Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κυνικός είναι αυτός που ξέρει την τιμή όλων των πραγμάτων αλλά δεν ξέρει τη αξία κανενός.
Τετάρτη, 16 Απριλίου

υπάρχει ελπίδα?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #114775 από klailia στις 21 Δεκεμβρίου 2012, 2:35πμ

klailia

Εικονίδιο
μέλος από: 21/12/2012
καλησπέρα....σήμερα τυχαία βρήκα αυτό το forum κ είπα να πω κ εγώ την ιστορία μου μήπως καταφέρω να βρω μια άκρη...αυτή τη στιγμή πραγματικά υποφέρω...πονάω τόσο πολύ που πραγματικά νιώθω πως δεν έχει νόημα πια η ζωή μου....πριν από 4.5 περίπου χρόνια γνώρισα ένα παιδί....από τότε περάσαμε από πολλά στάδια....το στάδιο της απλής περιπέτειας, του μίσους, κ τέλος της μακροχρόνιας σχέσης.....τότε ήμουν 16 ετών σήμερα 21....η ιστορία μας είναι λίγο πιο πολύπλοκη από ότι φαίνεται.....όντως τον γνώρισα στα 16 μου αλλά ζευγάρι κανονικό γίναμε όταν ήμουν 18....στην αρχή ήταν κάτι επιπόλαιο που κράτησε μόνο 2 εβδομάδες αλλά από ότι φάνηκε ήταν αρκετές για να μας κάνει να μην μπορούμε ο ένας χωρίς τον άλλο....τότε το είχαμε σταματήσει κ είχαμε γίνει εχθροί...προσπαθούσαμε να μπούμε ο ένας στο μάτι του άλλου..εκείνος έκανε άλλη σχέση εγώ άλλη αλλά πάντα κάτι μας τραβούσε τον έναν πάνω στον άλλον....όταν "χωρίσαμε" την πρώτη φορά εγώ προσπάθησα πάλι πολύ να είμαστε πάλι μαζί αλλά χωρίς αποτέλεσμα....κ έτσι το σταμάτησα...μόλις σταμάτησα να τον κυνηγάω άρχισε να εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με μηνύματα, αναπάντητες κτλ....(εδώ να πω ότι είχε σχέση κ εγώ κ αυτός)μετά από έναν μεγάλο καβγά έκανα να τον δω 1,5 χρόνο περίπου καθώς κ να μάθω νέα του....όταν τον ξαναείδα είχα ήδη χωρίσει από την τότε σχέση μου αλλά εκείνος ήταν ήδη 4 μήνες με μια άλλη κοπέλα....με το που με είδε ξανά όλα φούντωσαν από την αρχή....συναντηθήκαμε τυχαία ξανά μετά από περίπου 2 εβδομάδες κ από τότε άρχισε να με κυνηγάει....με είχε πληγώσει πολύ πριν αλλά η καρδιά μου έλεγε άλλα...κ έτσι δέχτηκα να είμαι ξανά μαζί του....από τότε ήμασταν μαζί κ παρόλο που είναι ναυτικός πέρασα δίπλα του 3 υπέροχα χρόνια....αλλά ένα οικογενειακό μου πρόβλημα με έριξε σε κατάθλιψη κ αυτό επηρέασε τη σχέση μας....έγινα πολύ ανασφαλής κ αυτό άρχισε να τον πνίγει κ έτσι χωρίσαμε....ενώ εγώ έκανα πίσω όταν μου είπε πως δεν έχω ελπίδα να ξαναγυρίσει κ έφυγα ακόμα κ από την αθήνα μόλις επέστρεψα άρχισε τα τηλέφωνα κ την επικοινωνία.....κ τώρα είμαστε πάλι κοντά στο ταξίδι....σε λίγο φεύγει κ δεν ξέρω πως να νιώσω...μου είπε ότι είναι πολύ μπερδεμένος κ ότι σ αυτό το ταξίδι έχει να σκεφτεί πολλά....(να πω ότι το πηγαίναμε σοβαρά)...(αρχή πίστευα πως όλα θα είναι όπως σε όλους....δηλαδή θα χωρίζαμε κ θα τελείωνε το θέμα εκεί...αλλά έκανα λάθος....στην αρχή έκανα κάποια βήματα για να τα ξαναβρούμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα....μετά από κάτι ψεύτικα λόγια κάποιων ¨φίλων" καταφέραμε να διακόψουμε κάθε επαφή....πόνεσα πολύ κ για να βρω τον εαυτό μου έφυγα από την αθήνα....κ τα κατάφερα...αλλά ακόμη κάτι με έτρωγε...κάτι μου έλεγε πως δεν έχουμε τελειώσει ακόμα....κ έτσι κ έγινε δύο μέρες αφού επέστρεψα εμφανίστηκε ξανά....κ από τότε εμφανιζόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα δίνοντας μου ελπίδες ότι θα είμαστε πάλι μαζί....κάποια στιγμή κουράστηκα να μου δίνει ελπίδες κ να μου τις παίρνει πίσω κ έτσι του είπα πως είμαι αλλού όπως κ εκείνος (βέβαια το δικό μου ήταν ψεύτικο)κ του ζήτησα να μην έχουμε επαφή για κάποιο χρονικό διάστημα...βέβαια όπως καταλαβαίνεται δεν έγινε αυτό...συνέχισε να εμφανίζεται....κ τότε μου μπήκε μια ιδέα στο μυαλό...αφού τον έβλεπα δεν έκοβε την επικοινωνία άρχισα να σκέφτομαι πως αν κάναμε ξανά έρωτα θα του θύμιζα τα παλιά κ θα μπορούσαμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή η οποία βέβαια θα ήθελε πολύ μα πάρα πολύ δουλειά....κ έτσι κ έγινε κάναμε έρωτα κ εγώ έγινα κομμάτια...εκείνος άρχισε να κατηγορεί τον εαυτό του ότι με κάνει κ πονάω...μου είπε ότι θα εξαφανιστεί από τη ζωή μου γιατί δεν αντέχει να με κάνει να με βλέπει κομμάτια....εγώ αυτή τη στιγμή είμαι πιο χάλια κ από τότε που χωρίσαμε....με άφησε να πάρω εγώ την απόφαση για την επικοινωνία μας...μου είχε πει πολλές φορές ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα....δεν ξέρει τι θέλει....το θέμα είναι ότι εγώ από τα 16 μου έχω μάθει να ζω μαζί του....είτε τότε που ήμασταν μαζί είτε τότε που δεν ήμασταν μαζί κ κάναμε σαν μωρά...αλλά πάντα ήταν στη ζωή μου....δεν έχω μάθει να ζω χωρίς εκείνον...χωρίς να περιμένω κάτι από εκείνον....σ περίπου 1 μήνα μπαρκάρει...ξέρω ότι την δεδομένη στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε μαζί....άραγε υπάρχει ελπίδα μετά το μπάρκο....νιώθω μισή....την ώρα που κάναμε έρωτα ένιωσα να μου ξεριζώνει την καρδιά κ να την παίρνει....το ξέρω πονάει κ εκείνος...αλλά όχι όσο εγώ....φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω ποτέ να ζήσω χωρίς εκείνον....κανείς δεν θα υπάρξει που θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει.....πως θα ζήσω με εκείνον τόσο μακριά μου....μου είπε βέβαια πως αν θέλω μπορούμε να έχουμε επαφή κ ότι πάντα θα είναι εδώ για μένα....τι να κάνωω???????πονάω πολύ.....δεν θέλω να τον χάσω......ευχαριστώ για τον χρόνο σας......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114776 από άσχετος στις 21 Δεκεμβρίου 2012, 12:29μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Εγώ πιστεύω,πως το ίδιο ισχύει και για αυτόν...Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε...Σε αγαπάει(από όσα λες)... Δυστυχώς όμως το γυαλί έχει ραγίσει και δεν γίνεται να ξαναγίνει όπως πριν...Και εγώ έτσι ήμουν,έτρεχα πίσω από μια κοπέλα 2 χρόνια,τώρα(15 είμαι) γνώρισα μια(που είναι και στην τάξη μου αλλά και η άλλη που ήμουν κολλημένος είναι στην τάξη μου) και έχει αλλάξει η ζωή μου!!Ξέρω πως θα είναι δύσκολο και εγώ έλεγε πως η ζωή μου είναι τίποτα χωρίς εκείνη,αλλά τα συναισθήματα αλλάζουν και σε εσένα,αλλά κάτι θα σε γυρίζει πάντα πίσω σε αυτόν,οι αναμνήσεις...Ή πρέπει να κάνετε κάτι και να είστε μαζί ή πρέπει να τον ξεχάσεις(σου φαίνεται ακατόρθωτο αλλά ΜΠΟΡΕΙΣ) και να βγεις έξω,να γνωρίσεις κόσμο!!!

ΥΓ:Επειδή είσαι καινούρια στο forum,να ξέρεις πως η αποδεκτή απάντηση μπαίνει μια φορά και θα είναι καλύτερο να μην την πατήσεις κατευθείαν,διότι μπορεί άλλοι να σου δώσουν καλύτερες συμβουλές...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114813 από KwnstantinosS στις 22 Δεκεμβρίου 2012, 1:06μμ

KwnstantinosS

banned
μέλος από: 27/11/2012
Πολυ χαζοκατασταση ,μπερδεμα........κοιτα σιγουρα σε αγαπαει ,οπως και εσυ....μολις γυρισει πηγαινε να μιλησετε.......σκεψου ομως πρωτα πως θα ειστε αν ειστε σε σχεση ...θα σ αρεσει αυτη η σχεση??...πιστευεις η συμπεριφορα του θα μπορεσει να κρατησει τη σχεση σας??

Σιγουρα το "γυαλι" εσπασε, θα ναι παραξενα και δυσκολα ....

Ισως αυτο να ειναι και απο πεισμα,δηλαδη μολις κανετε σχεση να βαρεθεις με την μια .......αυτο εχει συμβει σε φιλη μ .....εκανε κατι παρομιο με ενα παιδι για 3 χρονια και τελικα ολα ηταν ενα πεισμα..

Επισης αυτο που λες οτι μετα το σεξ σ ελεγε καλυτερα να τον ξεχασεις γιατι σε πληγωνει μου φαινετε περιεργο,αφου τετοια λογια τα ακους απο αγορια μολις καταφερουν να ριξουν καποια στο κρεββατι....

Καλο ειναι να σκεφτεις αυτα που σ ειπα .......Αν και κατα την γνωμη μ ,προσπαθησε να κανεις σχεση μαζι του και δες πως θα ειστε σε σχεση και αν σ αρεσει μετα απο κανα χρονο και ,κανε κατι πιο σοβαρο που ελεγες......

ΠΡΩΤΑ ΣΚΕΨΗ ,ΜΕΤΑ ΠΡΑΞΗ (σε τετοιες καταστασης)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114821 από klailia στις 22 Δεκεμβρίου 2012, 3:14μμ

klailia

Εικονίδιο
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας....θέλω απλά να διευκρινίσω κάτι....αυτό που μου είπε ότι το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να με πληγώνει κ να με πονάει γιαυτό θα ήταν καλύτερο να εξαφανιστεί από τη ζωή μου το είπε επειδή από την αρχή μέχρι κ το τέλος της πράξης για να μην πω της συνάντησης έκλαιγα με λυγμούς.....μπορεί βέβαια κ να έχεις δίκιο κ να είναι όλα ένα πείσμα....το ταξίδι του είναι μεγάλο θα λείπει 7 μήνες κ εγώ δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να το ρισκάρω να περιμένω μέχρι να γυρίσει γιατί πολύ απλά υπάρχει πιθανότητα να μου πει όχι....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114823 από KwnstantinosS στις 22 Δεκεμβρίου 2012, 3:26μμ

KwnstantinosS

banned
Επειδη το σκεφτεσε και πιο σοβαρα σκεψου και αν θα σ αρεσει αυτη η κατασταση που θα φευγει για μηνες......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114824 από klailia στις 22 Δεκεμβρίου 2012, 3:38μμ

klailia

Εικονίδιο
το έχω σκεφτεί ήδη....εξάλλου έχω δει περίπου πως είναι όταν λείπει γιατί έχω ζήσει ένα ταξίδι του....είμαι πολύ μπερδεμένη...από τη μια θέλω να τον στείλω από εκεί που ήρθε κ από την άλλη όταν είμαι μαζί του νιώθω τόσο ήρεμη, τόσο γαλήνια...πραγματικά δεν ξέρω...το μόνο σίγουρο είναι ότι τον αγαπάω ακόμα...το κακό βέβαια είναι ότι δυστυχώς είμαι ακόμα μόνη μου...ενώ εκείνος έχει ήδη κάνει 2 "σχέσεις"...οι οποίες βέβαια έχουν τελειώσει...ίσως αν ήμουν με κάποιον άλλον να με φρέναρε όλο αυτό κ να μου φαινόταν πιο μικρό...ίσως να σταματούσα να τον βλέπω με ερωτευμένα μάτια κ τον έβλεπα όπως ακριβώς είναι....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114858 από KwnstantinosS στις 22 Δεκεμβρίου 2012, 9:30μμ

KwnstantinosS

banned
ο ερωτας ομως δεν βλεπει με τα πραγματικα ματια της λογικης...ισως τωρα στο διαστημα που να λειπει προσπαθησε να κανεις κατι με καποιον αλλον .....αλλα γενικοτερα μολις γυρισει μιληστε και ξεκαθαριστε,....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114867 από klailia στις 22 Δεκεμβρίου 2012, 11:51μμ

klailia

Εικονίδιο
μα έχω ήδη προσπαθήσει αλλά να μην πω πως βγήκαν στο τέλος....κ τώρα είναι λες κ έχω τον αντροδιώχτη....ναι μεν με κοιτάνε αλλά μέχρι εκεί...κ σήμερα έγιναν κ κάτι περίεργα πράγματα που δεν μπορώ να εξηγήσω....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login