πιστεύετε στον John Titor?
Μήνυμα #37944 από sofffoula στις 04 Φεβρουαρίου 2007, 12:31μμ
μέλος από: 4/2/2007 μηνύματα: 1 0 |
διαβασα πριν καμια βδομαδα σε ενα περιοδικο για τον John titor.στην αρχη δεν εδωσα σημασια γιατι λεω δε τον ξερει ουτε η μανα του.....αλλα μετα διαβασα το αρθρο κ το βρηκα πολυ ενδιαφερον.ισχυριζεται οτι ηρθε απο το 2036 στο 2000 για να δει τον πατερα του κ τον εαυτο του αφου πηγε στο 1975 κ πηρε ενα pc IBM 5100,διοτι στο μελλον ενας ιος κυριευει τους υπολογιστες. ειχε προβλεψει τον πολεμο στο ιρακ κ οτι δε θα βρεθουν οπλα μαζικης καταστροφης κ οντως δε βρεθηκαν...εχει προβλεψει γ παγκοσμιο πολεμο το 2015. υποτιθεται πως εχει δειξει κ αποδειξεις.........δε ξερω ρε παιδες......αυτο που λεει εχει μια λογικη...αλλα.....
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37950 από Praetorian στις 04 Φεβρουαρίου 2007, 4:20μμ
μέλος από: 7/1/2006 μηνύματα: 149 0 |
Κρίμα ρε γαμώτο...Τώρα το ταξίδι που έκανα προχθές το βράδυ 30.000 λέυγες κάτω από τη θάλασσα(πιο βαθιά και από τον Ναυτίλο) και το σημερινό ταξίδι μου στον πλανήτη Ζοργκ-76i δεν φαίνονται τόσο σημαντικά.... ΑΤΙΜΕ ΤΙΤΟΡ!!! Το πήρα απόφαση. Θα αποσυρθώ μαζί με την Wonder Woman στην ιδιωτική μου διάσταση(την ανακάλυψα τις προάλλες, κάτω από το κρββάτι μου, καθώς έψαχνα τις κάλτσες μου που είχαν παραπέσει)και θα εφεύρω και εγώ μία μηχανή του χρόνου για να επικοινωνήσω με τον θείο μου τον Μήτσο τον μπαρμπέρη στην Αρχαία Αθήνα, να τον ειδοποιήσω για την επέλαση των Saiyans... Τι μαλακίες κάθονται και βγάζουν οι άνθρωποι...Αυτό sofffoula δεν πάει σε εσένα, αλλά σε αυτόν τον κακομοίρη που έκατσε και έγραψε αυτήν την μπούρδα και τη δημοσίευσε έπειτα, θέλοντας απεγνωσμένα να κλέψει λίγη δημοσιότητα... Αλήθεια που το διάβασες αυτό?? Είμαι πραγματικά πολύ περίεργος να μάθω... |
προφίλάλλα... |