Μήνυμα στις 18/12/2011 στις 12:45 @Διάφορα
τι λες για το tribal της freestyle productions?
Πήγαινε στο θέμα: tribal
Μήνυμα στις 18/12/2011 στις 12:36 @Flame
κανεις τεραστιο λαθος..αμα δεν ξερεις κατι πολυ απλα μην μιλας.αλλο η αναρχια αλλο ο κομμουνισμος.στο θεμα τωρα σου προτεινω να ξεκαθαρισεις ποιο ειδος χουλιγκανισμου θες να μελετησεις(γηπεδου και αλλα ειδη)
Πήγαινε στο θέμα: χουλιγκαν
Μήνυμα στις 26/11/2011 στις 18:15 @Κλάψιμο
κοιτα μια συμβουλη ΠΕΡΑ των αποριων σου ειναι να κατσεις να διαβασεις γιατι εκτος οτι πρεπει να περασεις καπου , πας τριτη λυκειου και δεν ξερεις οτι γραφεται <<δεν ειναι ΟΙ σωστες>>και οχι <<δεν ειναι Η σωστες>>.τωρα οσον αφορα τις αποριες σου θα σου πω τι να κανεις ωστε να μην τα χανεις.το προβλημα σου ειναι το αγχος.αν βρεις τροπο να το αποβαλλεις εισαι ωραιος.πριν πας να μιλησεις σε καποια εχε αυτοπεποιθηση και πεισε τον εαυτο σου οτι ολα ειναι οκ(τουλαχιστον εγω αυτο κανω).στο αγχος ευθυνονται και τα <<κολληματα σου>>.και κατι για το τελος η κατασταση σου δεν ειναι τραγικη
Πήγαινε στο θέμα: Προβληματικη αντιμετωπιση σε κοπελες.
Μήνυμα στις 10/11/2011 στις 14:30 @Flame
ναζισμος ειναι συμφωνα με το μαρξ η ακραια μορφη του καπιταλισμου.ο ναζισμος υπαρχει για να υποστηριζει τα συμφεροντα της αστικης ταξης.η χρυση αυγη ειναι εθνικιστες οι οποιοι θελουν να φυγουν οι αλλοδαποι απο την ελλαδα,λεγοντας οτι οι μεταναστες ευθυνονται για την ανεργια.βεβαια οι χρυσαυγιτες ξεχνουν οτι υπευθυνοι για την ανεργεια ειναι οι πλουτοκρατες οι οποιοι απολυουν κοσμο για τη μεγιστοποιηση των κερδων τους
Πήγαινε στο θέμα: τι είναι ο νεοναζισμος;
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 14:50 @Ftou.gr admin
αν ηταν στο χερι μου σιγουρα θα ετρωγες νπαν
Πήγαινε στο θέμα: admin moderators
Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 11:53 @Ftou.gr admin
γεια σας.διαβασα οτι το φτου ειναι ενα αντιρατσιστικο-αντιφασιστικο site.τοτε πως μπορειτε να αποδεχεστε μελη τα οποια εχουν για αβαταρ αγγυλωτους σταυρους και τα συναφη??νομιζω οτι κατι πρεπει να γινει για την εξαλειψη τετοιων φενομενων.ευχαριστω για το χρονο σας Πήγαινε στο θέμα: admin moderators
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 10:29 @Μηχανήματα
γεια σας.τον τελευταιο καιρο εχω <<ψηθει>> να βαλω μια διανομη linoux η οποια θα εχει περιβαλλον κειμενου.εχω ξαναχρησιμοποιησει διανομες linoux το ubuntu συγκεκριμενα, αλλα παντα σε γραφικο περ/λλον.πιστευετε οτι θα εχω προβλημα στο περιβαλλον κειμενου ή θα το συνηθισω;το εχει κανει καποιος απο εσας;
Πήγαινε στο θέμα: linoux με περιβαλλον κειμενου
Μήνυμα στις 29/6/2011 στις 21:27 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας.ειμαι 17 χρονων και αυτο που μου συμβαινει ειναι καπως παραξενο.καποιες φιλες μια ξαδερφης(πανω κατω γυρω στα 22) μου μου λενε οτι ειμαι ωραιος ενω οι συνομιληκες μου δεν θα ελεγα οτι με θεωρουν ασχημο απλα καπως <<δευτερο>> στις επιλογες τους.εγω πιστευω (οπως και πολυ αλλοι μου εχουν πει) οτι αυτο οφειλεται στο οτι ειμαι υπερβολικα ωριμος και στο οτι γενικα μεγαλοδειχνω.εσας ποια ειναι η γνωμη σας;ξερω οτι αυτο δεν ειναι ακριβως προβλημα, αλλα θα ηθελα την αποψη σας.
Πήγαινε στο θέμα: ομορφος για μεγαλυτερες
Μήνυμα στις 17/6/2011 στις 15:26 @Sex
αδερφε ευχαριστω για την απαντηση αλλα τα σπυρια που εχω ειναι εξωτερικα και οχι στο κεφαλακι Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στο πεος
Μήνυμα στις 16/6/2011 στις 09:34 @Sex
γεια σας.εχω στο πεος μου κατι σπυρακια στο χρωμα του δερματος.απο οτι εψαξα στο φορουμ αυτα λεγονται μαργαριτοειδης κυστες.θελω να σας ρωτησω καποια πραγματα.1) θα εχω προβλημα στο σεξ δηλαδη αυτα τα σπυρακια ανηκουν στα ΣΜΝ;2)ξερει κανεις πως φευγουν(οχι για να κανω θεραπεια μονος μου,απλα για να ξερω).επισης οταν εχω στυση το κεφαλακι δεν φαινεται απο μονο του αλλα πρεπει να το κατεβασω εγω.ειναι προβλημα αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στο πεος |