Πρώην πάρεα
Μήνυμα #109030 από Amlet στις 07 Σεπτεμβρίου 2012, 8:14μμ
μέλος από: 25/6/2012 μηνύματα: 61 0 |
Χαίρεται θα ήθελα να σας μεταφέρω ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω αυτό το καιρό.Βλέπεται φέτος θα πάω 1η λυκείου και κατά τη προηγούμενη χρονιά έκανα παρέα με 4 παιδιά βασικά (γενικά έχω λίγους φίλους εκτός από αυτούς και μόνο έναν από αυτούς τους άλλους θεωρώ πραγματικο) που βγαίναμε έξω.Με τον έναν κάναμε αρκετή παρέα και πριν τους άλλους 3 αλλά με το καιρό αυτοί οι 3 και μετά και αυτός άλλαξαν τη στάση τους απεναντί μου. Άρχικά ήταν απλώς προσβλητικοί και με προσέβαλαν μπροστά σε άλλους λες και ήμουν απλώς κάτι για να σπάνε πλάκα (που όπως φάνηκε ήμουν) και έτσι άρχισα να ξεκόβω αν και θύμωνα αλλά το κράταγα μέσα μου.Τότε έγινε όμως κάτι που δεν περίμενα, έγιναν βίαιοι (είμαι μικροκαμομένος και γενικά όχι δυνατός όπως εκείνοι) και με κακομεταχειρίζονταν.Έγω συγκρατούσα το θυμό μου και προσπαθούσα να ξεκόψω αλλά ήταν λες και το είχαν βάλει στόχο να με βασανίζουν. Με προσέβαλαν για ότι έκανα και ότι ήθελα ενώπιον άλλων και αύξαναν το θυμό μου που όλο ένα και κατακαθόταν μέσα μου.Με προσέβαλαν με έθαβαν ακόμα και μπροστά στα μάτια μου ενώ όποτε έλεγα όχι η βία και και η δυναμή τους εφαρμόζονταν. Έτσι έχω φτάσει στο σημείο με όλο αυτό το συσσωρευμένο θυμό και την οργή να έχω αρχίσει να μην μπορώ να αισθανθώ εύκολα και να νοιώθω σαν κάτι να μου βαραίνει μόνιμα τη καρδιά και να είμαι σε μια μόνιμη μουντί κατάσταση την οποία έχω μάθει να κρύβω με επιδεξιότητα σε σημείο που να με περνούν για χαρούμενο μιας και δεν εκδηλώνω επιθετικότητα. Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος μπορεί ας μου δώσει τη συμβουλή του γιατί ενώ έχω γνωστούς που μιλάω και τους συμπαθώ αυτοί οι 4 με επιβεβαίωσαν σε κάτι που άπό καιρό πίστευα πως δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε κανέναν και τώρα με τα σχολεία πραγματικά φοβάμαι πως θα έχουν τα πράγματα μαζί τους και είμαι σε αδιέξοδο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #109034 από PaizeiKanenasLO στις 07 Σεπτεμβρίου 2012, 8:41μμ
μέλος από: 1/6/2012 μηνύματα: 137 0 |
Αποδεκτή απάντησηΚαταρχην επειδη εχψ βρεθει σε παρομοια κατασταση ειναι απρα πολυ απλο1:αυτοι ειναι πολυ κομπλεξικοι και κατα 70% σε ζηλευουν επειδ ισως μετα απο αυτους βρηκες αλλους και κανεις παρεα 2:απλα μην ασχολησαι γιατι απο τη στιγμη που εχεισ αλλους φιλους που ειστε μια χαρα συμαινει πως αυτα που λενε δεν ισχυουν 3:αγνοησε τους ακομα και αν σε ακουμπανε η επιμενουν οταν τους αγνοεις θα βαρεθουν και δεν θα ασχολουνται πια 4:δεν πρεπει με τιποτα να τους βαρεσεις να του πεις κ εσυ κατι γιατι ετσι τους δινεις το δικαιομα να το κανουν και αυτοι και ταυτοχρονα πεγτεις επιπεδο 5:και το χειροτερο ειναι να δειξεις οτι σε ενοχλει πρεπει οταν στα λενε αλλα και γενικα να εισαι χαλαρος και να μην δειχνεις οτι αυτα που λενε σε ενοχλουν η σε επηρεαζιυν γιατι θα συνεχισουν να στα κανουν,απλα οπως ειπα και πιο πανω μην ασχολησε και αγνοησε τους |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109044 από Solonas στις 08 Σεπτεμβρίου 2012, 12:22πμ
μέλος από: 25/6/2012 μηνύματα: 8 0 |
Καταρχας δειξε τους οτι δεν τους φοβασαι και βγαλε αυτο το θυμο που εχεις μεσα σου. Με αυτο το τροπο θα καταλαβουν οτι δεν σηκωνεις αστεια και θα σταματησουν να σε κοροϊδεουν. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109180 από Amlet στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 8:21μμ
μέλος από: 25/6/2012 μηνύματα: 61 0 |
Σας ευχαριστώ πολύ όμως το θέμα είναι ακόμα ότι με έχουν κακολογισει-κουτσομπολέψει-διασύρει κλπ κάτι που δεν το υποπτεύομαι πια αλλά το γνωρίζω έτσι είμαι πια κάπως αποκομένος από τους άλλους (δεν ήμουν ποτε η ψυχή της παρέας) καθώς λένε στους άλλους για μένα πράγματα έτσι παρατηρώ μια στάση από πολλούς απέναντι μου η οποία πηγάζει από αυτούς και έτσι τι τους έχω βάλει Χ όπως έχω κάνει τι όχι αυτοί επιμένουν και ενώ εγώ αδιαφορώ αυτοί συναιχίζουν |
προφίλάλλα...˵quote˶ |