Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 15:55 @Sex
Με καμια παρειπτωση για να ανακαλυψεις την σεξουαλικοτητα σου πρεπει να ερθει καποιος να στον σφυριξει για να καταλαβεις?? χαχα ελεος ρε φιλε αυτο δεν θα το εκανα ποτε. και ξανα λεω η gay δεν ερωτευονται γυναικες οπως εχω ερωτευτει και δεν εχουν κανει σχεσεις με κοπέλες. Απλα ειναι ολο της εφηβειας και μου αρεσουν η γυναικες φυσικα και οχι η αντρες
Πήγαινε στο θέμα: Προσανατολισμος
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 15:49 @Sex
φιλαρακι μην το παρεξιγεις ;) απλος οχι ναι οκ θα ακουσο διαφορες απαντησεις και της δεχομαι ξερω τι ειμαι και δεν θα μου πουν σε ενα φορουμ απλα με την σκεψη και μονο που σκευτομαι οτι κανω καποιον με το ιδιο φυλλο αδιαζο οχι τον ευατο μου αλλα αηδιαζο δεν μου αρεσει και βλακεια που εκανα το θεμα γιατι μπορω να ελεγα και μονοσ μου....._----> ρε εχεις κανει σχεσεις με κοπελες γουσταρα κοπελες και ειμαι gay??? αυτό δεν γίνετε Το θέμα να κλείσει Πήγαινε στο θέμα: Προσανατολισμος
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 15:31 @Sex
και είδη μου άρεσε μια κοπέλα και της τα ζίτισα αλλα είδη είχε σχέση και έφαγα χειλόπειτα :P
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 15:29 @Sex
@Καταχωρήθηκα! Δεν είμαι gay γιατί πριν ένα χρόνο αμα με έβλεπες όταν έβλεπα κοπέλα σαν ποιο μικρός θα καταλάβενες δηλαδή έβλεπα μια θα σου κάνω το ένα το αλλο και αυτά που λέμε εμείς.... η gay δεν τα λένε αυτά σε καμία ηλικία εδώ βλέπεις και λέει ο stef ότι το είχε περάσει και αυτός όλοι το περνάμε στην εφηβεία φιλαράκι. και δεν είμαι απο τα άτομα που είναι gay γιατί δεν είμαι σε πληροφορό ότι έχω μηχανάκι ντηνομέ κανονικά και όχι γυναικούλα όπως το κάνουν η gay και με gay άτομα ποτέ δεν κάνω παρέα γιατί έτσι όπως μιλάνε και συμπαιριφέρονται μου σπάνε τα νεύρα. φιλικά Ολυμπιακάρα. Πήγαινε στο θέμα: Προσανατολισμος
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 14:06 @Sex
Φίλε έφηγε ένα βάρος απο πάνω μου χαχαχα ελα να σου πω μα φυσικά και δεν γουσταρώ τους αντρες. Έχω ξανά ακούσει ότι είναι της εφηβείας αλλα έφωσον το ξανά ακούο είμαι μια χαρά και θα περάσει. Ευχαριστώ φίλε να σε καλά. Πήγαινε στο θέμα: Προσανατολισμος
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 12:50 @Sex
α και σιχενομε να σκευτομαι οτι κανω κατι με αντρα σηχαμα τελειος.
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 12:36 @Sex
Καλησπέρα έχω ξανά κάνει ένα παρόμιο θέμα αλλα ακόμα έχω το κόλλημα αυτό ληπόν είμαι 16 χρόνον και πάντα μα πάντα γουστάρα της γυναίκες και τώρα αλλα αυτό που με ανησηχί είναι ότι δεν σχολιάζω έστο με παρέα της κοπέλες με τα φιλαράκια απο το σχολείο και λέω είμαι gay?? και όταν θέλω να αυνανιστώ βάζω τσόντες με γυναικές και μου αρέσει μετά μόλις τελείοσο απο λίγες ώρες μπορεί να δω κάποιον στο δρόμο εμφανίσιμο η και να μην είναι εμφανίσημος και να λέω ( τον φιλάω πάω μαζί του να κάνω κάτι? ) δεν μπορώ και δεν θέλω να είμαι gay παλιότερα είχα ερωτευτεί πολλες κοπέλες και της είχα φιλίσι και μια στιγμή άλλαζω???? παρακαλώ απαντήστε μου.
Μήνυμα στις 23/8/2012 στις 22:10 @Sex
Το ιδιο τραβαω και εγω δηλαδη δεν ειναι gay?? και αυτο ειναι της εφηβειας θα περασει?? Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικός η όχι? |