Μήνυμα στις 20/9/2006 στις 22:37 @Κλάψιμο
λοιπον κατι με εχει πιασει τελευταια και εχω πολλα δεματα να σας πω.οποιος ειναι οπαδος του παο θα ειναι σιγουρα απογοητευμενος.μηπως ξερετε ρε παιδια ποιος θα ερθει να μας κοουτσαρει?γιατι δεν μπορω αλλο παιδια......................................ελεος! τα σχολια σας σας παρακαλωω....... Πήγαινε στο θέμα: παο
Μήνυμα στις 20/9/2006 στις 22:30 @Κλάψιμο
λοιπον ξερω οτι και αυτο το θεμα μαλλον θα κλειδωθει(μαλλον θα ειμαι υπερβολικα καυστικος)αλλα θα ηθελα να σας π για τις κλικες που δημιουργουν στα σχολεια οι αλλοδαποι και απειλουν εμας τους ελληνες.να φανταστειτε μας εβαλε θεμα συζητησης η καθηγητρια για τον ρατσισμο και δεν μπορουσαμε να εκφρασουμε την αποψη μας ελευθερα γιατι φοβομασταν.αυτο δεν ξερω αν θα το ανεχτουμε αλλο.παρακαλω τα σχολεια σας πριν κλειδωθει και παλι..........
Πήγαινε στο θέμα: ρατσισμος;;
Μήνυμα στις 20/9/2006 στις 19:02 @Κλάψιμο
λοιπον φιλε μου,το αν υπαρχουν εξωγηινοι δεν ξερω,το να υπαρχουν ομως ελληνες οι οποιοι κατοικουν στον πλανητη σειριο ειναι παρα πολυ πιθανον.Ο Πλατωνας και ο αριστοτελης το αναφερουν στα εγγραφα τους.επισεισ τα α.τ.ι.ατα οποια κυκλοφορουν πανω απο τον πλανητη μας εχουν στην βαση τους το σημα ε το οποιο ειναι το εμβλημα των ελληνων.αλλη μια αποδειξη ειναι πως στο περου οι αρχαιοι ινκας αζτεκοι κλπ εχουν εναν θεο τον οποιο ονομαζουν απολλο.λοιπον δεν ειναι τυχαι ολα αυτα.να ειστε καλα ο φιλος σας ο νικοςςςςςςς...............
Πήγαινε στο θέμα: X-files
Μήνυμα στις 18/9/2006 στις 21:19 @Κλάψιμο
λοιπον φιλοι μου ξερει κανεις για την μεγαλειοτητα των αρχαιων ελληνων?το οτι ειχαν ανακαλυψει την αμερικη και μαλιστα το αποδυκνειουν και οι φυλες των ινδιανων που εχουν ονοματα ελληνικα (σ.σ:ανασταζι)?επισεις θελω να επισημανω οτι δεν ειμαστε ινδοευρωπαιοι οπωσ μασ ονομαζουν οι σιωνιστες εβραιοι αλλα καταγομαστε απο τον σειριο και υπαρχουν πολλες αποδειξεις.λοιπον αυτα για ρχη και πιστευω τελικα να μην ειμαι ο μονος που θαυμαζει τους προγονους μας και ας εχουμε μεινει μονο 17% καθαροι ελληνες. γεια σας γεια σας γεια σας... Πήγαινε στο θέμα: ελληνες |