??
Μήνυμα #64795 από anta1993 στις 10 Αυγούστου 2010, 2:46πμ
μέλος από: 5/7/2010 μηνύματα: 12 0 |
γιατι παντα φτιαχνω τη ζωη των αλλων αλλα η δικη μου ειναι παντα σκατα? γιατι παντα νοιαζομαι για τους αλλους και μετα τραβαω τα μαλλια μου? ναι μαρεσει να προσεχω τσ αλλους..και ειμαι περηφανη για μενα... αλλα ενα πραγμα χρειαζομαι στη ζωη μου... και τ εχω ...αλλα οχι οπωσ θα επρεπε..μηπως δεν το αξιζω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64821 από mariposa στις 11 Αυγούστου 2010, 5:56μμ
μέλος από: 3/8/2010 μηνύματα: 36 0 |
καταρχας ηρεμησε γιατι απο οτι βλεπω πρεπει να σε εχει παρει πολυ απο κατω...:/ οταν λες οτι φτιαχνεις τν ζωη τν αλλων και η δικη σου ειναι σκατα τι ακριβως εννοεις?θες να πεις οτι δεν σου φαιρονται οπως φαιρεσαι εσυ?και για αυτο που θελεις και δεν το εχεις οπως θα επρεπε τι εννοεις? εξηγησε μας ποιο ειναι το προβλημα αν θες να σε βοηθησουμε γιατι αλλιως ειναι δυσκολο γλυκια μου... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64867 από anta1993 στις 15 Αυγούστου 2010, 2:44πμ
μέλος από: 5/7/2010 μηνύματα: 12 0 |
δηλαδη οταν εχει καποιοσ προβλημα οτι και να ειναι αυτο τουσ βοηθαω και γινονται ολα τελεια.. αλλα εμενα τιποτα..ουτε καλη σθμπεριφορα ουτε κατανοηση..τιποτα! και θελω διπλα μου το μονο ανθρωπο π αγαπαω... αλλα και αυτοσ...νομιζει οτι τα καταφερνει μονοσ του ενω εγω τον βοηθαω και δν τ ξερει και απλα με αγνοει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64878 από VeTeRaNoS στις 15 Αυγούστου 2010, 9:15μμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Δεν μας λες την κατάσταση ακριβώς και μάλλον δεν έχει σημασία δηλαδή,πάντως ένα θα σου πω.Ότι δίνεις παίρνεις.Αν εσύ δίνεις δίνεις και ο άλλος τίποτα πολύ απλά σταματα να του δίνεις και εσυ.Δεν ξέρω πως ακριβώς είναι η κατάσταση και δεν μπορώ να σου πω περισσότερα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64888 από plhgwmenh στις 16 Αυγούστου 2010, 2:17μμ
μέλος από: 27/12/2009 μηνύματα: 115 0 |
κοπελα μου μια απ τα ιδια περναω και εγω...εχω βυθιστει στην καταθλιψη...η λυση τελικα ειναι μονο μια και θα συμφωνησω με τον απο πανω...ο κοσμος πλεον εχει καταστραφει...δεν δινει σε καμια αλλη αρετη αξια και το μονο που τιμαει ειναι το χρημα...πολυ απλα σταματα να προσφερεις τοσα...δινε να νιωθεις εσυ καλα αλλα μην γινεσαι κομματια για τον καθε μ@λ@κ@ συγνωμη και για την εκφραση...και κοψε τις μεγαλες προσφορες...οταν θα σ εχουν τεραστια αναγκη δωσε λιγη σημασια η και τιποτα...απλα για να καταλαβουν 5ο λαθος τους και να βελτιωθουν...και να εισαι σιγουρη οταν νιωσουν την πικρα και δουν τι χανουν θα το εκτιμησουν...οσο για το ατομο που αναφερεσαι αν καταλαβα καλα ειναι το αγορι σου...δυστυχως ετσι ειναι και αυτοι...τα πραγματικα συναισθηματα χαθηκαν πια...ολα ειναι μονο για το συμφερον...αν μου επιτρεπεις ποσο καιρο ειστε μαζι?τι ηλικια εχετε?σε απογοητευει συχνα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |