Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Το διαχωριστικό όριο της συνήθειας από την εμμονή είναι μικρό, πολύ μικρό.
Παρασκευή, 11 Απριλίου

εχω προβλημα με τα κοριτσια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #84366 από giannhsjohn στις 21 Αυγούστου 2011, 10:19μμ

giannhsjohn

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2011
παιδια ειμαι 15 ετων και εχω προβλημα με τα κοριτσια απο την αποψη οτι οι φιλοι μου βρισκουν συνεχεια κοπελες για οχι απαραιτητα σχεση αλλα βρισκουν συνεχεια σχεδων..βρισκω και εγω αλλα ας πουμε μια φορα στουσ 6-8 μηνες και αν..και δεν με θεωρει καμια ασχημο απλα δεν θελουν κατι μαζι μου η με θεωρουν φιλο λενε ολες σχεδων..θελω καποια συμβουλη ρε παιδια αν δεν ενοχλω η κατι σχετικο που θα βοηθησει γιατι δεν μπορω να το καταλαβω..γιατι να πω και ασχημος να ημουν βλεπω στον δρομο κατι τυπους που εχουν κατι κοπελες θεες..πειτε μου κατι πανω σε αυτο αν μπορειτε παρακαλω:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84371 από dark4 στις 22 Αυγούστου 2011, 12:13πμ

dark4

μέλος από: 29/8/2010
Η ομορφιά παίζει τον τελευταίο ρόλο. Σημασία έχει η συμπεριφορά σου και το τι λες. Να είσαι σοβαρός αλλά και με χιούμορ, συγκρατημένος και να μην δείχνεις πάντα το καλό παιδί της παρέας. Και το σημαντικότερο είναι να έχεις αυτοπεποίθηση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84379 από Webmaster στις 22 Αυγούστου 2011, 2:40πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Ο dark4 λέει μαλακίες. Στις ηλικίες αυτές (και βασικά σε όλες τις ηλικίες) η ομορφιά παίζει τον κυριότερο ρόλο. Μην παραμελήσεις την εμφάνιση για κανένα λόγο.

Επίσης για την αυτοπεποίθηση, πάλι μαλακίες λέει. Πώς να έχει κάποιος αυτοπεποίθηση όταν έχει φάει την απόρριψη με τη σέσουλα; Ή να το παίζει ότι όλα είναι ΟΚ και να χάσει επαφή με την πραγματικότητα και να σαλτάρει στο τέλος;

Άκου εδώ: Αν ήσουν μεγαλύτερος θα σου πρότεινα να γραφτείς στο σεμινάριο στη Rohala Art. Δεν το λέω για να πουλήσω, αλλά θα σου άλλαζε τη ζωή, πραγματικά! Τώρα που ούτε αυτό μπορείς να κάνεις μπορώ να σου πω δυο τρία πρακτικά πράγματα για να μη στενοχωριέσαι τζάμπα γιατί αλλιώς θα απελπιστείς και είναι κρίμα.

1. Συμβαίνει σε όλους μας. ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ (που είμαι ακαταμάχητος).

2. "θελω καποια συμβουλη ρε παιδια αν δεν ενοχλω": παραείσαι ευγενικός και δε χρειάζεται. Ο άνθρωπος δεν είναι ευγενικό ον από τη φύση του. Η υπερβολική ευγένεια είναι επηρμένη κατάσταση και σου την έμαθαν στραβά (αν και καλοπροαίρετα) η οικογένειά σου και οι δάσκαλοί σου.

3. Μη φτάσεις στο άλλο άκρο να το παίζεις αγενής και μάγκας χωρίς να είσαι. Είναι εξίσου μαλακία.

4. Αδιαφόρησε. Μην προσποιθείς ότι αδιαφορείς, αδιαφόρησε πραγματικά. Όπως σε κόβω, όλη σου η προσωπικότητα αυτή τη στιγμή περιστρέφεται γύρω από την αποτυχία στα γκομενικά. Αυτό ΦΑΙΝΕΤΑΙ στις εκφράσεις σου (χωρίς να το καταλαβαίνεις) και οι άλλες το βλέπουν και αυτόματα λένε "loser", "προβληματικός" και δεν κάθονται να το πολυψάξουν και σου βρίσκουν τη δικαιολογία "σε βλέπω σαν φίλο". Εγώ σου λέω να αδιαφορήσεις ΕΝΤΕΛΩΣ, να καταλάβεις ότι έτσι δεν κάνεις προκοπή, να τραβήξεις μια σφαλιάρα στη μούρη σου μπροστά στον καθρέφτη και να βρεις κάτι δημιουργικό ή διασκεδαστικό να κάνεις. Πχ. πήγαινε να κάνεις χορό ή παίζε ένα άθλημα. Ή μάθε μια ακόμα ξένη γλώσσα. ΚΑΙ ΤΟΤΕ είναι που θα έρθει από μόνη της η γκόμενα, ΚΑΙ ΤΟΤΕ είναι που θα τραβάς τα μαλλιά σου γιατί θα σου δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα απ' όσα έχεις τώρα.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84431 από dark4 στις 22 Αυγούστου 2011, 10:43μμ

dark4

μέλος από: 29/8/2010
Webmaster δεν διαφωνώ σε κάτι απ' αυτά που λες. Η ομορφιά είναι το μεγαλύτερο όπλο κι αν την έχεις δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να βρεις κοπέλα. Αλλά αν δεν την έχεις χρειάζεται ψήσιμο και όταν πας να μιλήσεις σε κάποια δεν πρέπει να σκέφτεσαι σαν loser. Αυτό εννοώ με το να έχει αυτοπεποίθηση. Για την στιγμή του ψησίματος.

Στην παρέα μου χωρίς να είμαστε τίποτα θεοί, ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με κορίτσια, σχέσεις κτλ. Μάλλον έχουμε καλό λέγειν. Με βάση αυτό το παράδειγμα μιλάω για την ομορφιά, χωρίς να το παίζω ειδικός.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85250 από JoWilson στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 2:54μμ

JoWilson

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/8/2011
Έγραψε:(Webmaster@22 Αυγούστου 2011)
1. Συμβαίνει σε όλους μας. ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ (που είμαι ακαταμάχητος).

Χαχα γαματος!

Παντως συμφωνω, απολυτως. Επιμελώς ατημέλητο μαλλί και στυλ, μην το παρακάνεις όμως.
Γίνε λίγο "κακο παιδι".
Θα λές στα κορίτσια πάμε για ενα καφεδακι αλλα τα μάτια σου θα λένε "πάμε να σου δείξω την συλλογή με τις πεταλούδες μου"
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login