Μήνυμα στις 23/11/2011 στις 15:13 @Κλάψιμο
Webmaster: Καταρχάς δεν έθιξα κανέναν! Το ακυρο είναι σχετικό οπως και το προσβλητικό επίσης! Είναι αλήθεια οτι το ιντερνετ επιρεάζει πολύ! Συνδρομο της κλάψας παθαίνεις σε πληροφορώ το πρόσεξα και σε μένα και σε διάφορα άλλα μέλη του φόρουμ. Οσο για τον Ψυχολόγο ναι! Τι περιμένει να δει μέσα απο ένα φορουμ? Σίγουρα θα βοηθήσει υπάρχουν ορισμένα μέλη με πολύ κάλες απαντήσεις! Αυτο το ξέρω απο δικούς μου προβληματισμους που μου απαντησαν ατομα σε ηλικια 13-14! Αφου δεν ξέρουν τι απαντούν?? Έχω αδικο για τις αποδεκτες απαντησεις? για τους βαθμους? Κ εμενα για Ψυχολογο μου ειπαν να πάω! Η Ψυχολογία δεν έχει να κάνει με απλές απαντήσεις! Δεν υπάρχουν εμπειρα ατομα! Δεν είπα κάτι κακό! Προσβλητικό θα λεγα είναι αυτο που εκανες εσυ σ εμενα και άλλαξες τον τιτλο του θέματος μου! Καλύτερα να μιλάει κάποιος ειλικρινά κ αν μπορεί να βοηθησει καλος! HiddenBoy: Αν σε πρόσβαλα συγγνώμη! Κοίτα να ξεπεράσεις αυτα που σε απασχολούν με εναν δικό σου τρόπο και μη ψάχνεις δεξιά και αριστερά για απαντήσεις. Δεν σε βοηθάει κάτι?? Αστο παράτατο! Καλυτερα ενα βημα μπροστα παρά πισω! Ασε τις θρησκειες για άλλα! Κοίτα αισιόδοξα και βγάλε αυτες τις σκέψεις που εσύ ονομάζεις ψυχολογικά! Το μυαλό παίζει τεράστια παιχνίδια! Πήγαινε στο θέμα: Ψυχολογικα
Μήνυμα στις 23/11/2011 στις 14:01 @Κλάψιμο
Το αν κάποιος είναι απόλυτος ή οχι δεν μπορούμε να το κρίνουμε. Κ εγω προσωπικά σε ορισμένα θέματα είμαι απόλυτος! Απο την στιγμή που ανεβάζουμε ένα θέμα θα υποστούμε διάφορες συνέπειες! Αλλες φορές μας αρέσουν και άλλες όχι! Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν μπορούμε καν να τα εξηγήσουμε! Θα απαντήσω όπως μου απάντησαν! Γιατί δεν πάς σε ένα Ψυχολόγο να πεις οτι εχεις να πεις και να έχεις μια σίγουρη και ξεκάθαρη απάντηση? Εδώ κάνεις μια συζήτηση με απλούς ανθρώπους! Ψάχνεις ατομα ιδιας ηλικιας {πάνω κάτω}, ατομα με παρομοιους προβληματισμούς και απλά μαζεύεις πληροφορίες! Σε ε΄μενα απ οτι καταλαβα απάντησαν ατομα πολυ μικροτερης ηλικιας χωρις καν να ξέρουν περι τινος προκειται! Καποια ατομα απο αυτα πανε γυμνάσιο και στέλνουν μονο και μονο για αποδεκτές απαντήσεις και βαθμούς! Ρίξε μια ματιά στο περιβάλλον σου! Μονο έτσι θα καταλάβεις τους προβληματισμούς σου! Και μην ψάξεις στο ιντερνετ οπως εκανα εγω και αλλα πόσα καημενα παιδια! Παθαίνεις το σύνδρομο της κλάψας! Δεν βοηθάει καθόλου το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις χειρότερα! Πήγαινε στο θέμα: Ψυχολογικα
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 16:38 @Sex
Φίλε δεν ξέρω ειλικρινά. Είναι πράγματι παράξενα. Κάπου διάβασα ότι και να έχει καποιος ομοφυλοφιλικές φαντασιώσεις δεν σημαίνει πως είναι gay! Άλλο σκέψη άλλο πράξη. Φαντάσου κάθε φορά που σκεφτόμασταν κάτι να το κάναμε με τη μια! {ψαξε στο ιντερνετ} Προσωπικά ποτέ δεν σκέφτηκα να φιλάω κάποιον η να έχω σχέση με κάποιον και τετοια...Τώρα εφτασα σε σημειο να βλέπω ερωτικά και την κούπα του καφέ! Τους πάντες τα παντα ολα! Σε λίγο θα φτάσω σε σημείο να αναρωτιέμαι μήπως θέλω να κάνω κάτι και με τον υπολογιστή μια και ασχολούμαι πολλές ώρες! Με όλα αυτά που διαβάζω και βλέπω στο ιντερνετ φρικάρω! Κουράστηκα πολύ δεν πάει άλλο! Σκέψου, αν κάποιος δεν γνωρίζει τον εαυτό του δεν μπορει να κάνει τίποτα! Δεν είναι στη θέση για τιποτα! Τι να μη ξενερωνεις μετα και να μην απελπιζεσαι! Τα έχω κάνει όλα σκατά στη ζωή μου. Πάει και τελείωσε! Άλλαξε και ο τιτλος και τώρα τον βλέπω και μου ρχετε να σπάσω την οθόνη απο το pc! Κάλα ήταν ξεχασμένο το θέμα Δεν ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει στον καθένα, παντως αν οοολα αυτα τα παιδια που μιλάνε για τετοιου είδους θέματα είναι gay,bi σημαίνει πως σε ποσοστό γίνεται της Ποπάρας το καγκελίδι! Τα είπα όλα δεν ξέρω τι άλλο να πω, να σκεφτώ, να κάνω! Γι αυτο και δεν το συνέχισα το θέμα μου και το άφησα στην άκρη! Τώρα που το ξανα σκέφτομαι λέω να μείνω παρθένος για πάντα! Με έχω ικανό να το κάνω με καμια γκόμενα και στο τέλος να νομίζω άλλα! Σκέψου να ξεπαρθενιαστει κάποιος και να εξακολουθει να τα σκεφτεται πάλι... Που σιγουρα δηλαδη! χαχα [:o Δεν πάει άλλο Ένα μαρτύριο να ζω Σ’ ένα κενό να ακροβατώ Και να αμφιβάλω!!! Σε λίγο θα φύγω απο το rock και θα πέσω σε Μακρόπουλο! Υ.Γ Χωρίς παρεξήγηση δεν κρίνω το είδος μουσικής που ακούει κάποιος. Είναι απλά ένα παράδειγμα. Πήγαινε στο θέμα: Ερεθίζομαι και με αγόρια και με κορίτσια
Μήνυμα στις 20/11/2011 στις 20:08 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Εδώ δεν έχω εγώ που έκλεισα τα 19! Ρε συ χαλάρωσε 14 είσαι!θα βγει από μόνο του και θα το καταλάβεις! Και εγω το ειχα καποτε αυτο το ερωτημα αλλα είναι αυθόρμητο! Δεν έχει κινήσεις! Εχει να κάνει με την ατμόσφαιρα και το κλίμα στο οποιο θα βρισκεσαι! Επίσης αυτο είναι κατι που δεν θα επρεπε να το σκεφτεσαι απο τώρα, κάτσε ακομα δεν βγήκατε! Και δεν είσαι σπαστικός! Ελπίζω να σε βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Tι πρεπει να κανω?
Μήνυμα στις 20/11/2011 στις 19:28 @Θ. Κλημεντίνη
Πολύ απλά θα της πεις να πάτε για ενα καφέ! Σινεμα η οτιδήποτε άλλο! Μην αγχονεσαι! Μην της πεις σε βλέπω διαφορετικά διότι θα το καταλάβει απο μόνη της! Μπορεις να ανοιξεις θέμα για την μουσική, ισως για ταινιες, για τα ενδιαφέροντα που εχετε τελος παντων! Μη γινεις αδιάκριτος! Μη τ ρωτας για προσωπικά θεματα και τετοια! Παρτο χαλαρα το θεμα κ αν δεις οτι ψηνεται τοτε θα σου δειξει κ αυτη το ενδιαφέρον! Πήγαινε στο θέμα: Tι πρεπει να κανω?
Μήνυμα στις 20/11/2011 στις 18:27 @Θ. Κλημεντίνη
Φίλε Ραφ! Θα σου πω κάτι που ίσως σε ταράξει αλλα προτιμώ να μιλάω ξεκάθαρα! Αρχισα να καταλαβαίνω πως η ζωή τελικά δεν είναι για όλους! Στη ζωη υπαρχουν 2 κατηγοριες ετσι ειναι και δεν αλλαζει! Γεννιεσαι, και σε ξαφνικα μπαινεις σε μια ομαδα! {{Ειναι λες και σου λεει καποιος εσυ θα πας στη μια ομαδα και εσυ στην αλλη}} Δυστυχως δεν το επιλεγεις!! Ομαδα πρώτη: ο πετυχημενος cool τυπος που εχει μια καλη ζωη! Φιλους, σχεση, αυτοεκτιμηση, σχετικα λιγα προβληματα στη ζωη του, ειναι ωραιος και το κρινουν και οι αλλοι! Ειναι ο δημοφιλης ανθρωπος και μετραει αλλιως στα ματια των απ'εξω! με στυλ, υφος, θεωρια, με αλλα λογια ο γαματος!!! Για να μην τα πολυλογώ δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποιος ειναι οκ και ποιος οχι? Δεν μπορώ να τα γράψω ολα ειναι πολλαααά! Ομάδα δευτερη: Ο ανθρωπος που δεν εχει σχεση με καμια κουλτουρα!, που βρισκει την αδιεξοδο και κολλαει! Ειναι αυτος που δεν ξερει τον εαυτο του που δεν εχει αποψη και δεν μετραει! Μην ακους τι λενε μερικοι και τι γράφουν εχει πεσει πολυ φιλοσοφια και οι συμβουλες ειναι αφορητα κουραστικες! Ειμαστε εμεις! Εσυ εγω και αυτος που περιμενει να βγάλει μια ακρη μεσα απο ενα φορουμ! Αν ειχαμε αξιοπρεπια και ειμασταν εντάξει με τον εαυτο μας δεν θα το καναμε αυτο! Ο κλαψας ανθρωπος που δεν καταφερνει τιποτα και θέλει να μοιασει σε καποιον! με αλλα λογια??? Ο τυπος που τρογεται με τα ρουχα του!!! Χεσε το καπνισμα και το στυλ και τον θαυμασμο! Οτι και να κανεις δεν θα καταφερεις κατιμ αυτο! Ουτε αν εισαι ο εαυτος σου ουτε αν προσποιείσαι καποιον!! Ο σεβασμος και η επιτυχια δυστυχως δεν κερδιζονται! Οταν εισαι ετσι εισαι ετσι παει και τελειωσε!!! Θα αλλαξεις για λιγο και θα πεσεις ξανα στα ιδια! Δεν θα συμφωνησεις με ολα αυτα και το ξερω... Θα στο θέσω αλλιως τι να αλλαξεις δηλαδη??? Κατι που δεν θα σου ταιριαζει? Κατι που δεν ειναι για ολους?? Δεν κολλαει! Κάνε αυτα που γουσταρεις και μη κολλας! Ο χαμενος ειναι χαμενος και ο κερδισμενος παραμενει κερδισμενος! Τι συμβουλες ψάχνεις?? Μηπως να σου πει καποιος Ολα καποτε φτιαχνουν? Καλη τυχη? Μη στεναχωριεσαι? Μη μασας? κανε εκεινο και εκεινο? Να εισαι ο εαυτος σου? Φιλε κοίτα απλα τι συμβαινει στην εποχη του 2011 και βγάλε συμπερασμα! Μονος σου θα βρεις μια ακρη και αν την βρεις οκ καλος αν οχι συνεχιζεις με το κεφαλι χαμηλα! Μην ακουω θα προσπαθησω ξανα! Κ εγω ειχα προβλημα και ΝΟΜΙΖΑ οτι βοηθησε η φαση στο να μιλησω ανωνυμα ομως τιποτα! Τα ιδια σκατά! Απλά δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις! Σου ειπαν 5 λογια τα μελη του φορουμ και η απάντησεις δεν σε καλυψαν! Βασικά δεν υπάρχει απαντηση σε τετοιου είδουν προβληματισμους! Μονο συγχιση και ξενερα! Λεμε την απαλευτη ιστορια της ζωή μας και περιμενουνμε σε θαυματα! Πως θα ξυπνησουμε και θα μαστε αλλιως! Φαντάζομαι το καταλαβαινεις γιατι για να φτάσει καποιος στο σημειο να γράψει σε φορουμ ειναι αρκετα σπασμένος με κάτι που ειναι αιτια στην καθημερινότητα του! <<ελπίζω>> να βρεις μια ακρη ρε μεγάλε και να καταφέρεις αυτα που θελεις πραγματικά! Υ.Γ Το ελπίζω το εβαλα σε εισαγωγικα για δικους μου λογους γιατι δεν πιστευώ σε αυτη τη λεξη! Μη παρεξηγήσεις την όλη φάση! Πήγαινε στο θέμα: Αλλάγη στυλ (εικονας) μου
Μήνυμα στις 18/11/2011 στις 09:25 @Sex
Επειδή ο τίτλος τον πίνει άσχημα! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Αυτοι που μπλέκονται και αλλάζουν τίτλους { πως να λέγονται άραγε } ? Θα πρεπε να νιώθουν λίγο! Μόνο λίγο πιστευώ αρκει, ωστε να καταλάβει κάποιος οτι γράφει αρλούμπες! Ο κάθε ανθρωπος έχεις κάποιους προβληματισμούς! Μην του γαμάτε λοιπόν περισσότερο! Ένας τιτλος είναι αρκετος για να αλλάξει το όλο θέμα και να βγάλει κάποιος λάθος συμπεράσματα! Αρα??? Για να έχει επιλέξει ο καθένας τον τίτλο που θα βάλει στο θέμα του πάει να πει πως ο τιτλος έχει μια ιδαιιτερη σημασία!!! Ποιος είναι ο λογος να αλλάξει ο τιτλος όταν κατα κάποιο τροπο αλλάζετε ολόοοκληρο το θέμα??? Σε λιγο θα αλλαζει και το θέμα προβληματισμου Επειδη δεν αρεσε σε καποιον! Θα στέλνει καποιος ενα μυνημα κ αυτο ηταν! Βγάλαμε τελικο συμπερασμα! Μια χαρα συζητηση υπάρχει μεχρι που αλλάζει ο τιτλος και μετά ξανα απο την αρχή... Δε νομιζω να έθιξα κανέναν. Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Ερεθίζομαι και με αγόρια και με κορίτσια
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 23:15 @Sex
Φίλε μου εγώ πλεον δεν βλέπω gay τσόντες! Ουτε κάποιον τον είδα ερωτικά! Ουτε σκεφτηκα να κάνω κατι ουτε να τον φιλισω ουτε τιποτα! Αυτα που περογράφω γιναν σε μικρή ηλικία που σιγουρα νιωθω ενοχες! Θελω να πω αν ημουν κατι τετοιο δεν πιστευω να χαλιομουνα τόσο! Οσο για τον έρωτα ούτε εγω έχω ερωτευτει πολλες φορες! Δεν εχει να κάνει μ αυτο! Εφαγα κολληματα αλλα λιγα! Να σου πω δεν ειναι και ωραιο πραγμα να ερωτευεσαι με το παραμικρο! Πλεον αρχισα να βγάζω την άκρη και νιώθω καλυτερα! Ευχομαι να την βρεις κ εσυ την λυση... Πήγαινε στο θέμα: Ερεθίζομαι και με αγόρια και με κορίτσια
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 19:21 @Μηχανήματα
Τι θα έπρεπε να προσέξει κάποιος στην αγορά ενος μεταχειρισμένου iphone?? Στο λογισμικό διάφορα προβλήματα που θα μπορούσε να βρει κάποιος στη συσκευή! Προβλήματα που μπορεί να τα βρεις στην πορεία! Τι θα έπρεπε να κοιτάξει ως πρώτη και βασική ματιά?? Γενικά οτιδήποτε. Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: iphone μεταχειρισμένο
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 18:55 @Μηχανήματα
Εγώ θα σου λεγα να το φορτήσεις 5 ώρες απο 3φορες! Για να το φορτήσεις δεύτερη και τρίτη άσε την μπαταρία του κινητου να χτυπήσει κοκκινο. Πήγαινε στο θέμα: μπαταρία καινούργιου κινητού |