Μήνυμα στις 19/11/2017 στις 17:09 @Sex
καλησπερα ηρθα σε επαφη με μια κοπελα κ αφου τελειωσα αυτη τριβοταν πανω στο πεος μου και μετα απο λιγο συνηδειτοποιησα οτι ειχε βγει το προφυλακτικο..αφ οτου τελειωσα βγηκε...υπαρχει περιπτωση με την τριβη να εχει κανενα θεμα εγκυμωσυνης;
Πήγαινε στο θέμα: υπαρχει περιπτωση εγκυμωσυνης;
Μήνυμα στις 20/5/2013 στις 14:16 @Διάφορα
παιδια ειμαι β λυκειου αλλο οενα χρονο θελω να δωσω πανελληνιες και θελω να μου πειτε μια χολη με περιπου 11500 μορια για να περασω και να ειναι καλη και να μην ειμαι μακρια απο την περιοχη μου οπως στο εμπορικο ναυτικο...υπαρχει κατι καλο;;;
Πήγαινε στο θέμα: σχολες
Μήνυμα στις 20/5/2013 στις 11:26 @Sex
δηλαδη δε χρειαεται να βγει η βαλανος για να γαμησω..σωστα;;
Πήγαινε στο θέμα: sex τροπος
Μήνυμα στις 20/5/2013 στις 02:35 @Sex
καλημερα παιδια, λοιπον ειμαι 16 χρονων και κατι παιεται με μια κοπελα και μαλλον θελει να κανουμε σεξ, θα ηθελα να ρωτησω μπορω να κανω σεξ αν δε βγει εξω η βαλανος; δηλαδη να βαλω το προφυλακτικο οταν ειμαι σε στυση και να μην βγαλω εξω το κεφαλακι;;γιατι οτααν κατεβαζω κατω το πετσακι με ποναει λιγο και δε μπορω να το κατεβασω τερμα φοβαμαι...μπορωω να κανω σεξ ετσι;;;με το κεφαλακι μεσα;;;
Πήγαινε στο θέμα: sex τροπος
Μήνυμα στις 19/5/2013 στις 10:40 @Μηχανήματα
σε ευχαριστω φιλαρακι...
Πήγαινε στο θέμα: 16 χρονων και μηχανακι
Μήνυμα στις 18/5/2013 στις 16:54 @Μηχανήματα
ναι ρε φιλε οκ, αλλα ειναι γονεις μου, πρεπει να τους υπολογιζω και λιγακι....
Μήνυμα στις 18/5/2013 στις 01:47 @Μηχανήματα
φιλε webmaster μου εξηγεις σε παρακαλω;;
Μήνυμα στις 17/5/2013 στις 19:24 @Μηχανήματα
ναι ρε φιλε δεν ειναι το θεμα τα λεφτα..ειναι οτι δε με αφηνουνε...
Μήνυμα στις 17/5/2013 στις 19:00 @Μηχανήματα
καλησπερα παιδια ειμαι 16 χρονων και μενω σε ενα χωριο και θελω να πεισω τον πατερα μου και την μανα μου να μου παρουν μηχανακι....αλλα δεξερω πως να το κανω φοβουνται πολυ γατι λενε ειναι επικινδυνα και εχω και ενα ξδερφο με μηχανακι που εχει πεσει 2 φορες και φοβουνται...θελω να μου πειτε τι να τους πω για να τους πεισω να μου παρουνε;;;
Μήνυμα στις 8/4/2013 στις 04:53 @Κλάψιμο
εγινε φιλε σε ευχαριστω πολυ....
Πήγαινε στο θέμα: σαν καταθλιψη |