Μέγεθος πέους στα 14-Απορίες
Μήνυμα #104378 από panagiotis97 στις 05 Ιουλίου 2012, 3:54μμ
![]() |
Γειά σας,είμαι 14 και έχω κάποιες απορίες. Είναι καλό ή κακό να έχεις μεγάλο πέος? Το πέος μου είναι 17 εκατοστά και κάτι. Είναι μεγάλο? Το μέγεθος μετράει? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #104381 από aswtos στις 05 Ιουλίου 2012, 4:10μμ
Αποδεκτή απάντησηενα θα σου πω! αν εισαι 14 και το πεος σου φτανει απο τωρα τα 17 εκατοστα προβλεπεται πως θα γινει ιδιαιτερα προικισμενος...! ηδη το μεγεθος σου ειναι πανω απο το μεσο ορο και λογικα θα μεγαλωσει και αλλο μεχρι τα 20 με 21 σου χρονια. σιγουρα οχι με τον ιδιο ρυθμο αλλα αλλους 3 ποντους λογικα θα τους παρεις. ενα μεγαλο πεος ειναι προσον, αρκει να μην ειναι βεβαια υπερβολικο, αφου οσα και αν λεγονται πως η τεχνικη παιζει περισσοτερο ρολο μπορει να προσφερει μεγαλυτερη ικανοποιηση στη γυναικα αλλα να την εξιταρει περισσοτερο ακομη και πριν μπει καν στη διαδικασια του σεξ, και μονο που το βλεπει! σε καμια περιπτωση μην νιωθεις ασχημα αλλα αντιθετα να εισαι και περηφανος θα σου ελεγα! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104396 από panagiotis97 στις 05 Ιουλίου 2012, 6:18μμ
![]() |
Σε ευχαριστώ,αλλά και πάλι νιώθω άσχημα...Και αν κάνω σεξ με κάποια και αυτή πονέσει? Γίνεται να κάνω μείωση πέους? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104400 από Noir Désir στις 05 Ιουλίου 2012, 7:03μμ
![]() |
Γιατι να κανεις μειωση πεους ρε συ; 17 ποντοι μια χαρα ειναι, εισαι πανω απο το μεσο ορο αλλα δν ειναι και υπερβολικο ωστε να πονεσει! Ισα ισα θα το ευχαριστηθει κιολας η κοπελα για το λογο π λεει παραπανω ο ασωτος, οτι δλδ εξιταρεται προκαταβολικα. Γ αυτο το μεγεθος, το αν θα πονεσει ή οχι εξαρταται απο τον τροπο π θα μπεις, απ το παχος, απ το αν ειναι παρθενα κλπ. Φυσιολογικοτατος εισαι, αντε π θα νοιωθεις ασχημα γι' αυτο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104402 από panagiotis97 στις 05 Ιουλίου 2012, 7:16μμ
![]() |
Οκ,ευχαριστώ. Νιώθω καλύτερα,απλά δεν θέλω να μεγαλώσει πολύ ακόμα, είναι και μεγάλο σε πάχος...Οπότε θα προσέχω όταν κάνω σεξ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |