Μήνυμα στις 21/9/2012 στις 17:55 @Sex
Συνομήλικος και γω :P Λοιπόν: 1) Για ''φυσιολογικό'' δεν ξέρω, πάντως για πέος ενήλικα αυτό το μέγεθος είναι λίγο κάτω από το 'ικανοποιητικό' που είναι 12,9-15cm, εσύ έχεις ακόμα όμως 4 χρονιά να μεγαλώσεις οπότε χαλάρωσε. 2) Βάζεις την μεζούρα γύρω από το πέος και μετράς 3)Αν είναι δύσκολο να το κατεβάσεις το πετσάκι ακόμα και αν είναι χαλαρή τότε είναι φίμωση, αν δεν μπορείς μόνο όταν είναι καυλωμένη τότε απλά έχεις σφικτό πετσάκι και καλό θα ήταν κάθε μέρα να το κατεβάζεις όλο και περισσότερο μέχρι να κατεβαίνει κανονικά χωρίς δυσκολία 4) Αυτό που καθορίζει το μέγεθος του πέους σου για την υπόλοιπη σου ζωή είναι αποκλειστικά και μόνο τα γονίδια. Στην εφηβεία όσο ακόμα ψηλώνεις συνεχίζει να μεγαλώνει το πέος. Πάντως αν δεν είσαι και πολύ ανεπτυγμένος σε ύψος και δεν φαίνεται να έχεις μπει στην εφηβεία μην ανησυχείς, θα πάρεις ύψος και κανονικά και ''εκεί κάτω'' σύντομα! Πήγαινε στο θέμα: Καποιες αποριες
Μήνυμα στις 21/9/2012 στις 14:12 @Sex
Ε ναι, όπως εσάς σας ξενερώνει αν ο άλλος τελειώσει γρήγορα στο σεξ και εσείς δεν τελειώσετε εσείς, έτσι μας ξενερώνει και εμάς αν δεν 'αξιοποιήσουμε' και ικανοποιήσουμε την καύλα μας :P και ιδικά σε φάσωμα, αν το αρχίσεις πρέπει να το τελειώσεις και σωστά!
Πήγαινε στο θέμα: blue balls
Μήνυμα στις 21/9/2012 στις 13:16 @Sex
Δες εδώ Σβήστηκε link προς γελοίο site που απαιτεί με popup να το κάνεις LIKE στο facebook.. Είναι όταν καυλώνεις στο τέρμα και έχεις στύση όλη την ώρα και ρέει άφθονο το αίμα στο πέος και αν δεν ολοκληρώσεις η με μαλακία η με σεξ πονάνε έντονα οι όρχεις σου (μην νομίζεις πως γίνονται μπλε :P). Δηλαδή αν κάνετε για κανένα μισάωρο μόνο χάδια φιλιά, ο δικός σου έχει καυλώσει πολύ, αλλά δεν ασχολήσε καν με το πέος του το πιθανότερο είναι να τον πιάσει Blue balls. Ενώ αν του κάνεις στοματικό η μαλακία για κανένα μισάωρο ακόμα και αν δεν ολοκληρώσει δεν θα πάθει Blue balls. Μερικοί λένε πως είναι μύθος το Blue balls άλλοι το έχουν πάθει και το πιστεύουν.
Πήγαινε στο θέμα: blue balls
Μήνυμα στις 21/9/2012 στις 03:28 @Sex
Απαραιτητο όχι, αν δεν σου άρεσε απλά μην το ξυρίζεις.
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα του πεους
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 19:36 @Sex
Ακριβώς αυτο που λέει στο τέλος.. Όπως είπες μάλλον επειδή έχεις εθιστεί στο πορνό και την μαλακία, ίσως την έκανες 'λάστιχο' και δυσκολεύεσαι να χύσεις. Με την μαλακία μπορείς να χύσεις; Αν ναι, τότε ζήτα από την κοπέλα σου να σου βαρέσει μια μαλακία να δεις αν θα χύσεις, αν δεν χύσεις πιστεύω πως απλά είσαι πολύ ντροπαλός/στρεσαρισμένος και απλά δεν σου βγαίνει να χύσεις. Ζήτα της να σε καυλώσει πολύ με πολλά προκαταρκτικά και μετά μπες και στο ψητό! Το να είσαι bi είναι πιθανό αν κάνεις ερωτικές σκέψεις με άλλους άντρες και φτιάχνεσαι η αν τον τρως, αν δεν κάνεις τίποτα από τα δυο, απλά δεν είσαι.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να τελειωσω με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 18:45 @Sex
Μάθανε και τα 14χρονα να μιλάνε για έρωτα και σεξ.. anyway ναι κανε ότι θες από αυτά που είπες για να τον καυλώσεις αλλά έχε στο μυαλό σου ότι μπορεί να του προκαλέσεις Blue balls, που γίνεται όταν είσαι πολύ καυλωμένος όμως να μην ολοκληρώνει και η άλλη στο παίζει μια ζέστη μια κρύο και τον πιάνει έντονος πόνος στα αρχίδια. Τώρα για το 'άλλο', λέω χουφτώματα, χάιδεμα του πέους του πάνω από το παντελόνι, φιλιά γύρω από το αυτί (μερικούς μας ξενερώνει αυτό), γλυκολογα ή βρωμολογα και ο,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς. Τώρα σε πάρτι δεν νομίζω πως είναι η καλύτερη ιδέα να τα δοκιμάσεις γιατί μπορεί να ντραπεί μπροστα τον κόσμο που θα είναι εκεί η να μην αντιδράσει όπως θες.
Πήγαινε στο θέμα: να προχωρήσουμε?
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 16:34 @Sex
Δεν έχω αλλαξει όμως διατροφή εδώ και κάτι χρόνια και τρώω υγιεινά, άρα κάτι άλλο φταίει. Κανείς άλλος;
Πήγαινε στο θέμα: Σχεδόν στερεό σπέρμα
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 16:01 @Sex
Τους τελευταίους 1-2 μήνες έχω παρατηρήσει πως το σπέρμα μου είναι κάπως στερεό και αρκετά πιο πηχτό κάπως σαν το ζελέ που τρώμε (ξέρω, μπλιαχ) και είναι άσπρο, ενώ παλιά ήταν κιτρινωπό και ήταν πιο ''υγρό''. το γούγλαρα και λένε πως γίνεται έτσι αν δεν πίνεις αρκετό νερό, αλλά εγώ πίνω σχεδόν 3 λίτρα την μέρα, τι μπορεί να φταίει; είμαι 14 btw.
Πήγαινε στο θέμα: Σχεδόν στερεό σπέρμα
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 18:35 @Μηχανήματα
Διέγραψε το ιστορικό και cookies.
Πήγαινε στο θέμα: FACEBOOK EMAILS
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 18:14 @Flame
(σόρρυ αν επεμβαίνω) Να σου πω κουκλίτσα μου, όλα αυτά που λες εδώ τα 'έχεις πει ποτέ στον δικό σου; Να δεις για ποτέ θα τρέχει να φύγει μακριά! Όσο και να φωνάζεις και να χτυπάς κάτω τον κώλο σου, πραγματικά ΝΑ ΜΑΣ! Η ισότητα δεν υπαρχει γιατί, ΟΛΕΣ έχετε και θα έχετε για πάντα στο υποσυνείδητο σας ότι οι άντρες είναι ανώτεροι. Για τα παραμυθάκια που λες, και εγώ δεν τα πιστεύω, όχι γιατί έτσι λένε οι συνομήλικοι μου ή γιατί έβαλα λογική στην συζήτηση για θρησκεία και τα έκανα όλα ''παραμυθάκια'' όπως εσύ. Η ισότητα δεν θα υπάρξει ποτέ, όχι γιατί έχεις μουνί που αιμορραγεί 5 μέρες τον μήνα, ούτε γιατί έτσι ήταν από πάντα ''παλιά'', γιατί θες ισότητά στα επαγγέλματα και άλλα, όμως δεν έχεις σκεφτεί αυτό: Εγώ σου λεω πηγαινε γίνε από σκουπιδιαρα, υδραυλικηνα, emo-παιδο σερβιτορος στα starbucks μέχρι στρατιώτης, πρωθυπουργός και οτι αλλη δουλεια κανουν αποκλειστικα και μονο οι Αντρες.Οχι; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ, θες την ισοτητα αλλα με όρους και μέχρι εκεί που φτάνουν οι ελάχιστες ικανότητες σου! γιατί αποκαλείς άλλους κομπλέξαρες ενώ η μεγαλύτερη είσαι ΕΣΥ, με τον φτύσιμο και γράψιμο στα αρχίδια του που έχεις υποστεί από το ανδρικό φύλο και την πλύση εγκεφάλου που σου έκανε η μάνα σου και εσύ θα κάνεις στα παιδιά σου κάποτε μέχρι το πόσο εγωίστρια είσαι και γουστάρεις την ισότητα μόνο για 'σένα. anyway, όπως είπε και ο τρολλερ αν κάποιος πάει με πολλές γυναίκες θα θεωρηθεί μάγκας και αλάνι από άνδρες φίλους του, ενώ αν κάποια πάει με πολλούς άνδρες θα θεωρηθεί ΠΟΥΤΑΝΑ από άνδρες ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, τι αποδεικνύει αυτό; ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, και οι γυναίκες μισήτε η μια την άλλη!Επίσης, οι γυναίκες (αν θεώρησε εσύ γυναίκα) δεν έχετε εφεύρει ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ. Και σταμάτα τις φατσούλες o.O Δεν είσαι στο φβ και δεν γράφεις με την καρκινιάρικη γραφή σου. Πήγαινε στο θέμα: Φεμινισμός |