Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 00:13 @Κλάψιμο
Όχι αλλά μετά μήπως χάσω το τραίνο μία για πάντα; Μίλησα με μία φίλη μου που είναι 26 χρονών και δεν έχει κάνει τίποτα και δεν αγχώνεται καθόλου...Εμένα δεν ξέρω τι με έχει πιάσει. ![]() Τελικά η πρωτεύουσα και ότι συνεπάγεται αυτό μας έχει κάνει μεγάλο κακό στην ψυχολογία μας, μας έχουν κάνει να ντρεπόμαστε για αυτό που είμαστε. Πήγαινε στο θέμα: Είμαι ανάξια ν αγαπήσω;
Μήνυμα στις 7/4/2011 στις 02:35 @Κλάψιμο
Τι να πω; Ίσως έχεις δίκιο και να μην μου έχει τύχει. Δεν είναι όμως πολύ αργά για να μην έχω νιώσει αυτό το δυνατό συναίσθημα;;;; Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Πήγαινε στο θέμα: Είμαι ανάξια ν αγαπήσω;
Μήνυμα στις 6/4/2011 στις 23:22 @Κλάψιμο
sinteleγια άλλη μια φορά έχεις δίκιο :-) Webmaster μα δεν είμαι παραμορφωμένη, ποιος το είπε αυτό; Αυτό που είπα είναι πως είμαι εγκεφαλικός άνθρωπος, δεν βρίσκω κάπου το κακό σε αυτό... Πήγαινε στο θέμα: Είμαι ανάξια ν αγαπήσω;
Μήνυμα στις 6/4/2011 στις 16:32 @Κλάψιμο
webmaster, δηλαδή μέλλον μόνο τα τσόκαρα και οι αμόρφωτες έχουν; Sintele, είναι πολύ σωστά αυτά που λες, αλλά για κάποιο λόγο ο φόβος με έχει κυριεύσει. Νιώθω πως μεγάλωσα απότομα και δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό τον τομέα. Πήγαινε στο θέμα: Είμαι ανάξια ν αγαπήσω;
Μήνυμα στις 6/4/2011 στις 02:46 @Κλάψιμο
Καλησπέρα σας, είμαι 20 χρόνων και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση. Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει, ίσως είναι κάποιους είδους φοβία, αλλά από την άλλη ποτέ δεν έχω αφήσει να με κυριεύσει ο έρωτας. Έχω νιώσει "έλξη" για αγόρια αλλά όχι σε σημείο που λένε κάποιοι "καψούρα"/"κόβω και τις φλέβες" ώστε να κάνω και σχέση. Δεν ζηλεύω τις συνομήλικες μου που στην ηλικία μου σε αυτό το θέμα είναι έτη φωτός μπροστά (εξάλλου και μία φίλη μου στα 22 της έκανε σχέση και ολοκλήρωσε), φοβάμαι όμως μήπως δεν ερωτευτώ ποτέ γιατί παρά είμαι "εγκεφαλικός άνθρωπος", φοβάμαι τι θα πει ο κόσμος. Δεν έχω κάνει έγκλημα και το ξέρω, αλλά ο κόσμος είναι πολύ σκληρός και πληγώνουν. Άμα σας τα έλεγε αυτά μία φίλη σας τι θα της λέγατε; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, που διαβάσατε τις σκέψεις μου. Πήγαινε στο θέμα: Είμαι ανάξια ν αγαπήσω; |