Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που από τις στριγκλιές του modem του γείτονα καταλάβαινε όλη η γειτονιά πότε ακριβώς έμπαινε στο Internet
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ρατσισμος;;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #36167 από hellas4ever στις 20 Σεπτεμβρίου 2006, 10:30μμ

hellas4ever

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/9/2006
λοιπον ξερω οτι και αυτο το θεμα μαλλον θα κλειδωθει(μαλλον θα ειμαι υπερβολικα καυστικος)αλλα θα ηθελα να σας π για τις κλικες που δημιουργουν στα σχολεια οι αλλοδαποι και απειλουν εμας τους ελληνες.να φανταστειτε μας εβαλε θεμα συζητησης η καθηγητρια για τον ρατσισμο και δεν μπορουσαμε να εκφρασουμε την αποψη μας ελευθερα γιατι φοβομασταν.αυτο δεν ξερω αν θα το ανεχτουμε αλλο.παρακαλω τα σχολεια σας πριν κλειδωθει και παλι..........
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36169 από Webmaster στις 20 Σεπτεμβρίου 2006, 10:57μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Κι εγώ είμαι ρατσιστής ενάντια στους κακομοίρηδες σαν εσένα. Πάνε παραπέρα.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36174 από deathsinger... στις 21 Σεπτεμβρίου 2006, 5:05μμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006
Αναφορά: (Webmaster@20 Σεπτεμβρίου 2006)Κι εγώ είμαι ρατσιστής ενάντια στους κακομοίρηδες σαν εσένα. Πάνε παραπέρα.

Me too.....hellas4ever χαλάρωσε λιγάκι. Ακόμα και αν κάποιοι αλλοδαποί έχουν κάνει "κλίκες" στα σχολεία, πράγμα πολύ λογικο καθώς αισθάνονται παράξενα μέσα σε ενα περιβάλλον ρατσιστών, εσύ κοίτα τη δουλειά σου. Δεν σε ενοχλούν δεν τους ενοχλείς. Αν όμως περνάς και τους κοιτάς λες και είναι απο άλλον πλανήτη και όχι απο τον "Σείριο" τότε λογίκο είναι να τα πάρουν κρανιο οι άνθρωποι...εσύ δηλαδή αν έμενες στην Γερμανία και πήγαινες εκει σχολείο (όπως εκατομύρια ελληνοπουλα κάνουν) δεν θα προτιμούσες να κάνεις πιο πολύ παρέα με ομοεθνείς σου? Προσπάθησε λοιπόν να μπεις στην θέση του κάθε μετανάστη...προσπάθησε να καταλάβεις πως είναι να ζεις μακρια απο την πατρίδα και τους συγγενεις σου. Αν νιώσεις έναν μετανάστη τότε μόνο θα καταλάβεις οτι τέτοιου είδους ρατσισμοί (ρατσισμοί εθνικότητας) είναι παράδοξοι και ανούσιοι...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36186 από pinokio στις 22 Σεπτεμβρίου 2006, 9:25μμ

pinokio

μέλος από: 8/8/2006
eseis oi ellines eiste oi malakes pou tous fovaste, kai go fetos teleiosa kai dn pernousan auta sto sxoleio mas, se mia gonia kathontousan panta oi allodapoi (kai na deis posous exoume edo, pomakous kai tourkous) eno mes stin taxi dn milouse kanenas, tha eprepe oi ellines na epivalete ton diko sas nomo, mazeutite kai pigainete na tous deirete olous, min kolonete pouthena
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36196 από deathsinger... στις 23 Σεπτεμβρίου 2006, 1:22μμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006
Αναφορά: (pinokio@22 Σεπτεμβρίου 2006)
eseis oi ellines eiste oi malakes pou tous fovaste, kai go fetos teleiosa kai dn pernousan auta sto sxoleio mas, se mia gonia kathontousan panta oi allodapoi (kai na deis posous exoume edo, pomakous kai tourkous) eno mes stin taxi dn milouse kanenas, tha eprepe oi ellines na epivalete ton diko sas nomo, mazeutite kai pigainete na tous deirete olous, min kolonete pouthena

Δεν είναι αυτη η λύση. Με την βία και τα πραξικοπήματα δεν βγαίνει τίποτα. Στο Ηράκλειο έχουμε για κάθε έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό. Τι σημαίνει αυτο? να κάνουμε πόλεμο? όχι. Να ζούμε χωρις να σκεφτόμαστε τα σύνορα και τον στρατο...ότι αφορα την επιβίωσει απαιτέι ψυχραιμια και ειρήνη. (άλλο οι Τούρκοι. ο φανατισμός τους θα τους εξαφανίσει μια μέρα...όπως και το 1821-1866-1922....την απάντηση μας στις προσβολές τους θα την θυμούνται για πάντα στην μεταθάνατον ζωη...)
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login