Στείλε λεφτά στο ftou.gr
H άγνοια είναι σαν το σάπιο δόντι. Την καταλαβαίνεις όταν ο άλλος ανοίξει το στόμα του.
Τετάρτη, 16 Απριλίου

σωματικό βάρος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122557 από neffel στις 23 Αυγούστου 2013, 10:11μμ

neffel

μέλος από: 23/8/2013
αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. πριν ακριβώς μια εβδομάδα ήμουν 40 κιλά με ύψος 1.60. αυτό συνέβενε όλο τον τελευταίο μήνα+. δεν έκανα δίαιτα ακριβώς απλά έτρωγα πιο πολλά φρούτα- λαχανικά και καθόλου γλυκά και ελάχιστα ζυμαρικά. πήγα διακοπές και άκουγα πολλά σχόλια ότι εχω αδυνατίσει πολύ και μοιάζω με άρρωστη. γύρισα στην αθήνα και τις τελευταίες πέντε μέρες τρώω σαν βουλιμική. η ζυγαρία με δείχνει 44 κιλά και αναρωτιέμαι αν πάχυνα η απλά είναι ενα φούσκωμα. θέλω να φτάσω το 46 κιλά και να τα διατηρήσω αλλά να τα πάρω ομοιόμορφα και όχι μονο στην κοιλιά (το οποίο τρέμω, γιατί συνήθως αυτό γίνεται). τι μου προτείνετε? να πάω μήπως σε εναν διατροφολόγο?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #122559 από άσχετος στις 23 Αυγούστου 2013, 10:37μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012

Αποδεκτή απάντηση

Ναι,καλύτερα να πας σε έναν διατροφολόγο,για να κρίνει αν είσαι καλά ή όχι τώρα..Και αν δεν είσαι θα του πεις το πρόβλημα σου,θα σου δώσει πρόγραμμα διατροφής και λογικά και ασκήσεων που θα κάνεις για να μην μαζευτεί όλη η μάζα στην κοιλιά...Αν τρως μόνη σου και δεν κάνεις τίποτα,λογικά θα κάνεις κοιλίτσα..Για αυτό καλύτερα πάνε στον ειδικό..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122560 από neffel στις 23 Αυγούστου 2013, 10:42μμ

neffel

μέλος από: 23/8/2013
ευχαριστώ για την απάντηση σου :)

αν γνωρίζει κάποιος έναν καλό και σχετικά οικονομικό (γιατί έχω ακούσει κάτι τρελά ποσά) διατροφολόγο εντός Αθηνών αν μπορεί να μου πει
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login