Νευρα
Μήνυμα #110955 από Algodoo στις 09 Οκτωβρίου 2012, 2:12μμ
παιδια εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα με τα νευρα μου... δεν ξερω πια τι να κανω και ελπιζω κατι να μπορειτε να μου πειτε εσεις... καθε μερα νευριαζω τοσο πολυ και προσπαθω να κρατηθω απο το να ξεσκισω τους φιλους μου και ξεσπαω στο σπιτι... καθε μερα βαραω τον τοιχο και ματωνουν τα χερια μου (κυριολεκτικα) γιατι απλα δεν θελω να βαρεσω τους αυτους που με νευριαζουν!! ξερετε καποιον τροπο να μειωσω τις αντιδρασεις μου και να σταματησω να νευριαζω τοσο πολυ ?? ευχαριστω :) | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110958 από Noir Désir στις 09 Οκτωβρίου 2012, 2:48μμ
![]() |
Μην αγνοείς αυτά που σε νευριάζουν, αν δεν λύνεις το κάθε συγκεκριμένο πρόβλημα, τα νεύρα σου δεν θα καλμάρουν, θα αυξάνονται. Προσπάθησε να βρίσκεις ΓΙΑΤΙ έχεις νεύρα, τι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτό που σε νευρίασε. Π.χ. ειπώθηκε ή έγινε κάτι από κάποιον φίλο σου, είδες κάποια συμπεριφορά που δεν σου άρεσε; ψάξε να βρεις γιατί σε πείραξε αυτό, ποιο ευαίσθητο σημείο σου χτύπησε και σε νευρίασε. Μην μένεις μ'ένα θολωμένο αίσθημα θυμού, που δεν ξέρεις από πού πηγάζει και σε ποιόν απευθύνεται. Κάτσε ανέλυσέ το και δες, είναι λογικό που σε πείραξε; μήπως αυτό το "κάτι" τέλος πάντω που έγινε κοντράρει σε κάποια ανασφάλειά σου; Ε, μόλις καταλάβεις τι συμβαίνει και γιατί, βρες αυτόν που το προκάλεσε και πες του το ήρεμα, πες του συγκεκριμένα τι σε πείραξε και γιατί, άστον να σου εξηγήσει πώς βλέπει τα πράγματα απ'τη μεριά του, και αναλόγως βλέπεις..ή το πήρες εσύ στραβά ή όντως έγινε μαλακία και του ζητάς να μην το ξανακάνει. Αν είναι πραγματικά φίλος σου, θα το σεβαστεί και δε θα ξαναγίνει. Πάντως, μην τα κρατάς μέσα σου, γιατί το να ξεσπάς σε τοίχους δεν λύνει τίποτα. Αν ο άλλος δεν ξέρει τι έκανε και τι σε ενοχλεί, πάλι το ίδιο θα κάνει και θα σε νευριάσει άθελά του. Άσε που μ'αυτόν τον τρόπο 1. φθίρεσαι ψυχικά-ψυχολογικά, και 2. μαζεύεις-μαζεύεις και στο τέλος θα εκραγείς και όποιον πάρει ο χάρος. Και μάλιστα τότε δν θα μπορείς να λύσεις και το πρόβλημα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111163 από whatever στις 15 Οκτωβρίου 2012, 8:29μμ
![]() |
λοιπόν, πρώτον προσπάθησε να αποφεύγεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε σε νευριάζει, δεύτερον αν δεις ότι δεν πιάνει και ότι τα νεύρα σου σε βγάζουν έξω απο τα ρούχα σου προσπάθησε να εκτονωθείς σε κάποιο άθλημα, ένας φίλος μου που είχε παρόμοιο πρόβλημα αγόρασε ένα σάκο του μποξ και τον έβαλε στο δωμάτιό του και όποτε του τη δίνει ξεσπάει σε αυτόν... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |