Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Αν δεν μπορείς να το διαβάσεις αυτό, φταίνε οι δάσκαλοί σου.
Παρασκευή, 4 Απριλίου

Να παω σε ψυχολογο;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #124759 από Ματιναμελενε στις 14 Ιανουαρίου 2014, 10:54μμ

Ματιναμελενε

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Γεια σας μελη του φτου.Παρακολουθουσα το φορουμ αυτο εδω και πολυ καιρο και τελικα ηρθε και μενα η ωρα μου να σας γραψω το προβλημα μου.Ειμαι ντροπαλη.Δεν ανοιγομαι ευκολα με ανθρωπους που δεν ξερω.Αυτο ομως δεν αποτελουσε προβλημα μεχρι την στιγμη που πηγα γυμνασιο.Τα τελευταια τρια χρονια ειμαι χαλια ψυχολογια.Με επηρρεαζει πολυ αυτο το θεμα.Ενω εχω πολλα συμπτωματα καταθληψης.Αισθανομαιπολυ μειονεκτικα και πολλες φορες θελω να βαλω τα κλαμματα.Οσο για αυτοκτονικες τασεις και τετοια δεν εχ ω αλλα πολλες φορες απλα αδιαφορω για τη ζωη.Πραγματικα δεν θελω να το υπομενω αλλο αυτο και να αισθανομαι τοσο χαλια.Το κυριο προβλημα ειναι λοιπον η χαμηλη αυτοπεποιθησηκαι το γεγονος οτι η ντροπαλοτητα μου(αν υπαρχει αυτη η λεξη) με εχει οδηγησει στο σημειο να φοβαμαι τους ανθρωπους.Με κομπλαρουν οι πολυ ανοιχτοι ανθρωποι.Πιστευα οτι θα μπορουσα να το αντιμετωπισω μονη μου αλλα δυστυχως ειμαι πολυ αδυναμη πλεον.Λεω να παω σε ψυχολογο.Αν χρειαζομαι βοηθεια αυτη ειναι η μονη πλεον λυση.Τι λετε;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124761 από Ματιναμελενε στις 14 Ιανουαρίου 2014, 10:59μμ

Ματιναμελενε

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Σας παρακαλω σεβαστειτε το προβλημα μου.Και οχι σαρκαστικα σχολια.Μπορει να ειμαι μαθητρια γυμνασιου αλλα ειμαι αρκετα ωριμη ωστε να με αντιμετωπιζουν με καποιο σεβασμο.Αν σε καποιον δεν αρεσει το θεμα απλα ας μην απαντησει.Στο κατω κατω για την βοηθεια σαςγραφω οτι γραφω.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #124769 από kalakalatom@@to στις 15 Ιανουαρίου 2014, 2:04πμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011

Αποδεκτή απάντηση

Η ιδεα να πας σε ψυχολογο δεν ειναι κακη αλλα μπορεις να μιλησεις και στους γονεις σου , αυτο που εχεις ειναι οτι εισαι ντροπαλη και δεν ειναι πολυ επικοινωνιακη απ οτι καταλαβα , αυτο φυσικα δεν ειναι προβλημα εισαι στην εφηβια και ειναι φυσιολογικο γιατι διαμορφωνετε ο χαρακτηρας σου σιγα σιγα . Αυτο που σου προτινο να κανεις ειναι να μιλας πιο πολυ , να βγαινεις εξω και να μην κλεινεσε μεσα , να μιλας σε φιλους και φιλες σου , να ανοιγεις εσυ θεματα για συζήτηση και μην περιμενεις τους αλλους να σου μιλησουν πρωτοι , επεισης σε συζητησης να περνεις τον λογο και να λες την αποψη σου και μην μενεις σε μια γωνια χωρις να μηλας . Δεν πρεπει να φοβασε τους ανθρωπους ολοι απο το ιδιο υλικο ειμαστε , φυσικα υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι οσο μπορεις να αποφευγεις τους δευτερους , να βγενεις με τους φιλους σου και να γινεις επικοινωνιακη , να περνας καλα και να διασκεδασης εισαι πολυ μικρη ακομα και εχεις ολοι την ζωη μπροστα σου αυτα δεν ειναι λογια που πρεπει να βγενουν απο ενα κοριτσι της ηλικιας σου , η ζωη ειναι ωραια και μοιρασου την με φιλους .Με την επικοινωνια θα μπορεσεις να γνωρισεις και καποιο αγορι που να περνας καλα μαζι του .Με λιγα λογια σου λεω να μην εισαι ντροπαλη στο να μιλας , πες την γνωμη σου ευκολα και μην φοβασε τους ανθρωπους . Ο ψυχολογος οπως σου ειπα μπορει να σε βοηθησει απλα πιστευω οτι τα ιδια θα σου πει και οπως ειπα στην αρχη καλη λυση ειναι να μιλησεις και με τους γονεις σου να τα ακουσεις απο αυτους αυτα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login