Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που οι παπάδες καταριόντουσαν με λύσσα την τηλεόραση ως σατανική. Τώρα όλοι τρέχουν σαν μαϊντανοί στα κανάλια.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

πρωην

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #74757 από NESA__AND_KATIA στις 31 Μαρτίου 2011, 1:09πμ

NESA__AND_KATIA

banned
μέλος από: 30/3/2011
ειμαι 20 χρονων και2 εβδομαδες ημουν με ενα παιδι και προς το τελος μου φαινοταν αδιαφορος και τον χωρισα. μου ειπε οτι πιστευε οτι δεν ειμαι αυτο που ψαχνει.να τονισω οτι η πρωην του ηταν 15 χρ.μετα απο 2 εβδομαδες μου μιλησε στο face οπωσ οταν ημασταν μαζι.τυχαινει να εχουμε κοινες παρεες.δεν με αποφευγει, μου μιλαει,με χαιτεραει κτλ.αλλα δεν κανει καμια κινηση.του εστειλα μετα απο 2 μηνες μηνυμα να μιλησουμε και εκεινος με ρωτησε τι εχουμε να πουμε?.και δεν μπορουσε να βγουμε και ακομη περιμενω εδω κ 2 εβδομαδες.παρολο αυτα οταν βρισκομαστε σε κοινη παρεα μου μιλαει η με χαιρεταει στο δρομο.κ αισθανομαι οτι με κοιταζει και εχω την εντυπωση οτι θελει να τον παρατηρω.υπαρχει περιπτωση να γινει κατι σοβαρο ξανα μεταξυ μας?τον θελω ακομη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74761 από dark4 στις 31 Μαρτίου 2011, 1:51πμ

dark4

μέλος από: 29/8/2010
Μετά την αδιαφορία του και ειδικά μ' αυτό που σε είπε μέσα σε δυο βδομάδες τι σοβαρό περιμενεις να γίνει; Καλύτερα να τον ξεχάσεις και να πας παρακάτω..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login