Είμαι ανάξια ν αγαπήσω;
Σελ. 1
Μήνυμα #75072 από Σελήνη στις 06 Απριλίου 2011, 2:46πμ
μέλος από: 6/4/2011 μηνύματα: 5 0 |
Καλησπέρα σας, είμαι 20 χρόνων και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση. Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει, ίσως είναι κάποιους είδους φοβία, αλλά από την άλλη ποτέ δεν έχω αφήσει να με κυριεύσει ο έρωτας. Έχω νιώσει "έλξη" για αγόρια αλλά όχι σε σημείο που λένε κάποιοι "καψούρα"/"κόβω και τις φλέβες" ώστε να κάνω και σχέση. Δεν ζηλεύω τις συνομήλικες μου που στην ηλικία μου σε αυτό το θέμα είναι έτη φωτός μπροστά (εξάλλου και μία φίλη μου στα 22 της έκανε σχέση και ολοκλήρωσε), φοβάμαι όμως μήπως δεν ερωτευτώ ποτέ γιατί παρά είμαι "εγκεφαλικός άνθρωπος", φοβάμαι τι θα πει ο κόσμος. Δεν έχω κάνει έγκλημα και το ξέρω, αλλά ο κόσμος είναι πολύ σκληρός και πληγώνουν. Άμα σας τα έλεγε αυτά μία φίλη σας τι θα της λέγατε; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, που διαβάσατε τις σκέψεις μου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75075 από Webmaster στις 06 Απριλίου 2011, 8:54πμ
Είσαι τόσο συνηθισμένη στο να διαβάζεις φιλοσοφίες, που πας να πηδηχτείς φιλοσοφώντας. Έχοντας υπόψη αυτό, δεν είσαι ανάξια να αγαπήσεις, αλλά μάλλον ν' αγαπηθείς. (Το φιλοσόφησα κι εγώ λίγο) ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75078 από sintele στις 06 Απριλίου 2011, 11:36πμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
εγω πιστευω πως απλα δεν εχεις βρει εκεινον τον ενα που θα σου κανει το κλικ ακομη,αλλα παιζη να το φιλοσοφεις και πολυ,αμα τα σκευτεσαι συνεχεια αυτα δεν τα αφηνης να εξελιχθουν απο μονα τους..παντος κανε σχεση με καποιο που απλα σου αρεσει αρχικα και πωτε δεν ξερεις..μην περιμενεις και τον ερωτα να ερθει να σου χτυπηση απο μονος την πορτα..και μην ασχολεισε με το τι θα πει ο καθενας,η ζωη ειναι δικια σου κανε οτι θελεις και μην αφηνης τα μη τον αλλον να σου επιβαλουν τη αποφασεις θα παρεις..ασε ολες αυτες τισ φοβιες πισω..και το να πληγωθεις ειναι μεσα στη ζωη,αν δεν πληγωθεις πως θα μαθεις πραγματικα πως ειναι να αγαπας και τι αξιζει? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75092 από Σελήνη στις 06 Απριλίου 2011, 4:32μμ
webmaster, δηλαδή μέλλον μόνο τα τσόκαρα και οι αμόρφωτες έχουν; Sintele, είναι πολύ σωστά αυτά που λες, αλλά για κάποιο λόγο ο φόβος με έχει κυριεύσει. Νιώθω πως μεγάλωσα απότομα και δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό τον τομέα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75095 από sintele στις 06 Απριλίου 2011, 5:47μμ
ναι αλλα για ποσο γινεται να ζεις μεσα στις φοβιες σου?ολη η ζωη ειναι κατι τρομαχτικο,η την αντιμετοπιζεις η σε πνιγει,βγες απο την ΄κρυψωνα'σου,γιατι ειναι κριμα να μην νιωσεις πωτε το πιο ωραιο αλλα και το πιο τρομαχτικο συναισθημα στο κοσμο,,αυτο δεν ειναι που το κανει και τοσο ωραιο?το ρισκο,και ναι δεν υπαρχη μεγαλυτερος φοβος απο το να δωσεις ολο σου το ειναι και να κινδυνευης να αποριφθης αλλα δεν υπαρχη και κατι αλλο που να αξιζη τοσο πολυ,ετσι ειναι ο ερωτας ολα η τιποτα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75119 από Webmaster στις 06 Απριλίου 2011, 9:36μμ
Όχι φυσικά, αλλά μεταξύ μιας παραμορφωμένης και μιας αμόρφωτης εγώ θα προτιμούσα την αμόρφωτη. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75121 από Σελήνη στις 06 Απριλίου 2011, 11:22μμ
sinteleγια άλλη μια φορά έχεις δίκιο :-) Webmaster μα δεν είμαι παραμορφωμένη, ποιος το είπε αυτό; Αυτό που είπα είναι πως είμαι εγκεφαλικός άνθρωπος, δεν βρίσκω κάπου το κακό σε αυτό... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75130 από sintele στις 07 Απριλίου 2011, 2:00πμ
δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο,φτανει να μην χανεις την ζωη σου και ευκαιριες βαζοντας την λογικη πανο απολα,οι ευκαιριες μπορουν να σου δοθουν μονο μερικες φωρες και οι αποφασεις που θα πρεπει να παρης ειναι μετρημενες και δεν γινεται στα ερωτηματα της καρδιας να απαντας με το μιαλο,,βασικα πιστευω πανο απολα κουλαρε,γιατι οταν ερθει εκεινη η ωρα δεν θα εχεις εγκεφαλο για να σκευτης θα εχει γινει πουρες απο τον ερωτα χαχα..οταν ερωτευεσαι δεν εχεις επιλογες,δεν υπαρχουν 2 δρομοι παρα μονο αυτος της καρδιας και μορε δεν πα να φας τα μουτρα σου? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75135 από Σελήνη στις 07 Απριλίου 2011, 2:35πμ
Τι να πω; Ίσως έχεις δίκιο και να μην μου έχει τύχει. Δεν είναι όμως πολύ αργά για να μην έχω νιώσει αυτό το δυνατό συναίσθημα;;;; Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |