Προσανατολισμος
Σελ. 2
Μήνυμα #109809 από Ολυμπιακάρα στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, 3:49μμ
μέλος από: 22/8/2012 μηνύματα: 17 0 |
φιλαρακι μην το παρεξιγεις ;) απλος οχι ναι οκ θα ακουσο διαφορες απαντησεις και της δεχομαι ξερω τι ειμαι και δεν θα μου πουν σε ενα φορουμ απλα με την σκεψη και μονο που σκευτομαι οτι κανω καποιον με το ιδιο φυλλο αδιαζο οχι τον ευατο μου αλλα αηδιαζο δεν μου αρεσει και βλακεια που εκανα το θεμα γιατι μπορω να ελεγα και μονοσ μου....._----> ρε εχεις κανει σχεσεις με κοπελες γουσταρα κοπελες και ειμαι gay??? αυτό δεν γίνετε Το θέμα να κλείσει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109810 από stef98_ στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, 3:50μμ
μέλος από: 15/9/2012 μηνύματα: 46 0 |
Με δουλεύεις έτσι; Ποιο μέρος της απάντησης μου λέει πως έχω ''πειραματιστεί''; ΟΛΟΙ έχουμε αναρωτηθεί την σεξουαλικότητα μας στην εφηβεία, δεν σημαίνει πως θα φέρεις κάποιον να στον σφυρίξει να δεις αν θα σου αρέσει, που μάλλον έτσι πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου, αν λες ψέμματα ότι δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ την σεξουαλικότητα σου μονό και μόνο για να εξυψώσεις τον ανδρισμό σου στα μάτια τον γυναικών τότε είσαι απλά αξιολύπητος! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109813 από Ολυμπιακάρα στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, 3:55μμ
μέλος από: 22/8/2012 μηνύματα: 17 0 |
Με καμια παρειπτωση για να ανακαλυψεις την σεξουαλικοτητα σου πρεπει να ερθει καποιος να στον σφυριξει για να καταλαβεις?? χαχα ελεος ρε φιλε αυτο δεν θα το εκανα ποτε. και ξανα λεω η gay δεν ερωτευονται γυναικες οπως εχω ερωτευτει και δεν εχουν κανει σχεσεις με κοπέλες. Απλα ειναι ολο της εφηβειας και μου αρεσουν η γυναικες φυσικα και οχι η αντρες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109835 από Καταχωρήθηκα! στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, 7:27μμ
μέλος από: 7/3/2012 μηνύματα: 74 0 |
stef98_ Η λέξη πειραματισμός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος φτάνει στο σημείο να τον φάει ή τέλος πάντων να κάνει κάτι με το ίδιο φύλο... πειραματισμός είναι και η αμφιβολία που έχει κάποιος και η φαντασίωση που μπορεί να έχει, οι τσόντες που παρακαλουθεί μέχρι και η έλξη που μπορεί να νιώθει σε κάτι! Όταν κάποιος λοιπόν ψάχνει την σεξουαλική του ταυτότητα και αναρωτιέται για τον προσανατολισμό του τότε αυτομάτως κάνει και κάποιο πείραμα για να καταλήξει κάπου... "για να εξυψώσω τον ανδρισμό μου στα μάτια των γυναικών" ; Απο εκεί φαίνεται πόσο κάφρος είσαι, συγγνώμη άλλα δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο! Αυτό που ανέφερα το έθεσα ως παράδειγμα και τέλος μάθε να μιλάς διότι δεν σε προκάλεσα και δεν είπα το παραμικρό εις βάρος σου. Το αν είμαι αξιολύπητος θα το κρίνουν όσοι με γνωρίζουν και όχι εσύ. Τελευταία μου απάντηση __ Ολυμπιακάρα κάνε ότι νομίζεις δική σου ζωή είναι είσαι δεν είσαι γκέι δεν με νοιάζει εγώ απλά σου είπα την άποψη μου. Αυτά απο μένα καλό απόγευμα σε όλους. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |