Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είναι πολύ δύσκολο για μένα να συνηθίσω τις αλλαγές των καιρών. Θυμάμαι ακόμη την εποχή που ο αέρας ήταν καθαρός και το σεξ βρώμικο.
Παρασκευή, 4 Απριλίου

βοηθιστε με ρε συς

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #100539 από afroditimelene στις 14 Μαΐου 2012, 8:59πμ

afroditimelene

Εικονίδιο
μέλος από: 13/5/2012
εδω και 10 χρονια ειμαι ερωτευμενη με ενα παιδι με το ονομα θοδωρησ...στην συνεχεια βεβαια γνωρησα κ αλλους π εκανα σχεση μαζι τους αλλα δν μπορεσα να τν ξεχασω..παρα μονο με εναν αλλα οχι τελειως...με αυτον τον ενα με το ονομα γιαννης ειμασταν μαζι με διακοπες βεβαια για 3 χρονια πριν λιγους μηνες οταν σταματησαμε να μιλαμε τα εφτιαξε με μια κοπελα με την οποια ηταν καλα μαζι αλλα οταν αρχισαμε να μιλαμε μ εξομολογηθηκε πως ηταν ακομη ερωτευμενοσ μαζι μου και ηθελα να χωρησει για να κανουμε μια προσπαθεια...με απο καιρο δεχτηκα αλλα δν σταματησα ποτε να σκεφτομαι τον θοδωρη... με αυτον λογω της διαφορας ηλικιας και την σχεση π εχει με τους γονεις μου δν γινεται να ειμαστε μαζι ... τν ξερω 1ο χρονια και οι γονεισ μου επισης και δν πρεπει να ειμαι μαζι του,,, ενα βραδυ ομως ειχαμε πιει και οι δυο και εγινε αυτο ονειρευομασταν χρονια... οταν μιλησαμε γιαυτο τοπ εγινε ειπαμε πωσ δν πρεπει να ξανα γινει..παρολαυτα ομως ξανα εγινε... τα εμποδια ειναι πολλα και εκτος απο τους γονεις μου και την ηλικια τν βλεπω σχεδον καθε 9 μηνες... τι να κανω να συνεχισω με τν γιαννη ενω σκεφτομαι τον θοδωρη? ξερω πως δν τ αξιζει αλλα νομιζω πως τον θελω... δν θα αιστανθω ομως ποτε οπως τον θοδωρη..
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #100670 από kalakalatom@@to στις 16 Μαΐου 2012, 6:33μμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011

Αποδεκτή απάντηση

αν δεν γινετε να εισαι με τον θοδωρη και εισαι ευτυχισμενη με τον γιαννη γτ να μην εισαι με τον γιαννη αλιως χωρισε τον και πηγενε στον θοδωρη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100803 από afroditimelene στις 17 Μαΐου 2012, 10:02μμ

afroditimelene

Εικονίδιο
μέλος από: 13/5/2012
ειναι πολλα τα εμποδια με τον θοδωρη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100862 από ptheolo στις 18 Μαΐου 2012, 11:42πμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011
εξηγησε μας τα εμποδια και ποσο εισαι εσυ, ο θοδωρης και ο γιαννης. παντως πιστευω πως αν τον αγαπας και βεβαια σε αγαπαει και εκεινος τοσο θα υπερνικησετε ολα τα εμποδια
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login