Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δυο πράγματα που τα παιδιά χειρίζονται με θαυμαστή ευκολία είναι οι γονείς.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δεν εχω καλους φιλους

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #96292 από johnvas στις 17 Μαρτίου 2012, 10:58μμ

johnvas

μέλος από: 17/3/2012
Εχω ενα μεγαλο προβλημα με την παρεα μου!!!Ξεκινησαμε ως 5 ατομα στην πορεια ο ενας μας παρατισε γιατι ελεγε κακα πραγματα σε αλλους πισω απο την πλατι μας.Και εγω αναγκαστηκα να μαλωσω μαζι του γιατι ελεγε και για εμενα.Εγω ακουλουθησα τους αλλους οι οποιοι με αφησαν μονο καθως πηγαιναν με αλλα παιδια και με αφηναν μονο.Τωρα δεν εχω κανεναν φιλο η κολλητο και δεν βγενω εξω αφου δεν εχω παρεα!ενα κακο δικο μου ειναι οτι ειμαι κλειστος τυπος!!!Και αφτο με δυσκολευει να γνωρισψ καινουρια παιδια γιατι ψιλοντρεπομαι!!Τι να κανω??Πως να βρω καινουριες παρεες??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #96294 από panosx στις 17 Μαρτίου 2012, 11:45μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
εχω ζησει παρομειες καταστασεις κι ξερω πως ειναι.η ηλικια παιζει ρολο θα ηθελα να ξερω πριν απαντισω(totally not a pedo)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #96297 από SkaterGirl στις 17 Μαρτίου 2012, 11:57μμ

SkaterGirl

Εικονίδιο
μέλος από: 19/9/2011
Φιλε εγω πιο παλια ειχα περασει σχεδον τα ιδια. Παλια εκανα παρεα με 3 ατομα εκ των οποιων το 1 μονο εβγαινε συχνα βολτα τα αλλα 2 μονο 1 φορα την βδομαδα τα καλοκαιρια. Οταν πηγαιναν διακοπες κλεινομουν μεσα και ενιωθα εντελως σκατα! Με το καιρο ομως αλλαξαν. Αρχισε να μιλας λιγο με ολους οσους θεωρεις καλα παιδια και σιγα σιγα θα δεις αλλαγες! Αν καθεσαι μονος στο θρανιο και καποιος\καποια ειναι μονη πες 'να κατσουμε μαζι?' η οταν πηγαινεις στο κυλικειο ρωτα 'θελει κανεις τιποτα απτο κυλικειο?' Κατι τετοια και σταδιακα θα μιλας και με αλλους! Αλλα πανω απο ολα να φερεσαι σωστα και να μην απαιτεις τιποτα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #96298 από panosx στις 18 Μαρτίου 2012, 12:12πμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
λοιπον ξεκινισαμε καπου στα 7 παιδια.ο ενας πηγε σε αλλο σχωλειο κι ο αλλος ποιο μετα πηγε σε αλλη παρεα κι εγιναν πολλες μαλακιες κι πλακωμοι.τωρα ειματαν 4-5 αλλα εγω ειμαι σε αλλο τμημα κι δεν ηξερα τι κανουν.κι γενικα εβγαιναν χωρις εμενα κι μαλακιες (βαζαν κι φωτο στο fb) το καλοκαιρι ουτε ενα τηλ να παμε πουθενα κι τα χριστουγεννα σκατα.το αποκορυφωμα ηταν πριν απο κανα μηνα.το παιδι ειχε γεννεθλια πηγαν ολοι σπιτι του (ακομα κι 2 κοπελλες που γνωρισε κι φετος κι ενα παιδι με το οποιο αρχισε φετος να κανει παρεα) κι εμενα ουτε ενα τηλ.κι μετα μου λεει πως ο αδελφος του τα κανονισε ολα.κι ειχε κουλαμαρα κι δεν μπορουσε να με παρει τηλ οταν ηρθαν ολοι... ετσι τους εγραψα στις αρχιδαρες μου κι κανω παρεα με αλλα παιδια.μπορει να μην ειμαστε κολλητραρια αλλα περναω καλλα (παιδια απο το τμημα μου) γενικα μην κιτας να εισαι σε μια παρεα κι να κλεινεσαι σε μια ομαδα γιατι θα γαμηθεις στο τελος (το εμαθα με τον δυσκολο τροπο) κανε παρεα με οσους περισσοτερους μπορεις (κι ξεχωριστα).οσο για το να βρεις αλλους φυλους θα σου ελεγα να παρεις μερος σε μια δραστηριοτητε (tkw,karate,muy thai,κολυμβιση,ποδηλασια) η καμια αθλητικη ομαδα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login