Μήνυμα στις 4/10/2011 στις 18:11 @Sex
λοιπον μαγκες..επιστρεφω με ενα αλλο θεμα αυτη τη φορα και συγνωμη που δεν εμπενα αλλα αυτα τα διαβασματα μας εφαγαν...λοιπον παιδια ειμαι 15 χρονων και οπου να ναι θα ολοκληρωσω και εγω καταλαβατε τι εννοω..απλα εχω ενα προβλημα που θελω βοηθεια..οταν τρ..και χυ.. δεν μπορω να συνεχισω και 2η στη σειρα γιατι ποναω..ενω οι αλλοι δεν εχουν τετοιο προβλημα..τι μπορει να ειναι και τι μπορω να κανω?? ελπιζω να το εγραψα ευγενικα και να το καταλαβατε:) Πήγαινε στο θέμα: πειτε μου τι μπορω να κανω
Μήνυμα στις 21/8/2011 στις 22:19 @Κλάψιμο
παιδια ειμαι 15 ετων και εχω προβλημα με τα κοριτσια απο την αποψη οτι οι φιλοι μου βρισκουν συνεχεια κοπελες για οχι απαραιτητα σχεση αλλα βρισκουν συνεχεια σχεδων..βρισκω και εγω αλλα ας πουμε μια φορα στουσ 6-8 μηνες και αν..και δεν με θεωρει καμια ασχημο απλα δεν θελουν κατι μαζι μου η με θεωρουν φιλο λενε ολες σχεδων..θελω καποια συμβουλη ρε παιδια αν δεν ενοχλω η κατι σχετικο που θα βοηθησει γιατι δεν μπορω να το καταλαβω..γιατι να πω και ασχημος να ημουν βλεπω στον δρομο κατι τυπους που εχουν κατι κοπελες θεες..πειτε μου κατι πανω σε αυτο αν μπορειτε παρακαλω:)
Πήγαινε στο θέμα: εχω προβλημα με τα κοριτσια |