Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Αν νομίζεις οτι κανείς δε νοιάζεται για σένα, δοκίμασε να αφήσεις δυο τρεις λογαριασμούς απλήρωτους.
Σάββατο, 12 Απριλίου

Ψυχολογία και Συναισθήματα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89284 από RockWave στις 16 Νοεμβρίου 2011, 6:03μμ

RockWave

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/11/2011
Γεία σας παιδιά.
Η σημερινή ερώτηση έχει να κάνει με την ψυχολογία και τα Συναισθήματα
του καθενός.

Παίζει πολυ,πολυ ρόλο η μουσική στην ψυχολογία?
Αν κάποιος ακουει συχνα μελαγχολικη μουσικη μπορει να πάθει κατάθλιψη?
Η μουσική με χαρουμενο ρυθμο οταν σου ριχνει την ψυχολογία σημαινει κατι? { οχι πάντα, απλά μου συμβαίνει }

Επισης άλλο προβλημα ειναι οτι υπάρχουν πολλά άτομα που οταν τα βλέπω μου ρχετε να κλάψω ή να στεναχωρηθώ η να τα λυπάμαι! Γιατι συμβαίνει αυτο?
Επειδή υπάρχουν χιλιάδες παραδειγματα και συμπεράσματα...

Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσουμε την ψυχολογία? Αν ναι, ποιος είναι αυτος και τι μπορούμε να κάνουμε???

Να εγώ ας πουμε έχω ενα μεγάλο προβλημα που με απασχολει και δεν ξέρω τι να κάνω και μ'αυτο το πρόβλημα έχω συνδυάσει ολόκληρη την καθημερινότητα μου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89289 από psixakias στις 16 Νοεμβρίου 2011, 7:30μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Σίγουρα παίζει ρόλο η μουσική στην ψυχολογία. Βασικά τις περισσότερες φορές καταλαβαίνει ο άλλος την ψυχολογία σου από την μουσική που ακούς. Άμα ακούς συχνά καταθλιπτικά κομμάτια επειδή σου αρέσουν δεν νομίζω να πέσεις σε κατάθλιψη εφόσον δεν ''πονάς'' και εσύ. Όταν ακούς κάτι χαρούμενο και σου πέφτει η ψυχολογία μπορεί να συμβαίνει αυτό γιατί ίσως να μην θες να το ακούσεις τότε ή γιατί σου δημιουργεί συναισθήματα υπερηφάνειας ή ελπίδας... κάτι τέτοιο... ίσως αυτό το λες ''ρίξιμο ψυχολογίας'' γιατί σε βάζει σε σκέψεις.(όλες οι μουσικές) Το έχω πάθει και εγώ. Κάθε άνθρωπος εκφράζεται με μια μουσική και πολλές φορές συνδυάζει τα προβλήματά του με αυτή για να μην σκάσει..

Τώρα.. όταν λες άτομα τι εννοείς? στο σχολείο σου δηλαδή? έτσι στο άκυρο? γιατί να τα λυπάσαι? άμα δεις κανένα παιδί στην Αφρική ή κάτι παρόμοιο λογικό είναι. Δώσε και ένα παράδειγμα να είμαστε μέσα.

Ένας τρόπος που ξέρω και πιστεύω είναι μοναδικός είναι να κάτσεις και να σκεφτείς. Να σκεφτείς τι σε κάνει να νιώθεις έτσι όπως νιώθεις και να το αναλύσεις το θέμα είτε μόνος είτε με κάποιον άλλον. Ένα κοντινό πρόσωπο. Επίσης μερικές φορές δεν μπορούμε να βρούμε το τι μας δημιουργεί κάποια συναισθήματα οπότε αφού δεν έχουμε λόγο αλλάζουμε ή απλά είναι φυσικό σε κάποιες ηλικίες.

Αυτό το πρόβλημα που έχεις θα το λύσεις με λογική και με δύναμη. Όχι με το να κλαίγεσαι με καταθλιπτικά κομμάτια. Σίγουρα αυτό θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς απλά θέλει και να παλέψεις για οτιδήποτε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89322 από RockWave στις 17 Νοεμβρίου 2011, 10:06πμ

RockWave

Εικονίδιο
banned
Δεν ξέρω γιατι απλα μερικες φορες ο τροπος που κοιτάζουν η που μιλανε μου προκαλει θλίψη! Να ας πουμε οταν κοροιδευουν καποιο ατομο!

Ολοι κοροιδευουμε και σχολιαζουμε απλα υπάρχει οριο! Οταν κάποιος το παρακάνει με εκνευριζει και λυπάμαι πολυ το ατομο που ειναι το λεγομενο θυμα!

Ομως είναι και μερικοι που βγάζουν κατι το μοναχικο στο βλεμα τους! Και μπορω να πω και νεα παιδια! Χωρις λογο να κοιτάξω καποιον και να με στεναχωρησει

Επισης σε μια στιγμή χαρας για κάποιον εγω θα τυχη να νιωσω θλίψη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89336 από HiddenBoy στις 17 Νοεμβρίου 2011, 4:12μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Και εγω εχω παθει ασχημα ψυχολογικα που με επηρεαζουν στην καθημερινοτητα μου ο μονος τροπος ειναι ψυχολογος αυτο θα σου φτιαξει την ψυχολογια οπως θες εσυ... Εγω να φανταστεις απο τα ψυχολογικα μια μερα με ειχε πιασει κριση και εδωσα κουτουλια στον τυχο τοσο ασχημα γιατι τρυγυρναγαν σκεψεις στο μιαλο μου που με βασανιζαν... Εγω σε αυτο κανω ενα κολπο το οποιο λιγο πετυχενει προσπαθω να μη σκεφτομαι τιποτα και να αφηνω το συναισθημα και την λογικη μου να με καθοριζουν γιατι αυτο θαναι που μαρεσει... Τωρα αυτο για την θλιψη σου τι να πω και εγω μια φορα ειχα δει εναν με πατεριτσες ο οποιος φενοταν μια θλιψη στα ματια του να βλεπει αλλους να περπατανε κανονικα ενω αυτος οχι και ομολογω οτι τον λυπηθηκα παρα πολη... Αλλα ετσι στο ακυρο δεν μου προκαλειτε κατι τετοιο... Κιτα την ψυχολογια δυσκολα θα την ρυθμησεις μονος σου σε συμβουλευω να επισκεφτεις εναν ψυχολογο θα δεις θαναι ωραια να λες σε καποιον προσοπο με προσοπο τα προβληματα σου και θα στα λυση... (Προς θεου δεν σε λεω τρελο η ψυχολογικο ατομοα) τα λεω για να σε βοηθησω. Αν και πιστεβω δεν εχεις καποιο προβλημα οσον αφορα το οταν κοροιδευει καποιος ενα θυμα ειναι λογικο να σου βγενει ενα συνεσθημα λυπης για αυτον και εγω το εχω αυτο δεν ειναι κατι κακο για αυτο που θα πας στον ψυχολογο ειναι αυτο οτι βλεπεις καποιον και σου προκαλει κατευθιαν θλιψη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89342 από RockWave στις 17 Νοεμβρίου 2011, 4:31μμ

RockWave

Εικονίδιο
banned
Οχι δεν συμβαίνει πάντα αλλα καποιες φορες! Δεν το πηρα ποτε τοσο σοβαρα! Γενικά σαν ανθρωπος στεναχωριεμαι ευκολα και δεν τα αντιμετωπιζω ψυχρεμα αυτα που με απασχολουν! Συμφωνω οτι ο Ψυχολογος βοηθαει αλλα νομιζω πως δεν τον χρειαζομαι σ αυτο το θέμα! Περασα χειροτερα και δεν πηγα αυτο δεν ειναι τιποτα! Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #89347 από HiddenBoy στις 17 Νοεμβρίου 2011, 5:02μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011

Αποδεκτή απάντηση

οπως νομιζεις αλλα επαναλαμβανω επειδι βλεπω οτι κολας ευκολα μην ανχονεσε για τιποτα μην σκεφτεσε τιποτα αναφερομαι και στο αλλο σου τοπικ και νομιζεις οτι και καλα εισαι γκει σου ξαναλεω λοιπον οτι εισαι ενταξει και δεν τρεχει τιποτα ζησε την ζωη σου τωρα που μπορεις με μια ομορφη κοπελα και μην σε νιαζει τιποτα!.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89353 από psixakias στις 17 Νοεμβρίου 2011, 5:10μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Ότι κάνεις στην ζωή σου έρχεται πίσω. Όσοι σε στεναχωρούν και σε κοροϊδεύουν θα στεναχωρηθούν και θα κοροϊδευτούν.. να το ξέρεις.. Να προσεύχεσαι και να ελπίζεις για τους ανθρώπους που λυπάσαι και εάν μπορείς βοήθα εάν έχουν προβλήματα. Μπορεί να έχεις πραγματικά κάτι σαν κατάθλιψη και δεν είναι ντροπή ούτε να πας σε ψυχολόγο ούτε τίποτα τέτοιο. Σκέψου ότι στην ζωή γίνονται όλα... Πάρε θάρρος.. όλοι άνθρωποι είμαστε... Σκέψου λογικά...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89368 από RockWave στις 17 Νοεμβρίου 2011, 6:00μμ

RockWave

Εικονίδιο
banned
Μερικες φορες την κατάθλιψη την δημιουργουμε μονοι μας!
Αλλες φορες οχι και αλλες ναι! Πιστευώ πως το κομπλεξ ειναι αιτια! Οπως και η αυτοεκτιμηση! Ο επιρεασμος στη ζωη μας φερνει δυστυχως σε δυσκολη θέση! Νιώθουμε θυματα και μιζερια!

Ισως να έχω κατάθλιψη ισως να εχω καλο στον εγκεφαλο για το ξέρω οτι ειμαι κεφάλας μου το λενε και δεν δινω καν σημασια!

Ολοι εχουμε περάσει σοβαρά προβλήματα! Καποια απο τα δικά μου ειναι
τα εξης:
Δεν έχω καλες σχεσεις με τον πατερα μου! Ποτε δεν ειχα χωρις να σημαινει οτι τον μισώ ετσι! {μη παρεξηγηθω κιολας}
Πρώτο συγγενικο μου προσωπο κρεμαστικε πριν μερικα χρονια στο μπαλκονι του σπιτιου μου! {ευχομαι να μη συμβει σε κανεναν}

Κ αλλα διάφορα που δεν χρειάζεται να τα αναφερω! Πιστευω αυτα αρκουν!

Δε νομιζω να έχω καταθλιψη απλά τα παίρνω όλα με πολύ ευαισθησία!
Τα κοιτάω τοοοσο αναλυτικα που στο τέλος χάνω το παιχνίδι!
αγχονομαι με το παραμικρο... Λοιπον όλα αυτα ισως να ειναι καποια αιτια! Ισως και οχι!
Ο κοσμος ειναι πολυ μυστηριος και η ζωή πολυ περίπλοκη!
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο! Τελικά ειμαστε πιονια σε ένα τεραααστιο επιτραπεζιο! Με βοηθησαν πολυ αυτες οι μερες στο ftou και τελικά αρχιζω να βγάζω συμπεράσματα!
Και νιωθω πολθ καλα μ αυτο!

Θα μου πεις μεσα απο ενα site?? κ ομως Εβγαλα απο μεσα μου λογια που δεν έχω πει ποτε σε κανεναν! Καταφερα να συζητησω μεσα σε κοσμιο επιπεδο με ατομα ωριμα με την ειλικρινεια πανω απ'ολα!

Σας ευχαριστώ όλους!

Φιλικά, Κωστας {RockWave}
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login