Μήνυμα στις 15/8/2012 στις 23:27 @Διασκέδαση
Θελω να μου πειτε (αγορια και κοριτσια) τι δωρο θα θελατε να σας εφερνε στα γεννεθλια σας το αγορι\κοριτσι σας.
Πήγαινε στο θέμα: Τι δωρο θα θελατε?
Μήνυμα στις 22/7/2012 στις 17:14 @Διάφορα
Το σχοινακι ειναι αεροβια γυμναστικη (αν δε κανω λαθος) και ειναι πολυ καλο για να φτιαξεις αντοχη και στο χασιμο λιπους. Να αποφευγεις τα τηγανιτα και τα φαστ φουντ τα πατατακια σοκολατες και ολα αυτα. Να τρως καθημερινα 5 μικρα γευματα ανα 3-4 ωρες και να τρως το τελευταιο γευμα 2-3 ωρες πριν κοιμηθεις. Να τρως φρουτα(οχι παρα πολλα αν θες γραμμωση δε βοηθανε) πολλα λαχανικα μοσχαρι κοτοπουλο αυγα (βραστα) ψωμι ολικης .... Αυτα ξερω!
Πήγαινε στο θέμα: Διατροφή και Προπόνηση
Μήνυμα στις 22/7/2012 στις 17:11 @Διάφορα
Παρε καλυτερα απο φιλοζωικη. Βρισκεις και κουταβια αλλα και μεγαλυτερης ηλικιας εμβολιασμενα, μαθημενα να μη λερωνουν με τσιπακι. Οποτε γλιτωνεις παρα πολλα εξοδα και βοηθας και ενα σκυλακι το οποιο κινδυνευει. Αν εχεις φεισμπουκ μπορεις να ριξεις μια ματια σε σελιδες οπως "Αδεσποτη Κουκλα" η να ρωτησεις καποιον διαχειριστη της σελιδας αν υπαρχει ενα σκυλακι σαν αυτο που θες.
Πήγαινε στο θέμα: Κουταβι-Εμβολια
Μήνυμα στις 1/6/2012 στις 15:58 @Κλάψιμο
Σας ευχαριστω ολους! Τελικα θα εχω το φεισμπουκ αλλα θα μπαινω μονο οταν δεν εχω να κανω κατι καλυτερο. Εφτιαξα προγραμμα για να γεμισω τις ωρες μου και ελπιζω να ψιλο ξεκολλησω. Σας ευχαριστω!
Πήγαινε στο θέμα: Φεισμπουκ (Εθισμος)
Μήνυμα στις 1/6/2012 στις 15:53 @Διασκέδαση
Offside Escape To Victory Football Factory Purely Belter Zidane: A 21st Century Portrait Bostock’s Cup The Damned United Shaolin Soccer There’s only one Jimmy Grimble Για μενα να δεις το Goal 1,2,3 Το Bend It Like Beckham και μετα οποιο αλλο θες. Αυτα αξιζουν πιο πολυ κατα την αποψη μου Πήγαινε στο θέμα: Ταινίες ποδοσφαίρου
Μήνυμα στις 31/5/2012 στις 09:57 @Διασκέδαση
Στην ιστοσελιδα που εγραψα εχει κατω ενα βιντεο. Σε αυτο το βιντεο ειναι το κομματι που ψαχνω
Πήγαινε στο θέμα: Κομματι Απο Σιριαλ
Μήνυμα στις 31/5/2012 στις 02:13 @Διασκέδαση
Παιδια μου αρεσει πολυ 1 κομματι αλλα δεν ξερω την ονομασια του το ακουσα σε ενα σιριαλ. Εδω εχει ενα βιντεακι (το κομματι που παιζει απο πισω ποιο ειναι?) ΕΔΩ Πήγαινε στο θέμα: Κομματι Απο Σιριαλ
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 00:30 @Κλάψιμο
Φιλες ΤΗΣ κοπελα ειμαι Αυτο που ειπε ο ασαπ εννοω! Δηλαδη να βρω καποιο χομπυ η γινεται και με αλλο τροπο να το ελαττωσω? Να διαλυσω τον η\υ ας πουμε! :P
Πήγαινε στο θέμα: Φεισμπουκ (Εθισμος)
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 21:50 @Κλάψιμο
Το θεμα ειναι πως δεν θελω να το σβησω γιατι πολλοι γνωστοι μου ειναι ειτε μακρυα και σπουδαζουν ειτε στο εξωτερικο 2 φιλες μου και σπουδαζουν, αρα ο μονος τροπος επικοινωνιας ειναι το φεισμπουκ. Τουιτερ δεν ξερω πως λειτουργει και θα καταντησει βαρετο. Θελω γενικως να μην μπαινω τοσο στο φεισμπουκ να μην μπαινω γενικα στον υπολογιστη! Οντως το καλυτερο θα ηταν να μην ειχαμε φτιαξει ποτε φεισμπουκ...
Πήγαινε στο θέμα: Φεισμπουκ (Εθισμος) |