Μήνυμα στις 28/9/2012 στις 14:36 @Μηχανήματα
Απλά το κάνω εγκατάσταση και δουλεύει 100%; Χρειάζεται ρυθμίσεις; Πήγαινε στο θέμα: Επιλογή antivirus.
Μήνυμα στις 28/9/2012 στις 13:50 @Μηχανήματα
Θέλω να βάλω antivirus στο λάπτοπ μου άλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Επίσης απλά το κάνω εγκατάσταση ή χρειάζεται να κάνω και ρυθμίσεις; Πόση διάρκεια έχει και κάθε πότε πρέπει να κάνω update; Γενικά ένα χρήσιμο οδηγό; Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Επιλογή antivirus.
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 19:27 @Sex
stef98_ Η λέξη πειραματισμός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος φτάνει στο σημείο να τον φάει ή τέλος πάντων να κάνει κάτι με το ίδιο φύλο... πειραματισμός είναι και η αμφιβολία που έχει κάποιος και η φαντασίωση που μπορεί να έχει, οι τσόντες που παρακαλουθεί μέχρι και η έλξη που μπορεί να νιώθει σε κάτι! Όταν κάποιος λοιπόν ψάχνει την σεξουαλική του ταυτότητα και αναρωτιέται για τον προσανατολισμό του τότε αυτομάτως κάνει και κάποιο πείραμα για να καταλήξει κάπου... "για να εξυψώσω τον ανδρισμό μου στα μάτια των γυναικών" ; Απο εκεί φαίνεται πόσο κάφρος είσαι, συγγνώμη άλλα δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο! Αυτό που ανέφερα το έθεσα ως παράδειγμα και τέλος μάθε να μιλάς διότι δεν σε προκάλεσα και δεν είπα το παραμικρό εις βάρος σου. Το αν είμαι αξιολύπητος θα το κρίνουν όσοι με γνωρίζουν και όχι εσύ. Τελευταία μου απάντηση __ Ολυμπιακάρα κάνε ότι νομίζεις δική σου ζωή είναι είσαι δεν είσαι γκέι δεν με νοιάζει εγώ απλά σου είπα την άποψη μου. Αυτά απο μένα καλό απόγευμα σε όλους. Πήγαινε στο θέμα: Προσανατολισμος
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 15:42 @Sex
stef98 Επειδή εσύ και το παλικάρι απο πάνω κάνατε τους πειραματισμούς σας σημαίνει ότι όσοι έχουν διαφορετική άποψη απο εσας είναι ομοφοβικοί; Στα 20 μου δεν έχω περάσει εφηβεία δηλαδή; @Ολυμπιακάρα Θα πρέπει να μάθεις να ακούς και γνώμες οι οποίες δεν συμβαδίζουν με τα νερά σου... σε φόρουμ μπήκες και είναι λογικό να δεις χίλιες δυο απαντήσεις, δεν σου είπε κανείς να τις κρατήσεις άλλα δεν γίνεται να βλέπεις και μόνο αυτές που σ συμφέρουν. Τέλος απο τη στιγμή που λες ότι δεν είσαι γκέι και πως δεν αμφιβάλεις για το εγώ σου και πως όλα είναι προς τη στραιτ μεριά... δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα και γράφεις θέμα για προσανατολισμό! Μόνος σου είπες ότι είπες δεν πρόσθεσα κάτι και φυσικά ούτε καν σε έβρισα όπότε το "αγνόησε τον" που λέει ο απο πάνω το βρίσκω καφρίλα μιας και το πρόβλημα είστε εσείς επειδή δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Οπότε ναι δεν είσαι γκει αν αυτό θέλεις να ακούσεις...! Πήγαινε στο θέμα: Προσανατολισμος
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 15:14 @Sex
Εγώ λέω ότι είσαι γκέι και απλά δεν θες να το αποδεχτείς τώρα ίσως κάνω λάθος και να είναι απλά ομοφυλοφιλικές τάσεις... ο χρόνος θα δείξει. Εδώ που τα λέμε όμως είναι σημάδι διότι απο τη στιγμή που κάποιος έχει αμφιβολίες πάει να πει πως κάτι συμβαίνει. Όταν κάποιος είναι καθαρός με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του δεν έχει απορίες και αμφιβολίες με τον αν είναι γκέι! Εσύ και μόνο ξέρεις τι είσαι και κανείς δεν θα σου το πει. Πήγαινε στο θέμα: Προσανατολισμος
Μήνυμα στις 27/8/2012 στις 19:18 @Ftou.gr admin
Επειδή μπερδεύτηκα λίγο .... Ο τύπος είναι ομοφοβικός ; Είναι τρόλερ ; Τι μπορεί να ήταν αυτό που τον ενόχλησε και μπήκε στη διαδικασία να κάνει λογαριασμό για να ανοίξει τέτοιου είδους θέμα ; Απορώ τι μπορεί να ήθελε να περάσει με το μύνημα του ; Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ
Μήνυμα στις 25/7/2012 στις 11:32 @Μηχανήματα
Έχω πρόβλημα με τον infinite δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το host file ξέρει κανείς τι παίζει; Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα το κάνω εγκατάσταση και επιτέλους να μπω στον server; Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με host file.
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 17:51 @Μηχανήματα
Τον Gracia Final θέλω o official που κολλάει; Επίσης εννούσα να μου δώσει κάποιος τη σελίδα. Πήγαινε στο θέμα: Πως κατεβάζω το L2
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 17:44 @Μηχανήματα
Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει απο που μπορώ να κατεβάσω δωρεάν το Gracia Final; Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Πως κατεβάζω το L2
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 20:47 @Sex
Δεν είμαι υπερβαρος, γυμνάζομαι και όταν τρβάω μαλακία χύνω γρήγορα επειδή πάντα το κάνω σε γρήγορο ρυθμό. Προκαταρκτικά ή όχι πάντα τελειώνω σε 2΄ και εκτός αυτού μετά άντε να αντέξω άλλη μία που και πάλι τελειώνω πολύ γρήγορα και στο τέλος δεν έχω όρεξη, οπότε και να θέλω να τελειώσει ( να προσπαθήσω τουλάχιστον ) δεν μπορώ μιας και μου φεύγει η καύλα. Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλική διάθεση. |