Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Καλές οι διαστροφές αλλά το απλό σεξ δε χαλάει τα δόντια!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Προβλημα με πρωην σχεση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134574 από Dontaskmewhy στις 03 Αυγούστου 2015, 11:41μμ

Dontaskmewhy

Εικονίδιο
μέλος από: 15/7/2015
Γειά σας,
γραφω διοτι θελω να ξανακερδισω τον πρωην μου αλλα δεν ξερω πως.
τα πραγματα εχουν ως εξης:
ειμασταν μαζι αρκετο καιρο και το πηγαιναμε σοβαρα.ειχα γνωρισει τους γονεις του οι οποιοι με συμπαθουσαν πολυ. του φερομουν αψογα αλλα εκεινος μου ελεγε ψεματα ειτε για το παρελθον του ειτε για να ζηλεψω ενταξει δεν ηταν τραγικα αλλα εκεινη τη στιγμη θυμωσα που δεν ηταν ειλικρινης μαζι μου. και με χωρισε για αυτον τον λογο και ειχε τρομερα νευρα. οστοσο εγω ημουν εγκυος και μου ειπε να το ριξω μετα απο αυτο δεν μου ξαναεδωσε σημασια.μετα απο αυτο τα ξαναβρηκαμε με δικη μου προσπαθεια αλλα με ξαναχωρισε γιατι ολο εκανε like μονο σε κοπελες και μιλουσε με αυτες και ζηλευα ,δεν του εκανα σκηνες απλα του ειπα να το ελλατωσει γιατι με εννοχλει .
ριχνει ολα τα φταιξιματα πανω μου και λεει πως θα με ειχε χωρισει απο τον πρωτο μας τσακωμο αν δε με αγαπουσε λες και μου εκανε χαρη.
του προτεινα να κλεισουμε και οι δυο το facebook γιατι αυτο μας προκαλουσε προβληματα και ειχαμε πει να βρεθουμε να μιλησουμε αλλα ενα τεταρτο πριν συναντηθουμε τον πηρα τηλεφωνο και ειχε παει βολτα. προφανως δε βρεθηκαμε.
ολα αυτα πριν περιπου εναν μηνα. μου ειχε πει πως δεν θελει σχεση αλλα σαλιαριζει με την μια και την αλλη.
δεν ξερω τι να κανω . παρολα αυτα που μου εκανε εγω τον θελω πισω.
συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134575 από cool_guy15 στις 04 Αυγούστου 2015, 12:54πμ

cool_guy15

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2015
Χαίρετε και ευχαριστούμε που μοιραστηκες τον προβληματισμό σου μαζί μας. Στο ψητό, χωρίς παρεξήγηση αλλά το αγόρι σου είναι επιεικώς κοπανος..μα καλά είναι δυνατόν να του ανακοινώσεις πως είσαι έγκυος, να παίρνεις αυτήν την απάντηση και να ζητάς βοήθεια για να τον ξανακερδίσεις; Πρώτα απ'όλα ο τύπος δεν σε καταλαβαίνει! Είναι ένα ανώριμο παιδαρελλι που θεωρεί τη σχέση one night stand stand και χωρίζει/τα φτιάχνει λες και αλλάζει μάρκα στα ξυραφάκια! Λοιπόν, όσον αφορά την εγκυμοσύνη είσαι σίγουρη; Δηλαδή έχεις δει γυναικολόγο; Αν όχι, τότε δεν είναι 100% σίγουρο και καλά θα κάνεις να το επιβεβαιώσεις. Λοιπόν, σε περίπτωση που είσαι, κάντε μία ΣΟΒΑΡΉ συζήτηση για το τι θα κάνετε! Το να σου ζητάει να κάνεις έκτρωση χωρίς καν να σε ρωτήσει για την άποψη σου είναι εγωιστικό και απάνθρωπο. Εάν πραγματικά το θέλεις εσύ η ίδια αυτό το παιδί, χεστον ο,τι. και να λέει! Άιντε λες και φταις για ο,τι έγινε. Ο ανεύθυνος! Μη κάνεις τίποτα που αργότερα θα μετανιώσεις. Σκέψου το καλά και καλά θα ήταν να τοσυζητήσεις με κάποιον, φίλο μαμά μπαμπά. Σε περίπτωση που δεν είσαι έγκυος, τρέξε να σωθείς από αυτόν τον άνθρωπο πριν μείνεις. Τέτοιοι άντρες δεν αξίζουν να λέγονται άντρες. Καλή τύχη και δύναμη:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134579 από Dontaskmewhy στις 04 Αυγούστου 2015, 9:38πμ

Dontaskmewhy

Εικονίδιο
μέλος από: 15/7/2015
απλα αναφερα τα προβληματα δεν ημασταν παντα ετσι. ειχα κανει τεστ εγκυμοσυνης και αιματολογικες αλλα μετα απο λιγο καιρο απεβαλα λογω συναισθηματικης καταστασης και προβληματων υγειας.
ειχαμε συζητησει τι θα κανουμε σε περιπτωση εγκυμοσυνης πριν μεινω και ηταν απολυτα θετικος αλλα στα νευρα του μου φερθηκε ασχημα.
θελω να τα ξαναβρω μαζι του γιατι η σχεση μας δεν ηταν μονο τα προβληματα. και οσο για το one night stand δεν ισχυει.
δεν ειναι κακος απλα αντιδρα επιπολαια.
παντως ευχαριστω για την απαντηση
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #134580 από nonreligius στις 04 Αυγούστου 2015, 2:36μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015

Αποδεκτή απάντηση

Κοίτα να δεις σίγουρα ο έρωτας δεν ξεπερνιέται εύκολα. Άστον όμως όσο είναι νωρίς, πριν κολήσεις περισσότερο. Είναι ανώρημος και απ'ότι φαίνεται θα αργήσει να ωρημάσει. Δεν αξίζει τον κόπο, ειλικρινά. Υπάρχουν τόσοι άντρες έξω, πήγαινε για άλλα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login