επειγοον.. περιοδος?
Σελ. 2
Μήνυμα #100849 από tsakantarhs στις 18 Μαΐου 2012, 1:56πμ
μέλος από: 17/5/2012 μηνύματα: 40 0 |
οκ..λοιπον η επαφη εγινε στη 30η,31η,32η κ 33η ημερα της περιοδου σου..δηλαδη σε αγονες μερες σε περιπτωση που εχεις σταθερο κυκλο των 28ημερων.Για να βρισκουμε τις ημερες περιοδου πρεπει να βεβαιωνομαστε οτι εχουμε σταθερο κυκλο περιοδου οπου χ ειναι οι μερες και αφαιρουμε 14 ημερες.Δηλαδη αμα εχεις σταθερο κυκλο 28ημερες οι γονιμες σου ειναι 14η 15η 16η .Ολα αυτα βεβαια μπορουν να αλλαξουν αναλογα αμα αυτη τη περιοδο σου χορηγουν φαρμακα τα οποια μπορουν να μεταβαλουν το κυκλο σου ειτε απο κλιματικες αλλαγες,συχνη σεξουαλικη επαφη κ χιλια δυο αλλα.Στη θεση σου ομος κ σε περιπτωση που ισχυουν τα παραπανω δεν εχεις να φοβασαι εκτος και αμα εχεις κανει κατι γυρω στις 23 με 27 απριλιου{εχω υπολογισει τις γονιμες σου και τη μεση δοιαρκεια ζωης σπερματοζωαριων μεσα στο κολπο σου}. Οποτε Κωνσταντινακι ξανακαταληγω στο αρχικοο συμπερασμα ΗΡΕΜΗΣΕ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΤΗ Δευτερα πανε κανε και ενα τεστ να σου φυγει ο φοβος αφου τοσο πολυ το σκεφτεσαι και θα δεις που δεν ειναι τιποτα.Ευχομαι καλα και επιθυμητα αποτελεσματα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100850 από constantinaa στις 18 Μαΐου 2012, 2:02πμ
μέλος από: 27/10/2011 μηνύματα: 66 0 |
οχι οχι απριλιο δεν εκανα τιποτε.. ερωτικες επαφες ξεκινησα 7 μαιου αλλα με προφυλακτικο και τις μερες που σου ειπα χωρις.. ο κυκλος μου κιμενετε στις 28 με 30 μερες,. θα προσπαθησω να ηρεμησω και θα σε ενημερωσω την δευτερα.. παντος, ευχαριστω παρα παρα πολυυυυυ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101000 από constantinaa στις 19 Μαΐου 2012, 9:33μμ
μέλος από: 27/10/2011 μηνύματα: 66 0 |
εντομεταξυ εχω παρατηρησει οτι εδω και δυο μερες βγαζω στο εσωρουχο μου πολλα υγρα, σημαινει κατι αυτο? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101012 από dn.s.lew στις 20 Μαΐου 2012, 1:23πμ
μέλος από: 21/9/2010 μηνύματα: 131 0 |
εχω κι εγω θεμα με την κοπελα μου εχει καθυστερηση πολυ καιρο ομως γυρω στισ 18-21 μερες αλλα εχει πει οτι ποτε δεν ειχε σταθερο κυκλο κι ειχε καθυστερηση ενα μηνα πιο παλια και δεν εχουμε ολοκληρωσει κανονικα μονο προκατακτικα και το εβαλα καπου στα 2-4 εκ μεσα της (ειναι παρθενα) και μαλλον ειχα προσπερματικα υγρα πανω αλλα ειχε βγει αιμα κξαι τισ 2 φορεσ που προσαπθησαμε..ειχε κανει τεστ και ειχε βγει αρνητικο και κατι που ετυχε σε μια φιλη μου κανανε κι αυτοι μονο προκατακτικα με το αγορι της και επαθε το ιδιο με την κοπελα μου της το βαλε το αγορι της περιποθ 2-4 εκ εγαλε αιμα και μετα ειχε καθηστεριση κι ολοκληρωσανε κανονικα πριν μια βδομαδα και την επομενη μερα της ηρθε περιοδος.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101013 από tsakantarhs στις 20 Μαΐου 2012, 1:38πμ
μέλος από: 17/5/2012 μηνύματα: 40 0 |
Συνηθως τα προσπερματικα υγρα δεν εχουνε σπερματοζωαρια{ΣΥΝΗΘΩΣ}..το οτι βγαζει η κοπελα αιμα δεν σημαινει οτι εσεις που τις ξεπαρθενιαζετε μπορειτε να χυνετε αβερτα μεσα..το αιμα προερχεται απο τη ριξη του παρθενικου υμενα και οχι απο περιοδο..δηλαδη ΟΧΙ τη μητρα!Τι σημαινει αυτο;οταν βλεπουμε οτι παει να μας φυγει καμια πιστολια οταν γαμαμε βαζουμε ομορφα και ωραια προφυλακτικο.Ειτε 1cm τον χωνουμε ειτε 20.Το να καθυστερησει μια κοπελα τη περιοδο της ειναι σχεδον συνηθες..δεν εχουνε ολες σταθερο κυκλο.Η ενναλαγη και πολλες φορες σπαστικη για τις κοπελες αλλα κ για εμας για να κανονισουμε το γαμησι :P οφειλεται ειτε σε ορμονικη διαταραχη,ειτε αγχος{στη προκειμενη περιπτωση μαλλον αυτο οφειλεται,η κοπελιτσα νομιζε οτι θα μεινει εγκυος κατα πασα πιθανοτητα},απο κλιματικες αλλαγες,κουραση κ χιλια δυο αλλα.Πες της φιλεναδας σου να μην ανησυχει,αφου εκανε και το τεστακι και βγηκε αρνητικο να χαλαρωσει και να μη το σκεφτεται καν.γεια χαρα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |