Μήνυμα στις 21/2/2013 στις 19:38 @Διασκέδαση
πάνε παγκράτιο έκανα 5 χρόνια και θεωρώ ότι είναι ακριβώς αυτό που θες... τώρα σχολή δεν ξέρω καμία στα μέρη που λες αλλά ίσως μπορέσω να βρω...
Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Μήνυμα στις 18/2/2013 στις 17:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μπορεί να μπήκε κάπως και να σε χτύπισε ή να το κάνατε πιο έντονα από άλλες φορές παίζει ρόλο και πόσες φορές το κάνατε και με τι ένταση γινόταν γενικά...Πήγαινε στο θέμα: απο τιιι;
Μήνυμα στις 18/2/2013 στις 15:22 @Sex
Μην τους δίνεις σημασία άστες να κοιτάνε μπορεί είτε να θαυμάζουν δηλαδή να είναι είτε λεσβίες είτε bysexoual ή απλά μπορεί να έχεις εσύ την εντύπωση ότι σε κοιτάνε ενώ στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Η τρίτη εκδοχή είναι ότι σε σχολιάζουν κακοπροέρετα ή γενικά γιατί απλά τους αρέσει να σχολιάζουν...
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο και ντουζ
Μήνυμα στις 17/2/2013 στις 17:26 @Διασκέδαση
σε κανά μήνα θα έχουν μεγαλώσει βέβαια αυτό εξαρτάται από άνθρωπο σε άνθρωπο και πόσο εννοείς να μεγαλώσουν...
Πήγαινε στο θέμα: Γουλι
Μήνυμα στις 17/2/2013 στις 17:14 @Διασκέδαση
Που μπορώ να βρω ένα καλό Piercing Studio σε Καβάλα ή Θεσσαλονίκη ή στην έσχατη περίπτωση Αθήνα, Πειραιά τριγύρω...??? και πόσο θα μου πάρει πάνω κάτω... τρύπα στο κάτω χείλος...
Πήγαινε στο θέμα: Piercing Studio
Μήνυμα στις 13/2/2013 στις 15:44 @Sex
Ε παιδια ολη η γκαντεμια πανω σας!!! Σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα... λοιπον το τεστ μπορεις να το κανεις και αμεσως αλλα καλυτερα μετα απο δυο ή τρεις μερες να το κανει για σιγουρια
Πήγαινε στο θέμα: τι εγινε τελικά?
Μήνυμα στις 12/2/2013 στις 16:20 @Sex
Ναι αλλα οσο του παιρνω πιπα δεν παραπονιεται και κανω ακριβως το ιδιο δεν αλλαζει κατι στον τροπο...
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 12/2/2013 στις 09:36 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι 15 και ειχα αγορι 21 χρονων και τωρα εναν που ειναι 19 η κοπελα ειναι 12 με 13 και σε πληροφορω οτι πολλες το κανουν σε αυτην την ηλικια ρπισης δεν ειναι μονο το σεξ ...
Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω αλλά μεγάλη διαφορά ηλικίας
Μήνυμα στις 12/2/2013 στις 00:02 @Θ. Κλημεντίνη
Η ηλικια ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κοιταξεις... (σε λογικα πλεσια παντα μην πας και σε κανά 10χρονο) αν σ αρέσει προχώρα
Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω αλλά μεγάλη διαφορά ηλικίας |