Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ένα μήλο την ημέρα, τον Παράδεισο κάνει πέρα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ΒΟΗΘΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #74758 από NESA__AND_KATIA στις 31 Μαρτίου 2011, 1:23πμ

NESA__AND_KATIA

banned
μέλος από: 30/3/2011
ειμαι 21 χρ.ειμαι με ενα παιδι 4 μηνες και πιστευω οτι δεν με καλυβει πουθενα.δεν εχουμε ολοκληρωσει ακομη με αυτον αλλα κ γενικα.μενουμε αρκετα μακρια κ δεν βρισκομαστε συχνα.ειναι 26χρ και αισθανομαι οτι με πιεζει να προχωρησουμε.δεν ξερω αν ειναι ο σωστος και για ποσο θα μεινω μαζι του.δεν θελω να το κανω κ 1 μηνα μετα να χωρισουμε.μου μιλαει πολυ προστυχα σε μηνυματα για φαντασιωσεισ του και με ρωταει συνεχεια αν θα μπορουσα να τα κανω ολα στο κρεβατι ενω μου ζηταει να μιλαω κ εγω ετσι ενω δεν μπορω.με ρωταει ενω ξερει οτι δεν εχω κανει πολλα.ειναι πολυ ζηλιαρης και οταν βγαινω μου λεει οτι ψαχνομαι κ.α.οταν μιλαμε καταληγουμε να μαλωνουμε γτ παντα ριχνει το φταιξιμο σε μενα κ οτι ποτε δεν προσπαθω.μου λεει συνεχεια να αλλαξω και να γινω οπως θελει αυτος ενω ποτε ο ιδιος δεν κανει λαθος.μεσα απο συζητησεις ομως μου δινει την εντυπωση οτι θελει κατι σοβαρο.αλλα δεν ξερω?τι να κανω?ειμαι πολυ μπερδεμενη.φταιω εγω σε κατι?οντως πρεπει να αλλαξουμε για καποιον επειδη μας το ζηταει?και οι φαντασιωσεισ του?μηπως να μην προχωρησω μαζι του και πρεπει να τον χωρισω?αισθανομαι πολλες φορες οτι με κοροιδευει.

προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #74760 από dark4 στις 31 Μαρτίου 2011, 1:45πμ

dark4

μέλος από: 29/8/2010

Αποδεκτή απάντηση

Εφόσον δεν σε καλύπτει πουθενά ποιος ο λόγος να συνεχιστεί αυτή η σχέση? Αλλά αν συνεχιστεί είναι λογικό να κάνετε σεξ και ειδικά στις ηλικίες που είστε. Είστε κάμποσο καιρό μαζί και πιστεύω να τον έχεις γνωρίσει σχετικά, για να κρίνεις αν αξίζει. Όσο για το ότι σε μιλάει για τις φαντασιώσεις του, δείχνει ότι νοιώθει άνετα μαζί σου, και εμένα με φαίνεται φυσιολογικό σε μια σχέση αυτό. Επίσης γνώμη μου είναι οτι δεν αξίζει να αλλάζουμε τον χαρακτήρα μας για κανεναν..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login