Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Με τις μικρές αγγελίες μπορείς να πουλήσεις και μεγάλα πράγματα
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Προσανατολισμος

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #109809 από Ολυμπιακάρα στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, 3:49μμ

Ολυμπιακάρα

Εικονίδιο
μέλος από: 22/8/2012
φιλαρακι μην το παρεξιγεις ;) απλος οχι ναι οκ θα ακουσο διαφορες απαντησεις και της δεχομαι ξερω τι ειμαι και δεν θα μου πουν σε ενα φορουμ απλα με την σκεψη και μονο που σκευτομαι οτι κανω καποιον με το ιδιο φυλλο αδιαζο οχι τον ευατο μου αλλα αηδιαζο δεν μου αρεσει και βλακεια που εκανα το θεμα γιατι μπορω να ελεγα και μονοσ μου....._----> ρε εχεις κανει σχεσεις με κοπελες γουσταρα κοπελες και ειμαι gay??? αυτό δεν γίνετε

Το θέμα να κλείσει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109810 από stef98_ στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, 3:50μμ

stef98_

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/9/2012
Έγραψε:(Καταχωρήθηκα!@18 Σεπτεμβρίου 2012)
stef98 Επειδή εσύ και το παλικάρι απο πάνω κάνατε τους πειραματισμούς σας σημαίνει ότι όσοι έχουν διαφορετική άποψη απο εσας είναι ομοφοβικοί; Στα 20 μου δεν έχω περάσει εφηβεία δηλαδή;

@Ολυμπιακάρα Θα πρέπει να μάθεις να ακούς και γνώμες οι οποίες δεν συμβαδίζουν με τα νερά σου... σε φόρουμ μπήκες και είναι λογικό να δεις χίλιες δυο απαντήσεις, δεν σου είπε κανείς να τις κρατήσεις άλλα δεν γίνεται να βλέπεις και μόνο αυτές που σ συμφέρουν.

Τέλος απο τη στιγμή που λες ότι δεν είσαι γκέι και πως δεν αμφιβάλεις για το εγώ σου και πως όλα είναι προς τη στραιτ μεριά... δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα και γράφεις θέμα για προσανατολισμό!
Μόνος σου είπες ότι είπες δεν πρόσθεσα κάτι και φυσικά ούτε καν σε έβρισα όπότε το "αγνόησε τον" που λέει ο απο πάνω το βρίσκω καφρίλα μιας και το πρόβλημα είστε εσείς επειδή δεν ξέρετε τι σας γίνεται.

Οπότε ναι δεν είσαι γκει αν αυτό θέλεις να ακούσεις...!

Με δουλεύεις έτσι; Ποιο μέρος της απάντησης μου λέει πως έχω ''πειραματιστεί''; ΟΛΟΙ έχουμε αναρωτηθεί την σεξουαλικότητα μας στην εφηβεία, δεν σημαίνει πως θα φέρεις κάποιον να στον σφυρίξει να δεις αν θα σου αρέσει, που μάλλον έτσι πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου, αν λες ψέμματα ότι δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ την σεξουαλικότητα σου μονό και μόνο για να εξυψώσεις τον ανδρισμό σου στα μάτια τον γυναικών τότε είσαι απλά αξιολύπητος!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109813 από Ολυμπιακάρα στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, 3:55μμ

Ολυμπιακάρα

Εικονίδιο
μέλος από: 22/8/2012
Με καμια παρειπτωση για να ανακαλυψεις την σεξουαλικοτητα σου πρεπει να ερθει καποιος να στον σφυριξει για να καταλαβεις?? χαχα ελεος ρε φιλε αυτο δεν θα το εκανα ποτε. και ξανα λεω η gay δεν ερωτευονται γυναικες οπως εχω ερωτευτει και δεν εχουν κανει σχεσεις με κοπέλες. Απλα ειναι ολο της εφηβειας και μου αρεσουν η γυναικες φυσικα και οχι η αντρες
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109835 από Καταχωρήθηκα! στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, 7:27μμ

Καταχωρήθηκα!

μέλος από: 7/3/2012
stef98_ Η λέξη πειραματισμός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος φτάνει στο σημείο να τον φάει ή τέλος πάντων να κάνει κάτι με το ίδιο φύλο... πειραματισμός είναι και η αμφιβολία που έχει κάποιος και η φαντασίωση που μπορεί να έχει, οι τσόντες που παρακαλουθεί μέχρι και η έλξη που μπορεί να νιώθει σε κάτι!

Όταν κάποιος λοιπόν ψάχνει την σεξουαλική του ταυτότητα και αναρωτιέται για τον προσανατολισμό του τότε αυτομάτως κάνει και κάποιο πείραμα για να καταλήξει κάπου...

"για να εξυψώσω τον ανδρισμό μου στα μάτια των γυναικών" ; Απο εκεί φαίνεται πόσο κάφρος είσαι, συγγνώμη άλλα δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο!

Αυτό που ανέφερα το έθεσα ως παράδειγμα και τέλος μάθε να μιλάς διότι δεν σε προκάλεσα και δεν είπα το παραμικρό εις βάρος σου. Το αν είμαι αξιολύπητος θα το κρίνουν όσοι με γνωρίζουν και όχι εσύ.

Τελευταία μου απάντηση __

Ολυμπιακάρα κάνε ότι νομίζεις δική σου ζωή είναι είσαι δεν είσαι γκέι δεν με νοιάζει εγώ απλά σου είπα την άποψη μου.

Αυτά απο μένα καλό απόγευμα σε όλους.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login