανω κατι αλλα δεν εγινε τιποτα γιατι ηταν τελοσ καλοκαιριου και θα εφευγε...αυτη τη στιγμη τα εχει με εναν..επισης ξερω οτι μου αρεσε αλλα λεει δεν μπορουσε να κανει κατι λογω αποστασης....τι να κανω ρε παιδια εγω εκει που μενει μπορω να πηγαινω με λεωφορειο αλλα θελω πρωτα να ειναι free η κοπελα για να κανω κατι..και σημερα ονειρευτηκα πως ημασταν μαζι και πωα της τα ειχα ζητησει και δεχτηκε..δε μπορω αλλο....τι να κανω σας παρακαλω πειτε μου...:( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114478 από άσχετος στις 16 Δεκεμβρίου 2012, 10:38πμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εφόσον τα έχει με άλλον... Τώρα μόνο φίλοι μπορείτε να είστε.Μιλά της(φιλικά),κέρδισε την εμπιστοσύνη της και αν είσαι ερωτευμένος πραγματικά μαζί της πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να χωρίσουν,μετά πρέπει να της συμπαρασταθείς και όταν θα περάσει λίγος καιρός θα της πεις τι νιώθεις!Πρόσεχε όμως,μην κάνεις τίποτα όταν τα έχουν,θα σε περάσει για βλάκα...Και μην κάνεις τίποτα για να χωρίσουν...Πρέπει να περιμένεις. Καλή τύχη και ΥΠΟΜΟΝΗ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114479 από karinas στις 16 Δεκεμβρίου 2012, 10:51πμ
![]() |
για να γινουν ολα αυτα θελουν 5 μηνες....-.- |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114486 από kassandra στις 16 Δεκεμβρίου 2012, 1:25μμ
![]() ![]() μηνύματα: 91 ![]() |
Η απόσταση??? ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |