Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Οι άλλοι είναι πιο πετυχημένοι από σένα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Προβληματικη αντιμετωπιση σε κοπελες.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89819 από Barbasta8is στις 26 Νοεμβρίου 2011, 4:18μμ

Barbasta8is

μέλος από: 21/7/2010
Γεια σας.Ονομαζομαι Αντωνης.Πηγαινω 3η λυκειου,ειμαι αρκετα εμφανισημος και το καταλαβαινω γιατι μου την πεφτουνε αρκετες κοπελιες Το θεμα ειναι ομως οτι δεν ειναι η σωστες...ειναι ωραιες δεν λεω,αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω απο κοπελες..
Ενω καποιος στην θεση μου θα ειχε ανεβασμενο ηθικο λογο των φλιρτ με κοπελες,εγω αντιθετος οταν πραγματικα μου αρεσει μια κοπελα τα χανω και δεν ξερω τι να κανω!Νιωθω τοσο βλακας και φαινομαι και στην κοπελα τοσο βλακας που δεν εχω μουτρα να την κοιταξω την επομενη μερα.Απλα κολαω και δεν ξερω τι να της πω.
Αλλες φορες ενω μ'αρεσει καποια κοπελα δεν ξερω ουτε καν πως να την μιλησω.
Δεν μπορω να το καταλαβω...βλεπω ολους τους φιλους μου εχουνε σχεσεις και ζηλευω και σκεφτομαι:Δεν θα κανεις ποτε σχεση,μονο θα φασωνεσαι.
Πιστευετε οτι η κατασταση ειναι τραγικη??
Πειτε μου τι θα μπορουσε να με βοηθησει.
Ευχαριστω πολυ παιδια.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89826 από dopa1994 στις 26 Νοεμβρίου 2011, 6:15μμ

dopa1994

Εικονίδιο
μέλος από: 16/6/2011
κοιτα μια συμβουλη ΠΕΡΑ των αποριων σου ειναι να κατσεις να διαβασεις γιατι εκτος οτι πρεπει να περασεις καπου , πας τριτη λυκειου και δεν ξερεις οτι γραφεται <<δεν ειναι ΟΙ σωστες>>και οχι <<δεν ειναι Η σωστες>>.τωρα οσον αφορα τις αποριες σου θα σου πω τι να κανεις ωστε να μην τα χανεις.το προβλημα σου ειναι το αγχος.αν βρεις τροπο να το αποβαλλεις εισαι ωραιος.πριν πας να μιλησεις σε καποια εχε αυτοπεποιθηση και πεισε τον εαυτο σου οτι ολα ειναι οκ(τουλαχιστον εγω αυτο κανω).στο αγχος ευθυνονται και τα <<κολληματα σου>>.και κατι για το τελος η κατασταση σου δεν ειναι τραγικη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89860 από Barbasta8is στις 27 Νοεμβρίου 2011, 5:06πμ

Barbasta8is

μέλος από: 21/7/2010
Σημερα το βραδυ εγινε κατι που δεν το περιμενα να το κανω ποτε.
Με πλησιασε μονη της μια κοπελα που μ'αρεσει και αρχισαμε να μιλαμε και υστερα απο λιγο αρχησα να φερομαι βλακωδες...
Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο...
Νιωθω τοσο ηληθιος!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login