Ασχημοι φιλοι
Μήνυμα #89637 από HiddenBoy στις 22 Νοεμβρίου 2011, 10:44μμ
![]() ![]() μηνύματα: 230 ![]() |
ισως ο τιτλος μου να τον πηνη ασχημα συγνωμη για αυτο δεν ηξερα τι αλλο να βαλω... Λοιπον ολα αρχιζουν οταν δανειστικα απο εναν φιλο μου καποια λεφτα για να παρω ενα μηχανακη και θα το επερνε φυσικα στο ονομα του απλως βιαζομουν και μετα θα το επερνε η μανα μου στο ονομα της του ειπα πρην το παρει οτι "Θα σου δοσω 300 και μολις γινει η μεταβιβασι στην μανα μου τα υπολοιπα 200" αυτος συμφωνησε μου το πηρε και ολα οκ του εδοσα 300 ευρω αλλα τιποτα 3 μηνες περασαν εκανε η μανα μου τηλεφωνηματα σε αυτον για να γινει η μεταβιβαση αυτος τιποτα ελεγε "ναι ναι θα την κανουμε" αλλα δεν κανονιζε τιποτα. Μετα απο κερο σκαει το λαστιχο και για μισο καλοκαιρι μενει παρκαρισμενο και αποφασιζω να το φτιαξω... αφου το φτιαχνω λεω να το πουλισω το πουλισα 90 ευρω φτυνα γιατι ηταν σπασμενο... να τονισω οτι ακομα δεν ηταν στο ονομα μου παρολα αυτα το πουλησα και με τι συνενεση αυτουνου που ηταν στο ονομα του δηλαδη μαζι το παραδοσαμε.... Σημερα μετα απο 2 μηνες αφου τοχο πουληση ερχετε μεσημεριατικα σπιτι μου μου κτιπαει κουδουνια μου απαιτη τα 200 ευρω με το ζορι με απειλει με μηνησης και ενα σορο πραγματα και δεν φτανει αυτο πηγε στο παιδι που το πουλησα του το πηρε και τωρα ειμαι αναγκασμενος να επιστρεψω τα λεφτα στο παιδι ευτιχως δεν ειναι πολλα... να τονισω οτι αυτος ειναι 19 χρονων ενω εγω 16... να τονισω οτι το ειπα στο πατερα μου και τον πηρε τηλεφωνω και τον σκυλοβρυσε βεβαια τον ξυλοβρυσα και εγω αλλα ολοι ξερουμε οτι ο γονεας δινει μεγαλητερο φοβο τελος παντον αυτος επιμενει ακομα παρα το βρισιμο του πατερα μου το θεμα ειναι οτι ηχογραφησε την συνομιλια με τον πατερα μου και την διαδωσε σε κατι παιδια και φοβαμαι μηπως εχω γινει ρεζιλι και εγω και ο πατερας μου :(( το κακο ειναι οτι υποψιαζομαι κιαλους φιλους μου να του πηραν την ηχογραφηση και να με κανουν ρεζιλι και ομολογω δεν το περιμενα απο αυτους. τι να κανω με αυτο το ατομο? αν σκασει μηνηση? κιομος για 200 ευρω θελει να κανει τοση φασαρια. Επισης εχω διαβασει στον ποινικο κωδικα οτι αμα ενιλικας απειλει ανιλικα με μηνησης τιμωρειτε με 2 χρονια φυλακησης. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90897 από wizAA στις 15 Δεκεμβρίου 2011, 2:06μμ
![]() |
Τι εγινε τελικα ρε φιλε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90901 από Me lene στις 15 Δεκεμβρίου 2011, 3:09μμ
![]() |
Φιλε...δυσκολα τα πραγματα νομιζω..! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90905 από Arthas στις 15 Δεκεμβρίου 2011, 3:26μμ
![]() |
Κοιτα φιλε σπουδαζω νομικη οχι οτι σημαινει κατι αυτο αλλα σου προτεινω να μιλησετε σε δικηγορο για να σας συμβουλεψει οχι για να πατε σε δικαστηρια θα ηταν προτιμοτερο αν γνωριζετε μεσω καποιας φιλιας εναν. Υ.Γ. Να προσεχεις στο μελλον τις φιλιες σου και με ποιον κανεις συναλλαγες πρεπει να εχεις μεγαλη εμπιστοσυνη στο ατομα γιατι αυτο το ατομο που αναφερεις ειναι κοπριτης |
προφίλάλλα...˵quote˶ |