Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Προγραμματιστικές σοφίες: Η σταθερά ενός άντρα είναι μεταβλητή ενός άλλου.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

restart

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63547 από an8h στις 08 Ιουλίου 2010, 10:49μμ

an8h

Εικονίδιο
μέλος από: 20/4/2010
γιατι για αποσυρση?... εγω ειπα για ενα restart απλα οχι να παρετηθουμε κιολας!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64545 από mariposa στις 04 Αυγούστου 2010, 8:53μμ

mariposa

Εικονίδιο
μέλος από: 3/8/2010
μαλλον μπαινω λιγο πολυ καθυστερημενα στο θεμα αλλα αν δεν εγραφα τν αποψη μου για το συγκεκριμενο θεμα θα εσκαγα:)
πριν απο 1.5 χρονο εκανα κατι,ενα λαθος που μου κατεστρεψε τν μιση μου ζωη...δεν ηταν τοσο σημαντικο αυτο καθεαυτο αλλα η αντιδραση ηταν τραγικη...εχασα απο διπλα μου τους περισσοτερους φιλους με τους οποιους μεγαλωσα και μαζι μ αυτους ενα πολυ μεγαλο κομματι της ζωης μου...και ολα αυτα εξαιτιας μιας ανωριμης αντιμετωπισης...
παρολα αυτα...αν μπορουσα να γυρισω τν χρονο πισω δν θα αλλαζα τπτ...μεσα απο αυτη τν τοσο ασχημη κατασταση ουσιαστικα αναγεννηθηκα και αν και εχασα πολλα με εκανε ουσιαστικα αυτο που ειμαι τωρα...και αυτο που ειμαι δεν θα το αλλαζα...οτι και να συμβει στη ζωη μας θα εχει μια θετικη πλευρα...το θεμα ειναι να εχυμε τν δυναμη να τν αναζητησουμε...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64577 από xrysoulinaki στις 05 Αυγούστου 2010, 1:45μμ

xrysoulinaki

Εικονίδιο
μέλος από: 28/7/2010
και εγω σκεφτομαι πολλεσ φορες ολα αυτα τα πραγματα και μετα λεω ολα για καποιον λπγο γινονται... βλεπω γυρο μου και παρχουν πολθ χειροτερεσ καταστασεις αρρωστιες, φτωχεια κ.α. και λεω δοξα τον 8εο.... επισης θα σε κανει καλυτερα αν απο στην καταστροφι βλεπεισ κατι αισιοδοξο ειναι πολυ δυσκολο αυτο αλλα με θεληση μπορεισ να το πετυχεις....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64582 από VeTeRaNoS στις 05 Αυγούστου 2010, 3:04μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Σίγουρα εάν υπήρχε η επιλογή αυτή θα την επιλέγαν πολύ.

Δεδομένου ότι τα ποσοστά αυτοκτονίας σε όλο τον κόσμο συνεχώς και αυξάνονται,δεν ξέρω ίσως τα άτομα που αυτοκτονούν να σκέφτονται κάπως έτσι.Εγώ πάντως δεν έχω ζήσει κάτι τόσο άσχημο για να το έκανα.Ότι υπάρχουν πράγματα που θέλω να ξεχάσω ναι υπάρχουν αλλα όχι και να χαθούν όλα που εχω ζήσει.Νιώθω τυχερός για κάποια πράγματα που έχω (συγγενικά πρόσωπα,καταστάσεις κλπ κλπ)και δεν θέλω να τα χάσω.
Αρα η απάντηση είναι όχι δεν θα έκανα restart(μέχρι στιγμής τουλάχιστον).
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login