Μήνυμα στις 28/12/2016 στις 17:22 @Sex
Έχω βρει ορισμένα που έχω στο μυαλό μου αλλά θέλω να βρω παρόμοια σε στυλ εναλλακτική μουσική που έχει λιγη ένταση Ή άλλες ιδέες εσείς τι προτιμάτε? Αυτά είναι που μου αρεσαν σε στυλ 1. Boy Epic - Dirty Mind 2.Meg Myers - Desire 3. SEE -potions Επίσης μου έχει ζητήσει να του κανω στριπτίζ και να του χορέψω αισθησιακά αλλά δεν έχω ιδέα ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!! 😓😓😓😓😓😓 Πήγαινε στο θέμα: Τραγούδια για ατμοσφαιρα/ στριπτίζ
Μήνυμα στις 7/6/2016 στις 07:01 @Sex
Γεια σας, το αγόρι μου μου μιλαει"βρώμικα" αλλά εγώ δεν έχω ιδέα τι να του πω. μπορείτε να μου πειτε τι Λέτε εσείς κοριτσια ή τι σας αρέσουν να σας λένε αγορια? Πήγαινε στο θέμα: Βρωμολογα
Μήνυμα στις 17/10/2015 στις 08:06 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι να του μιλησω το θέμα είναι πως? Δεν τον βρίσκω πουθενά. Και με αποφεύγει. Αλλά το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως αισθάνεται . Την μια μου δείχνει πως του αρέσω την άλλη Όχι. :( Πήγαινε στο θέμα: Παρεξήγηση με φίλο
Μήνυμα στις 14/10/2015 στις 19:46 @Θ. Κλημεντίνη
Γειά σας, είμαι φοιτήτρια και κάνω παρέα με ένα παιδί από μεγαλύτερο έτος εδώ και 2 μήνες. Πάντα όταν με έβλεπε στη σχολή με χαιρετούσε πάντα με χαμόγελο και όρεξη. Παιδιά Που μας βλέπουν όταν μιλάμε μου λένε πως πιστεύουν ότι του αρέσω αν και τους λέω πως απλώς είναι κοινωνικός. Πριν λίγες μέρες βγήκαμε για ποτό και εκείνος μέθυσε. Όταν φύγαμε η παρέα μας έφυγε από πάνω και εμείς κατεβαίναμε τον δρόμο. Επειδή παραπατουσε τον πήρα αγκαλιά για να τον περάσω απέναντι. Και μετά ενώ πήγα να τον αποχαιρετήσω φιλώντας τον στο μάγουλο με φίλησε στο στόμα (και όχι πεταχτά) και ενώ του είπα να σταματήσει Γιατί είναι μεθυσμένος μου έλεγε ότι είναι εντάξει και με ξαναφιλησε. Οστοσο από τότε στη σχολή με αποφεύγει και δεν μου στέλνει μηνύματα. Μόνο χθες που μου είπε ένα Γεια και ενώ είχε όρεξη με τους φίλους του μόλις με είδε ήταν πολύ μαζεμένος. Και σήμερα στην σταση του λεωφορειου με κοιτουσε συνεχεια. Δεν ξερω τι να κάνω. Τι να κάνω για να είμαστε όπως πριν? Είχαμε δέσει πολύ ως φίλοι και δεν θέλω να χάσω κάποιο τόσο κοντινό μου φίλο. Και επισης εχω μπερδευτει με θελει ή οχι? Σκεφτόμουν να του πω να ξεχάσει ότι έγινε εξάλλου ήταν μεθυσμένος. Αλλά αν με θελει θα το πάρει στραβα Πήγαινε στο θέμα: Παρεξήγηση με φίλο
Μήνυμα στις 4/8/2015 στις 09:38 @Κλάψιμο
απλα αναφερα τα προβληματα δεν ημασταν παντα ετσι. ειχα κανει τεστ εγκυμοσυνης και αιματολογικες αλλα μετα απο λιγο καιρο απεβαλα λογω συναισθηματικης καταστασης και προβληματων υγειας. ειχαμε συζητησει τι θα κανουμε σε περιπτωση εγκυμοσυνης πριν μεινω και ηταν απολυτα θετικος αλλα στα νευρα του μου φερθηκε ασχημα. θελω να τα ξαναβρω μαζι του γιατι η σχεση μας δεν ηταν μονο τα προβληματα. και οσο για το one night stand δεν ισχυει. δεν ειναι κακος απλα αντιδρα επιπολαια. παντως ευχαριστω για την απαντηση Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με πρωην σχεση
Μήνυμα στις 3/8/2015 στις 23:41 @Κλάψιμο
Γειά σας, γραφω διοτι θελω να ξανακερδισω τον πρωην μου αλλα δεν ξερω πως. τα πραγματα εχουν ως εξης: ειμασταν μαζι αρκετο καιρο και το πηγαιναμε σοβαρα.ειχα γνωρισει τους γονεις του οι οποιοι με συμπαθουσαν πολυ. του φερομουν αψογα αλλα εκεινος μου ελεγε ψεματα ειτε για το παρελθον του ειτε για να ζηλεψω ενταξει δεν ηταν τραγικα αλλα εκεινη τη στιγμη θυμωσα που δεν ηταν ειλικρινης μαζι μου. και με χωρισε για αυτον τον λογο και ειχε τρομερα νευρα. οστοσο εγω ημουν εγκυος και μου ειπε να το ριξω μετα απο αυτο δεν μου ξαναεδωσε σημασια.μετα απο αυτο τα ξαναβρηκαμε με δικη μου προσπαθεια αλλα με ξαναχωρισε γιατι ολο εκανε like μονο σε κοπελες και μιλουσε με αυτες και ζηλευα ,δεν του εκανα σκηνες απλα του ειπα να το ελλατωσει γιατι με εννοχλει . ριχνει ολα τα φταιξιματα πανω μου και λεει πως θα με ειχε χωρισει απο τον πρωτο μας τσακωμο αν δε με αγαπουσε λες και μου εκανε χαρη. του προτεινα να κλεισουμε και οι δυο το facebook γιατι αυτο μας προκαλουσε προβληματα και ειχαμε πει να βρεθουμε να μιλησουμε αλλα ενα τεταρτο πριν συναντηθουμε τον πηρα τηλεφωνο και ειχε παει βολτα. προφανως δε βρεθηκαμε. ολα αυτα πριν περιπου εναν μηνα. μου ειχε πει πως δεν θελει σχεση αλλα σαλιαριζει με την μια και την αλλη. δεν ξερω τι να κανω . παρολα αυτα που μου εκανε εγω τον θελω πισω. συγνωμη για το μεγαλο κειμενο. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με πρωην σχεση |