Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν ο πατέρας σου είναι φτωχός φταίει η μοίρα σου. Αν ο πεθερός σου είναι φτωχός φταίει η βλακεία σου!
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

Μου έπαιξε πουστιά, συμβουλές-απόψεις

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #107413 από Drebin893 στις 17 Αυγούστου 2012, 12:47πμ

Drebin893

μέλος από: 17/8/2012
Καλησπέρα στην παρέα σας. Είμαι νέο μέλος και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα δυσάρεστο γεγονός που μου συνέβη πρόσφατα.

Είμαι 20 ετών. Άρχισα να μιλάω με μια κοπέλα μέσα απο το Facebook (ξέρω, μεγάλο λάθος) η οποία ήταν 14, αρκετά μικρότερη απο εμένα. Άρχισαμε στην αρχή φιλικά να λέμε περι ανέμων και υδάτων, γενικότητες κυρίως και διάφορα άλλα άκυρα θέματα. Ύστερα το πράγμα άρχιζε να πηγαίνει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Όχι τόσο απο εμένα, που μου άρεσε ήδη σαν κοπέλα αφού ήταν "φαινομενικά" πιο όριμη για την ηλικία της, σωματικά και νοητικά (αποδείχθηκε πώς τελικά όχι), αλλά κυρίως απο αυτή. Δηλαδή κατάλαβα οτι της άρεσα και οτι μου πετούσε συνεχώς σπόντες γι' αυτό το θέμα. Με περίμενε αργά το βράδυ όταν γυρνούσα απο τις εξόδους μου να μου μιλήσει, "νοιαζόταν" για τις σπουδές μου, και γενικά έδειχνε ενδιαφέρον.

Κάποια στιγμή της εξομολογήθηκα και εγώ οτι την ήθελα. Όταν λέμε την ήθελα, πραγματικά ένιωθα οτι ήταν κάτι ξεχωριστό απο τις άλλες. Φυσικά ήταν παρθένα και μου το είχε πεί, αλλά εγώ ποτέ δεν θα την πίεζα να κάνει κάτι παρά την θέληση της, μονάχα αν ήθελε αυτή να το κάνει ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Να μην σας τα πολυλογώ, ήρθε στο χωριό (έμενε Αθήνα), συναντηθήκαμε, φασωθήκαμε, και φαινομενικά το πράγματα εξελισσόταν πολύ καλά. Μου είπε οτι θα με πάρει τηλέφωνο την επόμενη μέρα για να ξανασυναντηθούμε, όπως καταλαβαίνετε ότι γινόταν, γινόταν στα κρυφά. Κυρίως εγώ δεν ήθελα να την εκθέσω γιατί ήταν μικρή.

Και φτάνει η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ επόμενη μέρα... Μου στέλνει μήνυμα και μου είπε οτι έγινε "μια μαλακία" και ότι δεν γινόταν να ξανασυναντηθούμε. Ήθελε να το τελειώσει εκεί το θέμα. Φυσικά όπως καταλαβαίνετε τρελάθηκα όταν είδα το μήνυμα. Την ρώτησα για ποιό λόγο το είπε αυτό. Μου απάντησε οτι όταν με είδε δεν αισθάνθηκε άνετα (μάλλον όταν φασωνόμασταν αισθανόταν), γιατί συνειδητοποιήσε οτι είναι κολλημένη με τον πρώην της (αυτός ήταν 16 και έμενε επίσης στο χωριό), και οτι "δεν ήθελε να με κοροϊδεύει".

Είχα χάσει τον κόσμο κάτω απο τα πόδια μου. Είχα κάνει σχέδια για αυτή την κοπέλα, δεν την έβλεπα ως μια ξεπέτα. Μέχρι και στην Αθήνα ήμουν διατεθειμένος να πηγαίνω συχνά για να την βλέπω. Στην αρχή νόμιζα οτι ξενέρωσε μαζί μου, πάνω στη φάση. (Γενικά δεν έκανα και πολλά πράγματα με γυναίκες τα προηγούμενα χρόνια λόγω αυξημένου σωματικού βάρους. Πλέον δεν υπάρχει θέμα αφού είμαι λεπτός και γενικά θεωρούμαι απο τις γυναίκες και τον περίγυρο μου αρκετά εμφανίσιμος άντρας). Τελικά αυτή ΕΚΑΝΕ ξανά κάτι μαζί του, αυτή που τον είχε ξεπεράσει, και μάλιστα μου είχε πεί οτι την είχε κερατώσει στο παρελθόν. Ήταν και ο πρώτος της "ερωτας"...

Εγώ εντωμεταξύ έτυχε να συναντηθώ με τον πρώην της ΠΡΙΝ ακόμα κάνει κάτι μαζί του ξανά, και αυτός έμαθε οτι είχα κάτι κάτι μαζί της. Και επειδή γενικά δεν είχα πρόβλημα μαζί του, και δεν ήθελα να το μάθαινε και να δημιουργούταν θέμα, του τα είπα όλα. Μου απάντησε οτι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι μεγάλη ψεύτρα, να μην πιστέψω τίποτα απ' όσα μου είπε, και γενικά δεν είναι κάτι το αξιόλογο.

Αυτή έμαθε οτι έγινε η συζήτηση αυτή, και αυτά που μου είπε, και τον χώρισε ΚΑΙ εκείνον. Τις επόμενες μέρες έμαθα απο τουλάχιστον 10 διαφορετικά άτομα για το ποιόν αυτής της κοπέλας. ΈΝΑΣ δεν μου είπε καλή κουβέντα γι' αυτή. Έβαλε κόσμο να τσακωθεί μεταξύ του, διχόνοιες, και γενικά έχει κάνει πολλές μαλακίες. Μέχρι και ο γκόμενος της κολλητής της με έπιασε και μου είπε για το τι μέρους του λόγου είναι, και οτι δεν άξιζε να ασχολούμαι μαζί της. Οτι γενικά φασώνεται την μια με τον ένα και την άλλη με τον άλλον.

Εντωμεταξύ είχα ΗΔΗ προβληματιστεί λίγο πρίν έρθει στο χωρίο, γιατί όταν αρχίσαμε να μιλάμε τα είχε φτιάξει με ένα παιδί ήδη μέρες πρίν. Μου έλεγε όμως μετά απο καμία βδομάδα οτι τον είχε ήδη βαρεθεί και οτι ήθελε να τον σουτάρει. Εκεί κατάλαβα οτι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη της.

Τελείωνοντας, μίλησα με την κολλητή της προχθές, και μου είπε οτι της είπε οτι εγώ έκανα πράγματα που την "ενόχλησαν" στο πρώτο ραντεβού. Είπε λέει, μεταξύ άλλων, οτι πάνω στο φάσωμα της έπιασα το στήθος και οτι αυτό την "ενόχλησε". Δικαιολογία; Ίσως... Η αλήθεια είναι οτι ήμουν λίγο νευρικός μαζί της, γιατί είχα να κάνω κάτι με κοπέλα καιρό. Εγώ απο μεριάς μου προσπάθησα να μην την φιλήσω αμέσως, ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο. Αλλά πάνω στη φάση πιάνεις κάτι παραπάνω. Γενικά αν πραγματικά ένιωθε κάτι για μένα όπως έλεγε, δεν νομίζω να την πείραζε η συμπεριφορά μου εκείνη την ώρα...

Δεν ξέρω. Ζητώ τις απόψεις σας/συμβουλές σας στα παρακάτω:

1. Μήπως την ξενέρωσα στο πρώτο ραντεβού;

2. Μήπως (όπως έμαθα οτι διέδιδε έπειτα και η ίδια), το έκανε όλο αυτό για να κάνει απλά την καύλα της με μεγαλύτερο, για να έχει να καυχιέται, οτι επίσης αυτή με άφησε;

3. Μήπως όντως ήταν ακόμα κολλημένη με τον πρώην της, και εμένα απλά με είδε ως κάποιου είδους υποκατάστατο που "δεν της βγήκε";

3. Mε έχει κάνει block απο το Facebook, πρέπει να έχει αλλάξει και αριθμό. Πιστεύετε οτι θα επικοινωνήσει μετά απο κάποιο διάστημα μαζί μου; Γενικά όταν προσπάθησα να την κάνω να μου δώσει εξηγήσεις δεν ήθελε κάν να μου μιλήσει, και γενικά έχουμε τσακωθεί και έχει στρέψει και την κολλητή της και τις φίλες της στο χωριό εναντίον μου.

4. Εν τέλει αξίζει να ασχολούμαι μαζί της, η απλά να προσπεράσω και να κοιτάξω αλλού; όχι οτι δεν μπορώ βέβαια, αλλά είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά αυτό τον καιρό για να κάνω άλλη σχέση.

Περιμένω τις απαντήσεις σας, και σας ζητώ συγνώμη για την μεγάλη έκταση του μηνύματος μου. Ήθελα απλά να σας δώσω όσο πιο πολλές πληροφορίες γίνεται για το ζήτημα μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #107532 από ptheolo στις 19 Αυγούστου 2012, 2:24πμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011

Αποδεκτή απάντηση

1. Καμία σχέση.

2. Είναι μία(από τις πολλές) cock-teaser. Παίζει μαζί σου, σε κάνει να ανάβεις και να την θες και μετά σε σουτάρει. Κάνει παιχνίδια. Κάτι τέτοιες είναι ούτε να της μιλάς.

3. Δεν παίζει. Είπες στον είπαν τόσα άτομα.

3. Απλά συνεχίζει αυτά που σου είπα στο νούμερο 2. Τώρα θα κοκορεύεται ότι ένας 20άρης την γούσταρε και εκείνη τον σούταρε.

4. Το κορίτσι απλά μαλακίζεται. Ούτε να σκέφτεσαι τί, γιατί και πως, τσάμπα κόπος. Όλα τα ξεχνάς. Μπορεί να νιώθεις κάτι αλλά μετά από τέτοια χοντρή πουστιά δεν λέει να γουστάρεις ακόμα.(+ είναι 14 και εσύ 20 οπότε είτε ιδεολογικά είτε νομικά να το δεις είναι ΛΑΘΟΣ)

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην μπλέκεις με μικρότερες(Για να κάνεις κάτι πρέπει να είναι 15 και πάνω).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107533 από Drebin893 στις 19 Αυγούστου 2012, 5:09πμ

Drebin893

Κατ' αρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Βασικά κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με ότι με έχουν συμβουλέψει όλοι οι γνωστοί/φίλοι μου μέχρι στιγμής.

Απο εκεί και πέρα να προσθέσω οτι είπε οτι και καλά δεν ήξερα να φιλάω, γι' αυτό είπα αρχικά μήπως ξενέρωσε απο την φάση. Πιθανόν, αλλά αν με ήθελε δεν θα το σκεφτόταν κάν. Βέβαια έμαθα οτι το ίδιο διέδιδε και για κάποιον άλλον απο εκεί που είχε κάνει κάτι. Ότι δεν ήξερε να την φιλάει, οτι ΔΕΝ την χούφτωνε (συνεπώς δεν παίζει να την πείραξε που της έπιασα το βυζί, ήμαρτον). Άρα μάλλον είναι η τακτική της αυτή.

Τώρα, αυτό με το νομικό σκέλος και το πάνω απο 15 το ήξερα φυσικά και εγώ, αλλά έτσι και αλλιώς το πράγμα θα ήταν κρυφό και στη ζούλα, και αυτό ήταν συμφωνία και απο τους δύο μας, κυρίως απο εμένα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αλλά παρ' όλα αυτά με προβλημάτιζε γιατί αν γινόταν καμιά στραβή και έμπλεκε γονείς, τότε την είχα πουλέψει.

Τέλοσπάντων, όπως είπες και εσύ δεν έχει νόημα να ξανασχοληθώ. Άσε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο κιόλας μην μπλέξω παραπάνω κιόλας, η κοπέλα αυτή είναι ικανή για όλα.

Υ.Γ: Τώρα πρόσεξα οτι είχα αριθμήσει με δύο φορές το 3 τα ερωτήματα του πρώτου μηνύματος. Φυσικά η σειρά ήταν 1-2-3-4.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107544 από Vasilis13 στις 19 Αυγούστου 2012, 10:08πμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
Ενα θα πω...ΠΟΥΤΑΝΑ...σιγα μην κατσεις να σκασεις αν την βρεις εξω χωστεις τα και μετα να δεις τι μουτρα θα κατεβαζει...αν μου ειχαν κανει εμενα τιποτα τετοιο δεν θα σταματουσα μεχρι να την εκανα να κλαψει...ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΙ ΑΓΓΟΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ...ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107559 από Drebin893 στις 19 Αυγούστου 2012, 3:18μμ

Drebin893

Φοβάμαι μερικές φορές ότι όντως έφταιγα εγώ. Οτι μπορεί να την ξενέρωσα πάνω στο φάσωμα, να την ενόχλησα σε πολλά, να μην έπρεπε να την χουφτώσω απο την πρώτη φορά. Όλα αυτά γυρίζουν στο μυαλό μου.

Απο την άλλη και αυτή με ξενέρωσε σε κάποια πράγματα, π.χ δεν ήταν έτσι όπως την περίμενα απο το FB, ήταν λίγο πιο παχιά απ' όσο νόμιζα λόγω θυροειδή, άσε που έτρωγε συνέχεια τα νύχια της και μετά τα έφτυνε, εκεί ξενερώνεις με την μία... Βέβαια αυτά προσωπικά δεν με ενόχλησαν, ούτε ποτέ θα σκεφτόμουν να την σουτάρω γι' αυτούς τους λόγους, γιατί ένιωθα πράγματα γι' αυτή και αυτά μου φαινόταν μικρής σημασίας... Εξάλλου μέχρι και η ίδια έλεγε οτι φοβόταν μήπως δεν κάνω τίποτα μαζί της λόγω του προβλήματος της, και επειδή ήταν λίγο πιο παχουλή, και έλεγε οτι "δεν μετράει η εξωτερική εμφάνιση αλλά το μέσα", κάτι στο οποίο συμφωνώ.

Όλα αυτά αποδείχθηκαν φούμαρα. Τέλοσπάντων...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107560 από Vasilis13 στις 19 Αυγούστου 2012, 3:24μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
Έγραψε:(Drebin893@19 Αυγούστου 2012)
Φοβάμαι μερικές φορές ότι όντως έφταιγα εγώ. Οτι μπορεί να την ξενέρωσα πάνω στο φάσωμα, να την ενόχλησα σε πολλά, να μην έπρεπε να την χουφτώσω απο την πρώτη φορά. Όλα αυτά γυρίζουν στο μυαλό μου.

Απο την άλλη και αυτή με ξενέρωσε σε κάποια πράγματα, π.χ δεν ήταν έτσι όπως την περίμενα απο το FB, ήταν λίγο πιο παχιά απ' όσο νόμιζα λόγω θυροειδή, άσε που έτρωγε συνέχεια τα νύχια της και μετά τα έφτυνε, εκεί ξενερώνεις με την μία... Βέβαια αυτά προσωπικά δεν με ενόχλησαν, ούτε ποτέ θα σκεφτόμουν να την σουτάρω γι' αυτούς τους λόγους, γιατί ένιωθα πράγματα γι' αυτή και αυτά μου φαινόταν μικρής σημασίας... Εξάλλου μέχρι και η ίδια έλεγε οτι φοβόταν μήπως δεν κάνω τίποτα μαζί της λόγω του προβλήματος της, και επειδή ήταν λίγο πιο παχουλή, και έλεγε οτι "δεν μετράει η εξωτερική εμφάνιση αλλά το μέσα", κάτι στο οποίο συμφωνώ.

Όλα αυτά αποδείχθηκαν φούμαρα. Τέλοσπάντων...

οπα...στο παιξε και μιξοπαρθενα??ελα νταξ...δεν υπαρχει το κοριτσι...πολυ υποκρισια...μου θυμιζει πολλα ο χαρακτηρας της...σιγα μην σε σουταρε γιατι ξερω γω δεν φιλας καλα...αν πραγματικα ενιωθε εστω κατι μικρο για σενα θα σε βοηθουσε και να γινεις καλυτερος...τετοιοι ανθρωποι ντροπιαζουν το ανθρωπινο ειδος.../death
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107561 από asap στις 19 Αυγούστου 2012, 3:44μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
γιατι αυτη ηξερε να φιλαει 14 χρονων ας πουμε να για κατσει να πει το παλικαρι? ρε φιλε το κοριτσι ειναι ψευτρα μην ασχολησε απλα.. αφου εχει κοροιδεψει ποσο κοσμακη και σου εχουν πει και οι δικοι της καποια πραγματα απλα μην την δινεις σημασια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107567 από Drebin893 στις 19 Αυγούστου 2012, 3:59μμ

Drebin893

Έγραψε:(Vasilis13@19 Αυγούστου 2012)
αν πραγματικα ενιωθε εστω κατι μικρο για σενα θα σε βοηθουσε και να γινεις καλυτερος...τετοιοι ανθρωποι ντροπιαζουν το ανθρωπινο ειδος.../death

Το αυτό. Έτσι μου είπε η πρώην του αδερφού μου που κάνουμε ακόμα παρέα. Ότι στην αρχή ο αδερφός μου δεν ήξερε να φιλάει ΚΑΘΟΛΟΥ επειδή ήταν η πρώτη του. Αλλά αυτή δεν ξενέρωσε με αυτό γιατί τον ήθελε, και σιγά-σιγά δίπλα της έμαθε και ήταν σχεδόν ένα χρόνο μαζί.

Βέβαια όπως είπατε και εσείς εδώ, δεν αξίζει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107607 από PaizeiKanenasLO στις 20 Αυγούστου 2012, 2:03πμ

PaizeiKanenasLO

Εικονίδιο
μέλος από: 1/6/2012
Φιλε μου μην ασχολησε αστην να παει να γ@.... η παλιοπουτ@ν@ δηλαδη...Δεν αξιζει να ασχολησε και να στεναχωριεσε βγες και βρες νεα καλα κοριτσια

Υ.Γ.-> Το μονο λαθος που ισως εκανες ισως ξαναλεω ηταν που της επιασες το στηθος απο την πρωτη φορα γιατι ειναι στην ηλικια μου η τυπισα και δεν πολυγουσταρουν απο την αρχη γιατι νομιζουν οτι το παμε αλλου...

Αλλα απο τη στιγμη που μου λες οτι ειναι ξεπεταγμενη δεν νομιζω να ειναι αυτο οποτε απλα Μ-Η-Ν Α-Σ-Χ-Ο-Λ-Η-Σ-Ε
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login